ArbitrageScanner értékelés – a legjobb szkenner a váltók közötti kriptovaluta arbitrázsra

Áttekintés, esettanulmányok és ajánlások

Amiről szó lesz:

 • ArbitrageScanner – a tőzsdék legjobb arbitrázs szkennelője, Áttekintés, esettanulmányok és ajánlások
 • Arbitrázzsal pénzt keresni: különböző típusok és a pénzkeresés legjobb módja 2023-ban
 • Kripto arbitrázs a DEX tőzsdék és blokkláncok között
 • Miért nem alkalmas egy automatizált bot arbitrázsra?
 • Az arbitrázs szkennerek elemzése
 • Tőzsdék közötti kriptopénz arbitrázs a DEX tőzsdéken                                                     
 • Útmutató az ArbitrageScanner használatához                                       
 • Esettanulmányok, amelyek segítenek pénzt keresni az ArbitrageScanner használatával      
 • ArbitrageScanner vélemények                                                                                         
 • Arbitragescanner.io ingyenes próbanap                                                                          
 • Arbitrázs nyereségességi kalkulátor                                                                                
 • WHITELABEL kriptoeszköz ArbitrageScanner                                                                
 • Kiegészítő funkció: Telegram Screener Bot                                                                     
 • Referál                                                                                                                             
 • Arbitrázs kriptopénz párok, esetek, példák                                                                      
 • Összegzés     

Arbitrázzsal pénzt keresni: különböző típusok és a pénzkeresés legjobb módja 2023-ban

Olvasói kérésre készítettük el ezt az útmutatót, amelyben bemutatjuk, hogyan lehet arbitrázzsal pénzt keresni. Csapatunk piackutatást végzett és  olyan emberekkel is beszélt, akik kriptovalutákat tartanak és alkalmanként arbitrázsban vesznek részt.

Valószínűleg ez lehet egy optimális módja a kripto-arbitrázs révén történő pénzkeresésnek.

Mielőtt azonban bemutatnánk a legjobb lehetőséget, először is értsük meg, mi is az a kriptovaluta arbitrázs.

Egyszerűen fogalmazva:

A kriptovaluta-arbitrázs egy olyan kereseti módszer, amely kriptovaluták vásárlásán és eladásán alapul, azzal a céllal, hogy profitáljon a különböző tőzsdék árkülönbségeiből.

Ha például egy kriptopénznek különböző tőzsdéken eltérő árai vannak, az arbitrázsoló megvásárolhatja azt egy alacsonyabb árú tőzsdén, és eladhatja egy magasabb árú tőzsdén, így profitot szerezhet az árkülönbségből. Ez lehetővé teszi a kripto árfolyamok következetlenségének kihasználását további jövedelemszerzés céljából.

Az arbitrázsnak különböző típusai vannak, köztük a tőzsdén belüli és a tőzsdék közötti arbitrázs.

A tőzsdén belüli arbitrázs, az arbitrázs egy olyan típusa, ahol a kriptovaluták vételi és eladási műveletei ugyanazon a tőzsdén zajlanak. Ebben az esetben az arbitrázsoló az adott tőzsdén belüli különböző kereskedési párok vagy eszközök közötti árkülönbségeket keresi.

A tőzsdén belüli arbitrázs azonban általában alacsonyabb kereseti potenciállal és nagyobb versennyel jár, mivel sok kereskedő és bot is képes ezt a stratégiát ugyanazon a tőzsdén kihasználni.

A tőzsdék közötti arbitrázs az arbitrázs egy olyan típusa, ahol a kriptovaluták vételi és eladási műveletei különböző tőzsdék között zajlanak. Ebben az esetben az arbitrázsoló ugyanazon kriptopénz árkülönbségeit keresi a különböző tőzsdéken. A kereskedők szerint a leghatékonyabb arbitrázs egy nagyobb és egy kisebb tőzsde között történik.

A tőzsdék közötti arbitrázs vonzóbb lehetőség, különösen akkor, ha egy nagyobb és egy kisebb tőzsde kombinálódik. Az olyan projektek esetében, mint a Bitcoin és az Ethereum, gyakorlatilag nincs árkülönbség, de a kisebb projekteken sokkal könnyebb megragadni az árkülönbségeket.

A tőzsdék közötti arbitrázs akkor is jól működik, amikor egy érme hirtelen zuhanást vagy emelkedést tapasztal, mint például az FTT esetében, amikor pletykák keringtek a működésének újraindításáról.

Token értéke megduplázódott kevesebb mint 5 óra alatt

Ez idő alatt az arbitrázs különbözet egy ciklusban több órán keresztül elérte a 20%-ot a nagyobb projekteknél.

Ha lett volna FTT-d, nem csak a belépési ár duplájáért tudtad volna eladni néhány órán belül, hanem 3-4 cikluson keresztül arbitrázsolhatnál, és bónuszként a tőkéd 70%-át kereshetnéd meg. Egy szkenner előfizetése 70 dollárért egy évre előre megtérült volna.

Lássunk egy másik példát. Bár a százalék nem volt ilyen magas, de legalább 3 órán keresztül stabil maradt. Az arbitrázsoló szerint 6 ciklust tudtak teljesíteni, és a befektetett tőkéjük 80%-át keresték meg.

Kezd kis értékekkel, például 0,001-gyel, és teszteld, hogyan működik. Ezután fokozatosan növelheted a paramétereket.

Ne feledkezz el ellenőrizni az értesítések küldésének módját, hogy mindig tudj a változásokról és a lehetséges arbitrázslehetőségekről.

Kripto arbitrázs a DEX tőzsdék és blokkláncok között

Arbitrázs a DEX tőzsdék és blokkláncok között, a szakértők és az arbitrázst végzők szerint a legjobb módja a pénzkeresésnek jelenleg.

Nézzünk egy példát az Arbitrum hálózat és a BSC közötti arbitrázsra, ahol a különbség  jelentős.

Tegyük fel, hogy van egy MVD nevű kriptopénzünk, amellyel az Arbitrum hálózaton és a MEXC tőzsdén is kereskednek. Tekintettel arra, hogy az Arbitrumról az Ethereum hálózatra történő kivonás időigényes, és az arbitrázsok között nincs nagy verseny, az árfolyamkülönbség elérheti a 30%-ot is.

Példaként 12%-os szórást találtunk erre az érmére.

Miért nem alkalmas egy automatizált bot arbitrázsra?

Figyelmeztetni szeretnénk mindenkit az API-k, az NFT-k és a kriptopénz piaci arbitrázs használatával kapcsolatos lehetséges kockázatokra. Mindezek a módszerek pénzügyi veszteségekhez vezethetnek, különösen, ha nem ismerjük őket eléggé. Nem javasoljuk, hogy minden megtakarításodat kockáztasd. Bármikor bekövetkezhetnek előre nem látható események, például ha egy projektről kiderül, hogy csalás vagy ha egy hacker áldozatává válsz. Ehelyett azt javasoljuk, hogy csak megbízható kézi botokat használj a befektetéseid megóvása érdekében.

Az arbitrázs szkennerek elemzése

A különböző arbitrázsbotok tanulmányozása után megállapítottuk, hogy a legtöbbjük 10 tőzsdére korlátozódik. Szinte minden automatizált botnak szüksége van a tőzsdei API-khoz való hozzáférésre. Van azonban egy olyan bot, amely 50 tőzsdéhez rendelkezik hozzáféréssel, valós időben, API-k használata nélkül követi az arbitrázslehetőségeket a DEX tőzsdéken és több mint 40 blokkláncon.

Bemutatjuk a véleményünk szerint legjobb kriptopénz arbitrázs botot – ArbitrageScanner.

Arbitragescanner.io: A kriptopénzek árfolyamkülönbségéből való profitszerzéshez szükséges funkciók és előnyök.

Az ArbitrageScanner egy hatékony eszköz, amely számos lehetőséget kínál a kriptopénz árfolyamkülönbségekből való profitszerzésre. Íme legfontosabb funkciói és előnyei:

1. Támogat több mint 50 centralizált (CEX) és 25 decentralizált (DEX) tőzsdét, valamint 40 különböző blokkláncot. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag bárhol nyomon követheti és megtalálhatja az arbitrázslehetőségeket. Ha egy tőzsde nem szerepel a kínálatban, az ArbitrageScanner csapata felhasználói bővíti a tőzsdék körét.

2. Rugalmas követési konfigurációt biztosít bármely tőzsdéhez. Könnyedén hozzáadható több új tőzsde a szkennerhez, és így egyszerre követhetőek az árak és spread-ek.

3. Az adminisztrációs panel felhasználóbarát és bármely kriptovaluta gyorsan integrálható. A szkenner beállítása mindössze 1 percet vesz igénybe.

4. A szkenner egyedülálló funkciója a különböző hálózatok és blokkláncok közötti különbség megjelenítése. Ez lehetővé teszi, hogy felfedezd és profitálj a kriptopénzek árfolyamkülönbségeiből a különböző platformokon.

5. Folyamatos támogatást biztosít. Ha azt preferálod, hogy a paramétereket és érméket beállítsák neked, egy VIP menedzser segíthet megtalálni a legjövedelmezőbb párokat.

6. Ingyenes oktatóanyagokkal és esettanulmányokkal segíti a kezdőket. A szkenner különböző csomagjainak megvásárlásakor ingyenes oktatóanyagokat és esettanulmányokat kapsz, amelyek segítenek megismerkedni a funkcióival.

7. Privát chat az ügyfelek számára, ahol támogatást és válaszokat kaphatsz kérdéseidre. Segítenek a szkenner beállításában, nyereséges párokat javasolnak, és támogatnak a sikeres arbitrázshoz vezető úton.

Összegzés: Az arbitrázs szkenner fő előnye, hogy képes a decentralizált tőzsdéken (DEX) dolgozni, ahol kevesen követik a valós idejű árkülönbségeket. A technikai támogatáson keresztül bármely központosított tőzsdéhez csatlakozhatsz, ami növeli a kriptopénz-arbitrázsból származó kereseti lehetőségeidet.

Tőzsdék közötti kriptopénz arbitrázs a DEX tőzsdéken: lehetőségek és jövedelmezőség

Ha a kriptovaluták árfolyamkülönbségeiből való profitszerzés módját keresed, a decentralizált (DEX) tőzsdéken történő, tőzsdék közötti arbitrázs a legjobb megoldás. Itt jelentős árkülönbségeket találhatsz, amelyek gyakran elérik a 10-15%-ot. Az egyik arbitrázs kereskedő a chatben megosztotta velünk a spreadet, amit az Arbitragescanner.io segítségével talált meg.

Útmutató az ArbitrageScanner használatához

Kipróbáltunk egy 30 napos előfizetést, hogy lássuk hogyan működik a Screener. Az alábbiakban részletes útmutatót adunk az eszköz használatáról.

Kezdjük azzal, hogy végigmegyünk a weboldalon történő regisztrációs folyamaton és a fizetési módokon. A szolgáltatáshoz való hozzáférés csak a fizetés után érhető el, azonban lehetőség van egynapos ingyenes kipróbálásra csak kapcsolatba kell lépni az ügyfélszolgálattal.

A regisztrációhoz e-mail cím, telefonszám (opcionális), Telegram vagy WhatsApp szükséges.

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő előfizetési csomagot. Mi most az Expert csomagot választottuk.

A fizetést követően a szolgáltatás beállítása gyors és egyszerű. Legjobb kezdés a küszöbértékek és triggerek beállítása az itt látható módon:

Kezd kis értékekkel, például 0,001-gyel,hogy lásd, hogyan működik. Ezután fokozatosan növelheted a paramétereket.

Ne felejtsd el megnézni az értesítések küldésének módját, hogy mindig naprakész legyél a változásokkal és a lehetséges arbitrázslehetőségekkel.

Esettanulmányok, amelyek segítenek pénzt keresni az ArbitrageScanner használatával

Kiemeltünk néhány érdekes esetet az ArbitrageScanner privát chatből és a szolgáltatást használók között folytatott beszélgetésekből:

ArbitrageScanner vélemények

A felhasználók körében végzett felméréseink és az online vélemények alapján a visszajelzések túlnyomórészt pozitívak voltak. Lehetőség van egyéni keresésre, illetve más cikkek, vélemények és tapasztalatok felfedezésére. Összességében elégedettek voltunk a termékkel, és az Arbitragescanner.io csapata további fejlesztéseket ígér. Kíváncsian várjuk a további szolgáltatásokat. Az alábbiakban néhány vélemény látható.

Arbitragescanner.io ingyenes próbanap

Ahogyan fentebb említettük, lehetőség van egy próbanapra, de egyetlen nap nem biztos, hogy elég arra, hogy elkapj valami érdekeset. Azonban így is megismerkedhet a terméket és annak működését. A vásárlás előtt mi is kértünk egy ingyenes napot, de nem sikerült sokat keresnünk egyetlen nap alatt. Ráadásul azt is szerettük volna látni, hogyan működik az arbitrázs a DEX-ek között. Ezért kiszámoltuk és arra a következtetésre jutottunk, hogy ha még a próbanap alatt is tudunk keresni, akkor 30 nap alatt biztosan megtérül az előfizetésünk.

