Anthony Hopkins új filmjének premierje egy NFT platformon lesz

A díjnyertes filmsztár, Anthony Hopkins új filmje, a Zero Contact idén nyáron egy új, nem-helyettesíthető token (NFT) platformon fog megjelenni. A játékfilm teljes egészében virtuálisan készült a 2020-as globális világjárvány idején.

Anthony Hopkins főszereplésével készült új játékfilmet thrillert fognak hamarosan bemutatni egy új, nem-helyettesíthető token (NFT) platformon, mely a Vuele névre hallgat – jelentette be több érintett vállalat a hírt még szerdán.

A “Zero Contact” című film főszereplői Anthony Hopkins, Veronica Ferres, Aleks Paunovic, Lilly Krug, TJ Kayama és Martin Sternmark. Hopkins eddig hat Oscar-díjat nyert, legutóbb idén a legjobb színésznek járó elismerést az “Apa” című filmben nyújtott alakításáért.

A Zero Contact öt karaktert követ világszerte, akiket csak a technológiai titán Finley Hart (Hopkins) iránti odaadásuk köt össze – olvasható a közleményben. Kénytelenek együtt dolgozni, hogy leállítsák Hart titkos találmányát, egy olyan gépet, amely vagy megoldást jelent az emberiség problémáira, vagy a földi élet végét hozza el.

A pandémia miatt érdekesre sikeredett a forgatás is

A film teljes egészében virtuálisan készült a 2020-as globális világjárvány idején. A mozival kapcsolatban minden rendhagyó volt, a Zoom e-konferencia alkalmazástól kezdve a távforgatásig, a készítők mindent bevetettek, amit csak lehetett. Rick Dugdale producer és rendező úgy fogalmazott:

Ez a projekt valóban egyedülálló élmény volt. Az út minden egyes lépésénél újításokat kellett alkalmaznunk, a világ 17 országában forgattunk. Egy ilyen film esetében csakis annak van értelme, hogy a blokkláncon keresztül történő kiadással továbbra is új utakat járjon be. Egy egyedülálló lehetőség ez, hiszen a történelem részesei leszünk.”

A múlt hónapban fejlesztett Vuele NFT platform a Currencyworks fintech cég és az Enderby Entertainment producer közös vállalkozása.

A Vuele úgy írja le magát, mint “az első számú, közvetlenül a fogyasztóknak szóló, játékfilmek megtekintésére és terjesztésére szolgáló platform, amely játékfilmeket és digitálisan gyűjthető szórakoztató tartalmakat szállít NFT-ként”.

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy exkluzív, korlátozott példányszámú filmeket és tartalmakat vásároljanak, amelyeket a platformon nézhetnek, gyűjthetnek, eladhatnak és csereberélhetnek. Az ügyfelek kriptovalutával vagy hagyományos hitelkártyával is fizethetnek ezekért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük