Augur és Enjin Coin technikai elemzés: két potens projekt 2020 elejére

Amennyiben az Augur másolja az előző ciklusát 2020-ban akár 100%-os növekedéssel is kecsegtethet. Az Enjin Coin más tészta… ez az érme idén 900%-os növekedést mutatott és véleményem szerint fennáll a lehetőség hasonlóan az előző ciklus ismétlésére. Ezen két kriptovaluta elemzése után lehetséges minta kialakulását észleltem, amely a jövőben komoly profittal kecsegtethet.

Technikai elemzés REP/USD és REP/BTC

Kezdjük az Augur – amerikai dollár párral. A mellékelt ábrán is megfigyelhető a félkör alakú mélypont mintája. Ezen motívum megtalálható az Augur előző ciklusában is. Ez a minta önmagában még semmit nem jelentene, de ha a képbe kerül a REP/BTC pár, így már felmerül a lehetőség az előző ciklus ismétlésére.

A félkör alakú mélypont mintájából kiindulva az Augur 20 dolláros értékre rúghat a következő év első negyedévében. A jelenlegi érték 10 dollár körül mozog, szóval ez a növekedés akár 100%-os profitot is hozhat. A nyári mélyrepülés hatással volt az Augurra is, a medve átvette az irányítást, de ez a trend a Bitcoin felezésével borulhat(na) és megindulhatna a tőkeáramlás az altcoinokba is.

A Bitcoin jelenleg 7 200 dollár körül mozog. Ez év elején, mikor 3 500 – 4 000 dollár között totyorgott a legnagyobb kriptovaluta értéke, csakis a túlzottan optimista emberek merték volna jósolni a 14 000 dollárig tartó növekedést csekély 6 hónap leforgása alatt. Szóval a szituáció a Bitcoin háza táján képes rohamosan változni, a felezésig akár 12 000 dollár felé is. Ez esetben az Augur előtt is tiszta az út a komolyabb növekedéshez, persze csakis a REP/USD páron.

A REP/BTC pár hasonlóan fest, mint az előzőleg említett pár. A félkör alakú mélypont mintája itt is megfigyelhető, de a dolláros párral ellentétben a Bitcoinnál komolyabb ellenállási pont figyelhető meg. Az Augur a Bitcoinnal szemben jelenleg csökkenő csatornában található. Amennyiben beigazolódik a jóslatom a REP értéke 2828 szatosiig növekedhet, ami 101%-os haszon a BTC-vel szemben.

Technikai elemzés ENJ/USD

Ezen párnál fraktálos hasonlóságot véltem felfedezni az előző bika piac momentumaival. Az ENJ idén 900%-os hasznot produkált a dollárral szemben. A minta szerint az Enjin Coin egyszer már megismételte növekvő ciklusát. Vajon képes lesz harmadszor is ilyen elánnal nekifutni a növekedésnek? Az elemzésem alapján ezen lehetséges ciklus 2020 első negyedévére jósolható. Amennyiben a minta valóban minta és nem csak a véletlen műve, ezen a páron komoly haszonra van kilátás.

Végszó

A mai elemzés hosszabb távú befektetésekről szólt, két olyan projektről, amiket érdemes figyelemmel követni. Mindkét kriptovalutánál sikerült motívumot találni és mindkét projekt bizonyította már, hogy képes megismételni az előző ciklusait. Nagy százalékban függünk azonban a Bitcointól, amely ha kilép a csökkenő csatornájából a felezés előtt még jóval 12 000 dollár felé érhet.

Tekintsd meg korábbi elemzéseimet is: https://www.bitcoinbazis.hu/author/jan-k/

FIGYELEM: Ezen cikk nem tartalmaz direkt befektetési tanácsokat. Minden befektetés előtt ajánlott saját analízist végezni, és befektetés előtt minden esetben mérlegelni a lehetséges rizikók forrásait és mértékét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük