Altcoinok reflektorfényben: melyik érme fog szárnyalni a jövőben?

A BlastUP folyamatosan növekszik, mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött már össze

A BlastUP, a Blast első számú indítópultja a közelmúltban nagy lendületet kapott a kriptovaluta világban mindent elsöprő debütálásával. Mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt tudott sikeresen összegyűjteni a projekt. Sok befektető most lecsapott a BlastUP token megvásárlására, mielőtt azok ára az egekbe szökne.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek. Ide értve az Airdrop-ban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztüli kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovilágból. A Blast, a teljes lekötött érték (TVL) alapján a hatodik legnagyobb blokklánc, nyújtja a mögöttes támogatást, hogy valódi hasznosságot nyújtson a DApp vállalkozások indítópultjaként. A BlastUP mottója: Növekedj gyorsabban, keress többet. Azok, akik csatlakoznak a BlastUP-hoz, most egy olyan projekt részesévé válnak, amely a következő nagy dologgá válhat ebben a kriptopiaci ciklusban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az áruk az egekbe szökne <<

Az Avalanche erőssége potenciális mozgást jelez

Erősödést mutat az Avalanche jelenlegi 53,93 dolláros ára, amely felülmúlja a legközelebb lévő 63,99 dolláros ellenállást. Ez rövid távon a második ellenállási szint teszteléséhez vezethet majd 72,25 dolláron. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) valamivel 54,98 dollár felett van, ami a lendület fenntartására utal. Azonban, ha az árfolyam csökken, akkor 48,85 dollár közelében találhat támaszt az AVAX, fenntartva értékét egy csökkenő trend esetében is.

Tágabb időkeretet nézetve a 100 napos SMA 41,43 dolláron biztonságos emelkedő trendet jelez az elmúlt hónapok adatai alapján. Ha az Avalanche fenntartja ezt a trendet, az árfolyam a jelenlegi szint felett stabilizálódhat. Ez pedig alapot adhat a további emelkedéshez. Azonban a második 26,97 dolláros támasz szint alatt megjelenő árfolyam a piaci hangulat megváltozását jelezhetik. Itt hosszú távú újraértékelésre lesz szükség, hogy megértsük az új lehetséges minimumokat az ár tekintetében.

A Cardano az ellenállási szintjeit tesztelgeti

A Cardano jelenlegi árfolyama 0,66 dolláron áll, a piac a legközelebbi ellenállási szintet 0,75 dolláron mutatja. Ha felgyorsul a lendület, azt láthatjuk, hogy a második ellenállási szint fölé is emelkedhet az árfolyam, ami 0,85 dollárnál áll. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) 0,64 dollár, ami arra utal a jelenlegi árhoz közel van a támasz. Ha azonban az árfolyam csökkenő tendenciát mutat, akkor az árfolyam a legközelebbi támaszt 0,52 dollárnál, és potenciálisan a második támaszt 0,38 dollárnál tesztelheti majd a jövőben.

A 100 napos 0,60 dolláros SMA-t tekintve, amely a jelenlegi ár alatt van, középtávon emelkedő tendenciát láthatunk. Az átlag felett maradás azonban elengedhetetlen a folyamatos növekedéshez. A 0,66 dollár feletti konszolidáció több vásárlót vonzhat, ami magasabb szintek felé tolhatja el az árfolyamot. Ezzel szemben, ha ez alá esik, az trendfordulót jelezhet, ahol az árfolyam tovább tesztelheti majd a hosszú távú támasz szinteket.

A Render ára az ellenállás alatt növekedési potenciált mutat

A Render jelenlegi 11,00 dolláros ára a második, 11,72 dolláros ellenállási szint alatt húzódik, ami azt sugallja, hogy lehet még tér a növekedésre. A közeli 10,12 dolláros ellenállást sikerült is átlépni, ami potenciálisan megnyitja a kaput a további felfelé irányuló lépések előtt. Azonban az olyan jelek, mint például az eladási jelet adó MACD, valamint az RSI és a sztochasztikus RSI semleges álláspontja  a lendület egyensúlyát jelzik. Ez arra utal, hogy az azonnali nagy kilengések nem valószínűek egyelőre a piacon. Tekintettel arra, hogy a 10 napos SMA gyakorlatilag megegyezik a jelenlegi árfolyammal, nagyon rövid távon nincs erős irányt jelző trend.

A hosszú távú kilátások egy kicsit tisztábbak. Ha a 100 napos SMA-t nézzük, ami 6,47 dolláron áll, és vételi jelet ad, akkor ez azt mutatja a Render a jelenlegi szintjein alulértékelt lehet. Ez az 5,09 és 2,66 dolláros jelentős támasz szintekkel együtt jó kipárnázást biztosít az éles esések ellen. Ennek ellenére a befektetési környezet kiszámíthatatlan, és az egyes hosszú távú mutatók optimista jelei ellenére a külső tényezők bármelyik irányba terelhetik az árakat.

Az ONDO kitörési lehetősége a piaci trendek közepette

Az ONDO 0,90 dolláron áll, megugrotta a kitörés lehetőségét 0,55 dollár felett. Tekintettel a jelenlegi lendületre, mivel az MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag is vételi jelet ad, az ONDO-hoz való ragaszkodás meghozhatja gyümölcsét. Különösen, akkor, ha több vásárló lép be a piacra. Az RSI mutatója semleges, nem kínál azonnali visszakövetést a grafikonon. Ha az érdeklődés fennmarad, folyamatos emelkedést láthatunk, amelyet a rövid távú kereskedők támasztanak alá, akik szeretnék kihasználni az emelkedő trend adta lehetőségeket.

Azonban figyelembe kell vennünk az alacsonyabb szinteket, a 0,26 és 0,0809 dollárt, amelyeket visszaesés esetén tesztelhet az ONDO. Az ONDO tulajdonosainak ügyelniük kell ezekre a támasz zónákra, mivel ha a jelenlegi ár alá ezekre a szintekre esik vissza, az a trend megfordulását jelezheti. A sztochasztikus RSI szintén semleges álláspontot képvisel, ami egy lehetséges konszolidációs szakaszra utal most.

Következtetések

A kriptopiacon pezsegnek a várakozások egyes altcoinokkal szemben. Világos, hogy míg az olyan altcoinok, mint az Avalanche, Cardano, Render és ONDO mindegyike bemutatta erősségeit és lehetőségeit, a BlastUP egy igen jelentős növekedés első számú versenyzője lehet. A robusztus Blast ökoszisztémába szilárdan beépülve, és az innovatív koncepcióval, a kripto rajongók körében gyorsan teret tudott hódítani. A BlastUP potenciálja úgy tűnik, hogy elhomályosítja társait. A piac változó trendjeire figyelő befektetők jól teszik, ha figyelemmel kísérik a BlastUP által felvázolt ígéretes jövőbeli árfolyam pályát.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***