Arbitrázs nyereségességi kalkulátor

Egy másik hasznos funkció az Arbitrage Scanner weboldalon található jövedelmezőségi kalkulátor. Ez egy ingyenes eszköz, amely minden felhasználó számára elérhető.

A kalkulátor minden egyes cellához magyarázatot ad, és példákon át mutatja be a nyereség kiszámítását.

Ez egy praktikus funkció a bot beállításakor, mivel azonnal látható, hogy mely párok érdemelnek figyelmet, és melyek nem.

WHITELABEL kriptovaluta ArbitrageScanner

Ha nem csak az arbitrázs érdekel, hanem más termék is, akkor lehetőség van a franchise megvásárlására is. Egy latin-amerikai Whitelabel tulajdonos az előnyök között emelte ki az arbitrázs kényelmét saját csapattal és platformmal, a szolgáltatás technikai támogatottságát és az éves kifizetést. Az ArbitrageScanner jutaléka az eladások 10%-a, cserébe ők kezelik az összes technikai beállítást, és szervertámogatást nyújtanak.

Ezért a 10%-ért teljes szerver telepítést és támogatást, valamint segítséget nyújtanak a termék bevezetésében, a szolgáltatásfejlesztésben és a franchise önálló menedzselésében. Ingyenes oktatási anyagokat is biztosítanak azok számára, akik a te szolgáltatásodat használják. Ez egy teljesen “kulcsrakész” üzlet, amely minden szabványnak megfelel.

A https://arbitragescanner.io/en/white-label-arbitrage/ weboldalon található információk szerint a költsége mindössze 10 000 dollár, ami ésszerű ár, figyelembe véve, hogy egy ilyen termék fejlesztése a nulláról meglehetősen drága lenne.

Kiegészítő funkció: Telegram Screener Bot

Számos felhasználó vett részt a Telegram Screener termék béta tesztelési programjában. Ez egy olyan bot, amely egy adott témában az összes üzenetet nyomon követi. Ha például mindent tudni szeretnél az FTT tokenről, a bot segítségével kiválaszthatod a releváns csevegéseket, és beállíthatod a kívánt kulcsszót. Az FTT-vel kapcsolatos összes említés külön csevegésben kerül elküldésre, így az elsők között értesülhetsz a coinnal kapcsolatos legfontosabb hírekről.

Ez a funkció hasznos lehet a kisebb kriptovalutákkal kapcsolatos hírek és viták nyomon követéséhez is. Kiválaszthatsz kulcsszavakat, és értesítést kaphatsz arról, hogy mi történik a csevegésekben. Így például olyan projektről is tudomást szerezhetsz, amely frissen indította el teszthálózatát (mint a DEX esetében a hivatalos bejelentés előtt).

A termék arra is használható, hogy nyomon kövesse az egyes tételek, például egy ASIC-bányászgép megvásárlására irányuló kéréseket. Értesítést kaphatsz arról, hogy ki keres ilyen terméket, és beszélgetést kezdeményezhetsz vele a csevegésben vagy privát üzeneten keresztül.

A piacon jelenleg nincs hasonló termék, így a szolgáltatás befektetők és hirdetők számára egyaránt alkalmas. Az ár 30 dollárról indul, további részletekért érdeklődj az ArbitrageScanner ügyfélszolgálatánál.

Referál

A szolgáltatás nagyszerű ajánlórendszerrel rendelkezik, ahol az általad ajánlott felhasználók összes vásárlásának 30%-át kaphatod meg. Bloggerek és online tartalomgyártók esetében ez az arány az eladások 50%-ára növelhető.

Arbitrázs kriptovaluta párok, esetek, példák

Hadd mutassunk párokat és példákat arra, hogyan kereshetsz egy arbitrázsbot segítségével. Ezek a példák mutatják, hogy más kereskedők hogyan használták a botot.

