A legjobb alulértékelt kriptovaluták magas növekedési potenciállal

A kriptopiac zsong az izgalomtól, és a beinduló 2024-es bikafuttatás felfedi a jelentős növekedési potenciállal rendelkező tokeneket. Ezen fellendülés közepette bizonyos, gyakran figyelmen kívül hagyott, ám lenyűgöző fejlődés előtt álló kriptovaluták kiemelkednek. Ezeknek a lehetőségeknek az azonosításához az értékekre és a növekedési kilátásokra való odafigyelésre van szükség. Cikkünk az ilyen kriptovaluták választékát mutatja be, kiemelve azok potenciálját a piac folyamatos növekedése során. A következő nagy dolgot kereső befektetők számára ezek a tokenek jelenthetik a kulcsot a jelentős hozamokhoz.

A CYBRO előértékesítése beindult, már 25 millió tokent eladtak

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely a Blast blokklánc natív hozampotenciálját használja ki. A korai befektetők kedvező feltételekkel léphetnek be a CYBRO projektjébe a CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozással.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci árukhoz képest háromszoros kedvezménnyel érhetők el, ami nagyvonalú, 200%-os megtérülést eredményez. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elfogyott. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy biztosítsd a 200%-os nyereséget

A CYBRO tokenje pénzvisszatérítést tesz lehetővé a CYBRO-ban, kedvezményes díjakat biztosít a kereskedési és hitelezési műveletekben, valamint stakelési jutalmakat, exkluzív airdropot és biztosítási programot nyújt. Ez a szilárd segédprogram erős alapot teremt a CYBRO TGE utáni értéknövekedéséhez 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO segítségével növelheted kriptód értékét, ha befektetsz a Blast különböző vaultjaiba, az egyetlen 2. rétegű blokkláncba, amely alaphozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakeléséhez. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot nyújtsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd be a helyed a CYBRO-ban a 66%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Az Optimism ára rugalmasságot mutat a piaci ingadozások közepette

Az Optimism (OP) az utóbbi időben 2,33 és 2,85 dollár között mozog, esés esetén 2,14 dolláros támasszal és 3,19 dolláros ellenállással emelkedés esetén. Az érme árfolyama az elmúlt héten 14,31%-kal csökkent, havi szinten viszint kis mértékben, 1,68%-kal nőtt, fél év alatt pedig tisztességes, 38,81%-os nyereséget mutat. A közelmúltbeli visszaesés ellenére az Optimism többnyire állandó fázisban van, 45 körüli RSI-vel, ami nem jelez túlvásárolt vagy túlértékesített állapotokat. Úgy tűnik, hogy az árfolyam kis, egyenletes mozgást végez, és nem ugrik nagyokat.

A Hedera HBAR árlendülete és előrejelzése

A Hedera HBAR érméje 0,10 és 0,12 dollár között mozog, a következő ellenállás 0,13 dollár. 0,09 dolláros támogatás mellett az érme az elmúlt hat hónap során 85,17%-kal emelkedett, és még az elmúlt hónapban is 24,56%-kal emelkedett. Az elmúlt héten azonban enyhe, 2,01%-os zuhanást tapasztaltunk. A piaci magatartás sem erősen impulzív, sem mélyen korrekciós, amint azt az a közepes, 51.35-ös RSI mutatja. Az ártrend a 10 napos és a 100 napos átlagok alapján 0,11 USD. A HBAR hamarosan 0,13 dollárnál tesztelheti az ellenállást, mérsékelten pozitív lendületes fázisba helyezve.

A Litecoin ármozgása és jövőbeli kilátásai

A Litecoin jelenleg 79,15 és 84,00 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten enyhe 0,34%-os visszaesést tapasztalt, illetve az elmúlt hónapban 5,70%-kal csökkent. Hat hónapos viszonylatban azonban 14,94%-os nyereséget könyvelhetett el. Az RSI semleges lendületet sugall, míg az enyhén pozitív MACD lehetséges növekedést jelez. A piacon úgy tűnik, hogy a Litecoin korrekciós fázisban van, felvillannak a stabilitás jelei és 86,54 dollárral tesztelheti a közelebbi ellenállást, vagy 76,82 dolláros támaszt.

Összegzés

Az olyan érmék, mint az OP, a HBAR és az LTC, rövid távon nem feltétlenül látnak jelentős növekedést. Azonban érdemes figyelmet fordítani a CYBRO-ra, egy egyedülálló piactérre, amely várhatóan nagy hatással lesz a Blast blokkláncra. Innovatív megközelítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a blokklánc hozampotenciálját. A CYBRO 2024 második negyedévi megjelenésével ígéretes lehetőséget kínál a korai befektetők számára előértékesítése révén, potenciálisan vonzó belépési pontot kínálva a projektbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***