Altcoinmánia: Mikor kezdődik az altcoin-szezon és milyen kriptókból érdemes bevásárolni előtte?!

A kriptovaluták szerelmesei izgalmas időszakot várnak a piactól. A 2024-es bikafuttatás előrehaladtával sokan szeretnék megtudni, hogy mikor kezdődik a következő altcoin-szezon, és mely kriptovaluták kaphatnak szárnyra. Ez a cikk a közelgő altcoin-szezon mutatóit ismerteti, és kiemeli az ígéretes kriptovalutákat, így stratégiai megközelítést alkalmazva a befektetők felkészülhetnek a potenciális lehetőségekre.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal fog megugrani az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, mivel elég nagy potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy a kriptovaluta ipar egyik legerősebb szereplőjévé váljon. Ez az úttörő Blast launchpad már több mint 12 000 aktív felhasználót vonzott magához.

A BlastUP folyamatos előértékesítése óriási siker, eddig több mint 5 millió dollár gyűlt össze. A BlastUP tokent a kriptós szakértők a kriptovaluták rejtett drágakövének tekintik, amely az év végéig 1000%-kal emelkedhet.

>> Ragadd meg a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kriptovaluta startupoknak a gyorsabb növekedésben, és abban, hogy többet keressenek. Ahogy a BlastUP menetel előre, továbbra is elkötelezett egy globális központ létrehozása iránt a Blast közössége számára. A BlastUP gyorsan terjed, ami az ökoszisztéma minden résztvevője számára előnyös.

A BlastUP 2026-ig előremutató ütemterve AI által vezérelt eszközök és egy közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A platform egyik sarokköve, a BlastUP token többszintű IDO bevezetésekhez, stakelési jutalmakhoz és exkluzív hűségelőnyökhöz biztosít hozzáférést.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Near Protocol ármozgásának és előrejelzésének áttekintése

A NEAR Protocol az elmúlt hat hónapban jelentős, több mint 300%-os növekedést mutatott. Mostanság az árfolyam 6,38 és 7,68 dollár között mozog, ami az elmúlt hetet illetően körülbelül 12%-os, havi szinten pedig 11%-os csökkenést jelent. A 35,55-ös RSI azt sugallja, hogy nincs szó túlvásárlásról, míg az MACD lehetséges visszaesést jelez. Jelenleg a NEAR nem éri el a 6,94 dolláros 100 napos átlagát, viszont meghaladja a 6,11 dolláros 10 napos átlagot. A lendület korrekciós jellegűnek tűnik, kövid távon csökkenő tendenciával.

Polygon (MATIC) ármozgás és -elemzés

A Polygon (MATIC) ára az utóbbi időben 0,68 és 0,76 dollár között mozgott. Miután az elmúlt héten körülbelül 10,90%-kal esett vissza, és az előző hónaphoz képest jelentősebb, 32,52% -os csökkenéssel lehetett számolni, a tendencia eladási nyomásra utal. Az elmúlt fél évben a teljesítmény szinte laposnak mondható, ami hosszabb távú stabilitást sugall. A jelenlegi mozgás korrekciós fázist sejtet, mivel az árfolyam mind a 10 napos, mind a 100 napos átlag alatt vergődik. Az RSI és a Stochastic azt jelzi, hogy a MATIC túlértékesített lehet.

A Starknet kriptovaluta friss árai: a jelenlegi minták és előrejelzések

A Starknet árfolyama ingadozik, jelenleg 1,11 és 1,40 dollár között mozog. Egy hét alatt 13,77%-kal, egy hónap alatt 46,02%-kal csökkent, viszont az elmúlt hat hónapban 471,33%-kal emelkedett. A jelenlegi árfolyam úgy tűnik, hogy korrekción megy keresztül, mivel az egyszerű, 10 napos 1,14 dolláros mozgóátlag és a 100 napos 1,21 dolláros mozgóátlag között mozog.

Manta Network (MANTA) árelemzés és előrejelzés

A Manta Network (MANTA) jelenleg 1,61 és 1,99 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten az árfolyam körülbelül 17,87%-kal, az elmúlt hónapban pedig 43,36%-kal csökkent, az elmúlt hat hónapban azonban a MANTA lenyűgöző, 3200,78%-os növekedést mutatott. A 38,55-ös RSI azt sugallja, hogy az ár korrekciós mozgást tapasztalhat egy korábbi nagy áremelkedés után.

Összegzés

Az altcoinokat övező izgalom nyilvánvaló, mivel sok befektető szeretné kihasználni a következő nagy dobást. Az olyan érmék, mint a NEAR, a MATIC, az STRK és a MANTA, nem feltétlenül mutatnak jelentős rövid távú ugrásokat, érdemes viszont megjegyezni, hogy a BlastUP nagy növekedési potenciállal rendelkezik. A Blast ökoszisztémán belül egyedülálló koncepciója kiemeli a tömegből, és ígéretes jövőt sugall azok számára, akik úgy döntenek, hogy ebbe az eszközbe fektetnek. Érdemes tehát a BlastUP által kínált potenciálra összpontosítani, mivel kiemelkedik az említett altcoinok közül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***