Robert Kiyosaki Bitcoin-jóslata mellett milyen projektekre érdemes figyelni?

A díjnyertes szerző, Robert Kiyosaki szerint a Bitcoin árfolyama akár a 350 ezer dollárt is elérheti. E merész jóslat mellett az iparági elemzők két altcoint jelöltek meg, melyek felfutásnak eredhetnek a következő hónapokban. Az egyik a Binance kriptotőzsde natív tokenje, a BNB, a másik pedig az Angry Pepe Fork, mely a következő időszakban rendkívül felkapottá válhat.

Kiváló választás lehet 2024-ben az Angry Pepe Fork

A Bitcoin-nal és BNB-vel egy lapon említett Angry Pepe Fork a becslések szerint 2024 egyik legnagyobb meglepetése lehet. Az új projekt egy új ötletre támaszkodik, melynek célja, letaszítani néhány mémcoint a narratíva dobogójáról. Az Angry Pepe Fork erős közösségével indul hódító hadjáratra, melynek elsődleges célja, a zombi mémek felszámolása.

Harckészségeik bemutatásával és a renegátok leverésével a felhasználók jogosulttá válnak az Angry Pepe Fork ökoszisztémájának egy első számú, ingyenes státuszára. A tagok közösen csaphatnak össze zombikkal, hogy staking-alapjukat növeljék. A staking-lehetőségek közvetlenül az előértékesítési kampány után kerülnek felfedésre, addig pedig tovább növelhető a megtérülési alap.

A 2023-as év legnagyobb mémcoinja a Pepe volt, de az előrejelzések szerint 2024 az Angry Pepe Fork-ról fog szólni. A jelképes, 1,9 milliárdos összkínálattal rendelkező Angry Pepe Fork elkötelezett amellett, hogy az árstabilitást garantálja. A projekt mögött álló csapat folyamatosan keresi legújabb partnereit, hogy egy teljes ökoszisztémát hozzanak létre, mely egy rendkívül ígéretes altcoin-befektetést teremt.

Jelenleg az APORK 0,014 dolláros áron forog az előértékesítési kampányban, a tokenben rejlő növekedési potenciál pedig hatalmas. Egyes előrejelzések szerint az APORK árfolyama csak az előértékesítés végéig 250%-os növekedésen mehet keresztül, a tőzsdei listázáskor pedig akár 350% is lehet ez a mérték.

Robert Kiyosaki merész Bitcoin-előrejelzést készített

A népszerű szerző, a Gazdag papa, szegény papa című sikerkönyv mögött álló, Robert Kiyosaki szenzációs előrejelzést készített a Bitcoin BTC Price BTC Price számára. Egy júniusi X-bejegyzésében arról beszélt a szerző, hogy a Bitcoin árfolyama 2024 augusztusára akár 350 ezer dollár is lehet. Bár Kiyosaki nem hozott fel semmilyen fundamentális indokot, a jelenlegi piaci körülmények alátámasztják várakozásait.

A Bitcoin az elmúlt egy évben 160%-kal nőtt, májusban pedig további 11%-kal erősödött. Az elmúlt hetekben a BTC árfolyama ismét 70 ezer dollár fölé kúszott, piaci kapitalizációja pedig megközelítette az 1500 milliárd dollárt, mely 2024-ben tovább növekedhet.

A BNB hamarosan 700 dollár fölé kúszhat

A BNB BNB Price BNB Price június 6-án néhány pillanatra elérte a 700 dolláros lélektani határt, ezzel pedig minden idők legmagasabb árfolyamát is. A BNB 13%-os heti emelkedése hatalmas nyereséget okozott a tulajdonosok számára, a profitrealizálás közepette pedig ismét 700 dollár alá került a BNB.

A token technikai grafikonja szerint a medvék egyre fenyegetőbbek rövid távon. Bár a BNB token hálózati analitikája továbbra is a bikás hangulatot erősíti, érdemes vigyázni a medvékkel, akik könyörtelenül le akarják törni az eszköz árát. Egyes előrejelzések szerint a BNB hamarosan újratesztelheti a 700 dolláros ellenállást.

Tudj meg többet az Angry Pepe Fork előértékesítéséről!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***