A korrekció ellenére kitartanak az Ethereum-holderek, de szemeznek az Angry Pepe Fork-kal is

Az Ether-birtokosok száma jelentősen nőtt az elmúlt hónapban annak ellenére, hogy a korrekció megrázta a teljes piacot. Mindeközben a befektetők egy csoportja a Ripple-vel (XRP) és az Angry Pepe Fork-kal (APORK) szemez, mint potenciális befektetési lehetőség. Az iparági elemzők szerint ezek a projektek hatalmas növekedés előtt állnak.

Nő az Ethereum-holderek száma

A Santiment nemrégiben megjelent jelentésében arról nyilatkoztak, hogy az Ethereum-birtokosok száma folyamatosan növekszik a csökkenő piaci trend ellenére. 2023 decembere óta stabil növekedést mutat a tulajdonosok trendje, viszont a Bitcoin-tárcák száma csökkenő trendet mutat. Az Ethereum-tárcák növekedése arra enged következtetni, hogy hihetetlen altcoin season állhat előttünk.

Ezt az érzést támasztja alá, hogy az SEC hivatalosan is megszüntette a vizsgálatot az Ethereum stúdiója, a Consensys ellen. Az Ether ETH Price ETH Price ugyan kilépett a 3600 dolláros tartományból, viszont az iparági elemzők szerint már idén elérheti az 5000 dolláros álomhatárt és történelmi csúcsot.

A befektetők érdeklődnek az Angry Pepe Fork iránt

Az Angry Pepe Fork (APORK) a kriptovaluta-szcéna legújabb szereplője, mely jelentős figyelemnek örvend. Alig néhány nappal az ICO elindítását követően az APORK elérte a 100 000 dolláros mérföldkövet, mostanra pedig már több mint 148 ezer dollárt gyűjtött össze. Az APORK token a befektetők egyik kedvence lehet.

A projekt célja átalakítani a jelenlegi status quo állapotot, mely a mémcoinok piacán jelenleg is tapasztalható. A zombi-tokenek ideje leáldozott, itt az idő, hogy a projekt által alkalmazott Conquer-to-Earn – magyarul: hódíts, hogy keress – mechanizmus megjutalmazza a projekt közösségét győzelmek esetén.

Ezzel a modellel az APORK az egyik leginkább fenntartható kriptovalutává válhat, mivel az APY folyamatosan növekszik. Az Angry Pepe Fork továbbfejlesztett tokenomikával indul, a kezdő készlet 1,9 milliárd token lesz.

Az iparági elemzők szerint az APORK lehet a mémcoinok következő csillaga, mivel az ICO-ja iránti érdeklődés arra enged következtetni, hogy az indulás után akár 100-szoros növekedésre is képes lehet. A projekt ezen szakaszában a token ára csupán 0,014 dollár.

Nő a Ripple-OI száma az SEC-fejlemények közepette

Az XRP XRP Price XRP Price az egyik legnépszerűbb kriptovaluta. A több éves tapasztalattal rendelkező csapat 2020 óta folyamatosan vívja sikerrel jogi vitáit az SEC-vel szemben, a legutóbbi hírek szerint egy 2 milliárd dollárt meghaladó egyezségről van szó jelen pillanatban. A Ripple-t sújtó díj ezzel szemben nem haladja meg a 10 millió dollárt sem.

Erre a közlésre adtak választ a befektetők, melynek következtében megugrott az XRP népszerűsége, a nyitott kontraktusok száma pedig új csúcsra ért. Az XRP árfolyama cikkünk írásakor az 0,50 dolláros ellenállással küzd, viszont a per lezárásával együtt az XRP akár a 3 dolláros árfolyamot is elérheti.

Következtetés

A befektetők keresik az erős fundamentális támogatással rendelkező kriptovalutákat, így az XRP és az Ether is kiváló befektetésnek bizonyulhatnak az év második felében.

Ennek ellenére az APORK és az Angry Pepe Fork-ökoszisztéma az a projekt, mely az igazi parabolikus mozgást hozhatja el a befektetők számára. Az új ösztönzőmodell és a projekt küldetése könnyedén vezető mémcoinná teheti a projektet.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***