A legjobb altcoinok 300%-os növekedésre készülnek!

A Bitcoin BTC Price BTC Price árfolyama izgalmas tartományban mozog. A legtöbb szakértő azt jósolja, hogy a felezési esemény után ismét szárnyra kaphat. Minden befektető szeme most a Bitcoin-ra összpontosít, egyesek szerint akár 200 000 dollárig is eljuthat a BTC árfolyama. Ez elhozhatja a következő altcoin-season-t, ahol némelyik kriptovaluta akár 300%-os emelkedésre is képes lehet. A piac felemelkedésével érdemes lehet figyelni ezekre az altcoinokra, és várni a megfelelő beszállókra.

A BlastUP előértékesítése átlépte a 3 millió dollárt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Az Avalanche (AVAX) közel 500%-ot emelkedett a bikás környezetben

Az Avalanche (AVAX) figyelemreméltó növekedést ért el az elmúlt 6 hónapban, az árfolyama 497%-kal emelkedett. Ez a lendület tovább viheti az AVAX-ot, ahol egyre nagyobb elismerést érdemel ki a piacon. A legutóbbi 30 napban 39%-ot emelkedett, mely erős, rövid távú emelkedő trendre utal, ahol a trend gyorsan fordulhat. A rövid távú ingadozások kiszámíthatatlanok, és a jelenlegi 54,76 dolláros árfolyam korrekcióra számíthat ilyen intenzív emelkedések után.

Különösen fontos, hogy a kezdetek óta fennálló hosszú távú növekedést fenntartsa, hiszen minden idők csúcsát 2021-ben érte el az AVAX, ahol 151,22 dollárt ért el. Akik hisznek az AVAX hosszú távú technológiájában, annak érdemes keresni a jó belépési lehetőségeket, ugyanakkor a múltbeli növekedés nem garantálja a jövőbeli hozamokat.

A Render (RNDR) szenzációs növekedése

A decentralizált GPU-szolgáltató az elmúlt hónapban 47,52%-os növekedést, az elmúlt hat hónapban pedig 629,21%-os növekedést produkált. Jelenlegi árfolyama 11,22 dollár, ami a 10,72 dolláros kulcsfontoságú felett található. Jelenleg meghaladja a 10- és 100 napos egyszerű mozgóátlagot. Tekintettel a piac hangulatára és a RNDR lendületére, nincs rá nagy esély, hogy a 5,09 dolláros támasz egyhamar visszatesztelésre kerül. A RNDR történelmi csúcsa 13,75 dollár, mely várhatóan hamarosan megdöntésre kerül.

A gyors emelkedés azonban jelentős kockázatokkal jár. Amennyiben a piac keresztülmegy egy flashcrash-en, akkor a 5,09 dolláros támasz nyújthat biztonsági hálót. Ha az elbukna, akkor a 2,66 dolláros árfolyam a „végső” támasz. Hosszú távon a 100 napos mozgóátlag (6,41 dollár) jelenthet folytonos visszapattanást.

Az Ondo lehetséges visszahúzódásaira figyelni kell

Az Ondo lenyűgöző egyhavi növekedést produkált, árfolyama 111,51%-ot növekedett. A hathavi emelkedés ennél is durvább: 2922,57%. A jelenlegi 0,91 dolláros árfolyam mellett a lendület kitarthat a legfontosabb 0,55 dolláros ellenállás, és a felette elhelyezkedő 0,66 dolláros ellenállás sem jelenthet gondot egyhamar. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (0,78 dollár) folytonos visszateszteléssel szembesülhet, mely jó beszálló lehet az ONDO hívei számára.

A közelmúltbeli növekedés ellenére az Ondo hatalmas kockázatokkal nézhet szembe: előfordulhat, hogy a 0,26 dolláros, vagy a 0,008 dolláros támasz visszatesztelésre kerül, de ehhez hatalmas piaci fordulatnak kell megtörténnie.

Következtetés

Az altcoin-season potenciális berobbanásával az olyan kriptovaluták, mint az Avalanche, a Render, az Ondo vagy a Polkadot figyelemreméltó emelkedést mutathatnak. A BlastUP azonban lényegesen jobb kilátásokkal rendelkezik azáltal, hogy immunis a piaci ingadozásokra. A Blast ökoszisztéma egyedi koncepciója számos lehetőséget kínál hosszú távon is, nemcsak rövid távon. Mivel a kriptoközösség a Bitcoin-felezésre koncentrált, az esemény hatása halmozottan érheti el az altcoinokat, akik hatalmas növekedésre is képesek lehetnek. Érdemes figyelemmel kísérni a BlastUP projektjét, mely nemcsak ígéretes technológiával, hanem virágzó ökoszisztémával is rendelkezik, mely izgalmas növekedési pályát sejtet.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***