Árfolyam elemzés május 22 – ETH, XRP, ADA, PEPE, TCRV, és DOGE

A május eleji lassulás után a kriptopiac kezd magához térni. Íme hat opció a legkeresettebb tokenek közül, és azok várható teljesítménye a következő két hétben.

Tradecurve

A Tradecurve árfolyama 20%-kal nő, miután első előértékesítési szakasza során az összes token elkelt

Az Ethereum blokkláncra épülő Tradecurve egy innovatív hibrid tőzsde, melynek árfolyama 20%-kal emelkedett az előértékesítése során. Az első olyan decentralizált tőzsdeként, amely hagyományos eszközöket kínál anonim kereskedéssel, a Tradecurve várhatóan 50-szeresére nő az előértékesítés során majd további 100-szorosára az induláskor.

A Tradecurve az előértékesítésének második szakaszában jár, melyben az érmék 25%-a már elkelt. Egy TCRV token jelenlegi értéke 0,012 dollár. A tőzsde azt reméli, hogy a következő néhány évben versenyre kelhet az olyan vezető kriptotőzsdékkel, mint például a Coinbase vagy a Binance. A Tradecurve a versenytársaktól való kitűnés érdekében olyan egyedi funkciókat használ, mint az AI kereskedés, a másolásos kereskedés és egy innovatív kereskedési akadémia.

Az Ethereum átlépte az 1 800 dollárt

A Shanghai frissítés óta az Ethereum aktivitása fellendült, mindössze két hét alatt több mint 100 000 Ethereum került stakelésre. A hálózati aktivitás továbbra is rendkívül magas, és az Ethereum ára az elmúlt héten 2,6%-kal, 1807 dollárra emelkedett. Ez örvendetes hír az Ethereum-tulajdonosok számára, miután a projekt alig két héttel korábban 1750 dollár alá süllyedt.

Mivel jelenleg naponta több mint 5,5 milliárd dollárnyi Ethereummal kereskednek, az elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum értéke tovább fog emelkedni, és az Ethereum potenciálisan elérheti a 2000 dolláros szintet.

Tradecurve

Az XRP 8%-ot ugrott egy hét alatt

Az elmúlt másfél hónapban az XRP a világ 7. legtöbbet kereskedett kriptopénzévé vált, az átlagos napi kereskedési volumen meghaladta az 1 milliárd dollárt. A május eleji árfolyamesés után az XRP most talpra állt, és az elmúlt héten 8,21%-kal emelkedett. A cikk írásakor az érme 0,462 dolláron kereskedik.

A kriptobálnák most halmozzák az XRP-t abban a reményben, hogy a kriptoprojekt megnyeri a SEC-vel folytatott bírósági ügyét. Egy ilyen eredmény nemcsak az XRP árfolyamát hajtaná felfelé, hanem hatalmas következményekkel járna mind az XRP-re, mind a szélesebb kriptopiacra nézve.

A Cardano küzd, hogy elérje a 0,38 dollárt

Az elmúlt héten a Cardano ugyan 2,73%-ot emelkedett, de még így is a 0,38 dolláros árfolyamgát mögött rekedt. Miután elérte a 0,3796 dolláros szintet, az érme értéke visszaesett. Jelenleg 0,3689 dolláron kereskedik. Bár a Cardano a közelmúltban több új projektet is indított, az áttörés még nem jött el. Ennek eredményeként az elemzők úgy vélik, hogy a Cardano jelenleg jelentősen alulértékelt. Azonban alacsony árát nézve a Cardanoba fektetés kedvező döntés lehet, hiszen értéke potenciálisan megugorhat a következő bikafutás során.

Tradecurve

A PEPE gyorsan beszakadt a csúcsárfolyam után

A Pepe a legújabb mémcoin, amelyről bizonyára a kriptoközösség teljes egésze hallott már. Árfolyama egyetlen hétvége alatt több mint 1000%-kal ugrott meg, elérve a 0,000001632 dolláros csúcsot. Ez az állapot azonban, mint ilyenkor az lenni szokott, nem állt fenn túl hosszú ideig, a mémcoinnal a május 5-i robbanásához képest jelenleg – közel 64%-os csökkenéssel – 0.00000157 dolláron kereskednek.

A Pepe nemrég bejelentette, hogy az Ethereumon, a BNB-n és az Arbitrumon keresztül is elérhető lesz, ami jelentősen megkönnyíti a mémcoin beszerzését. Azonban a Dogecoinhoz hasonlóan a Pepe is kizárólag a hype köré épül, bármiféle valódi hasznosság nélkül. Ennek eredményeképpen az elemzők nem biztosak abban, hogy a Pepe hosszú távon jó befektetés lesz-e vagy sem.

Tradecurve

A Dogecoin 4,95%-os emelkedést mutat

Annak ellenére, hogy reflektorfénybe kerültek a mémcoinok, a Dogecoinnak meglehetősen nehezére esett profitot produkálni. Miután az elmúlt hónapban 15,70%-kal csökkent az értéke, most 4,95%-os árfolyam-emelkedése jó kezdet az újjáéledéshez. Pozitívumként, a Dogecoin kereskedés új rekordot döntött a múlt héten, amikor 650.000 Dogecoin tranzakció történt.

Mivel a Dogecoin a Bitcoinhoz hasonlóan kezd helyreállni, a befektetők úgy vélik, hogy árfolyama a következő két hétben tovább emelkedhet. A Dogecoinból azonban hiányzik a hosszú távú fejlődéshez szükséges hasznosság, ezért sok elemző úgy véli, hogy értéke a jövőben csökkenhet.

További információkért a TCRV érmék előértékesítése kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://tradecurve.io/

Előértékesítés: https://app.tradecurve.io/sign-up

Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

Telegram: https://t.me/tradecurve_official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***