 1. Az IDO-kba (Initial DEX Offerings) és tőzsdékre frissen bevezetett érmékbe való befektetés kiváló lehetőséget kínál az arbitrázsra, különösen az olyan coinok esetében, mint a NEUT, MEX és mások. Amikor egy érme 2-3 tőzsdére újonnan kerül bevezetésre, az alacsony likviditás miatt jelentős árkülönbség alakulhat ki.
 2. Tegyük fel, hogy megvásároltál egy bizonyos érmét 500 dollárért, és csatlakoztattad az arbitrázs kereskedési bothoz anélkül, hogy pénzt vontál volna ki a tőzsdéről. A példa kedvéért Gate-MEX kombinációval rendelkezel. Eladod és egyszerűen csak vársz – ami lehet néhány óra vagy talán egy nap -, amíg az arbitrázs az ellenkező irányba kezd működni. Így nincs veszteség a díjakon, különösen, ha az érme csak az ERC hálózaton érhető el, ahol a kiutalás drága.
 3. Még ha kiutalás nem is lehetséges , akkor is működik az arbitrázs az érmék listázásán. Például, tokeneket veszel az “A” tőzsdén, ahol nagyobb a likviditás, és az ár emelkedik. Ezután eladod és vásárolsz egy kisebb “B” tőzsdén. Amikor az árak egyeznek, vagy irányt váltasz, vagy megvárod, hogy az érme ára csökkenni kezdjen. Egy nagyobb tőzsdén az érme gyorsabban eshet, és az arbitrázs az ellenkező irányba fog működni. A kezdeti időszakot mindig nagy volatilitás jellemzi.
 4. Az alábbiakban látható egy példa a párosításra az ARB tokenek birtokosai számára:

1. Vegyél ARB tokeneket az Arbitrum hálózaton vagy egy központosított tőzsdén (CEX), és utald ki azokat egy Ethereum pénztárcába az Arbitrum hálózaton ARB tokenekért.

2. Utald át az ARB tokeneket az Arbitrum hálózatról az ERC20 hálózatra, a díj körülbelül 15 dollár lesz az ERC20 hálózaton és 1 dollár az Arbitrum hálózaton. Győződj meg róla, hogy van némi ethered az ERC20 hálózaton, körülbelül 100 dollár, hogy a magas díjak esetén is sikeres legyen a tranzakció.

3. Miután átutaltad a tokeneket a bridge-en keresztül, legalább 7-8 napot kell várnod, amíg a tokenek átkerülnek az ERC20 hálózatra.

A hálózatok közötti spread (különbség) viszonylag stabil marad, legalábbis addig, amíg a központi tőzsdék el nem kezdik az ARB tokenek kivonását az Ethereum hálózaton. Addig a pontig egy hét vagy egy ciklus alatt 10%-30%-ot lehet keresni.

Ne feledd, hogy az ARB nem az egyetlen érme az Arbitrum hálózaton, és számos más párosítás is lehetséges.

 1. Ha nem akarod megvárni az árak kiegyenlítődését, akkor a kereskedési botban 5% és 8% közötti profitszázalékot állíthatsz be. Végezd el a párosítást 10%-os nyereséggel, küldd ki az Ethereum hálózatra, ami körülbelül egy hétig tart. Ezután utald vissza a tokeneket a tőzsdére, és várj az újabb 10%-os profitra.
 2. A különböző tőzsdék közötti arbitrázs érdekes forgatókönyv, különösen a kis és nagy platformok között. Az Alameda Research alapítója például úgy kezdte, hogy a Coinbase-en vásárolt bitcoint, és egy koreai tőzsdén adta el, ahol az ár magasabb volt, és mindig volt különbség. Te is alkalmazhatsz hasonló megközelítést. Vannak olyan török, brazil vagy koreai tőzsdék, amelyekhez az arbitrázzsal operálók nem férnek hozzá. Egyszerűen add hozzá ezeket a tőzsdéket a botodhoz, és használd ki a jelentős árfolyamkülönbségeket.

Összegzés

Tanulmányoztuk a projektről szóló véleményeket, és teszteltük a bot munkáját. 2023-ban az ArbitrageScanner a legjobb szolgáltatásnak bizonyult a kriptopénz arbitrázs stratégiákhoz. A versenytársaitól eltérően korlátlan számú érmét és tőzsdét (CEX és DEX) támogat. A projekt nemcsak a professzionális arbitrázs kereskedők, hanem a befektetők számára is érdekes megoldás. Beállítható a portfólióhoz tartozó érmékre vonatkozó spread keresés, ami még a medve piacon is nyereséget eredményezhet. A csomag megvásárlása után az ügyfelek hozzáférést kapnak egy alap- vagy haladó tanfolyamhoz és 70 kész profittermelő felhasználási esethez. A szkenner csapata ingyenesen teszi ezt elérhetővé, ha a kereskedő előfizet egy csomagra. Az ArbitrageScanner lehetőséget ad arra, hogy jó pénzt keressen a kriptovaluta kereskedő különösebb erőfeszítés nélkül. Ezért ajánljuk használatra.