Az 1 dolláros altcoinok világa: itt vannak a Solana lehetséges utódai

A Solana SOL Price SOL Price ökoszisztéma egyre jobban terjed, felülmúlva a Bitcoint BTC Price BTC Price is a tranzakciós díjak terén, ami a növekvő elfogadásra és hálózati aktivitásra utal. A múltbeli aggodalmak ellenére a Liquid Staking Tokenek (LST) révén megnövekedett az érdeklődés a staking iránt, és megnőtt a Total Value Locked (TVL), ami rávilágít a Solana (SOL) egyre erősödő jelenlétére.

Fedezzük most fel az alacsony árú altcoinok jelenlegi helyzetét, beleértve azokat a potenciális erős versenyzőket, amelyek a Solana (SOL) figyelemre méltó teljesítményét utánozhatják majd a jövőben.

ScapesMania: A nagy debütálás

A hatalmas, 6,125 millió dolláros támogatással és 18 400 tulajdonos bevonásával körülvett előértékesítési siker után itt az ideje, hogy a $MANIA token előrelépjen. Most a PancakeSwapon, a Binance Smart Chain vezető DEX-én indult el, amely több mint 1 millió havi felhasználót vonz.

Siker az első nap óta

A tulajdonosok száma 18 480 környékén stabilizálódott a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában.

Scapesmania első kereskedési napja

Több mint 2535 vételt és 1651 eladást szinte azonnal rögzítettek, a kereskedési aktivitás 2,25 millió dollárra nőtt. Ráadásul az érme az első néhány órában gyorsan feljutott a DEXTools Hot Pairs listájának élére is.

Scapesmania Dextool hot pairs lista

Scapesmania button

Ismerd meg a ScapesMania előnyeit

A ScapesMania kiemelkedik azzal, hogy folyamatos kapcsolatot tart a közönségével. Itt a játékosok kriptovalutával kapcsolatos bonyodalom nélkül élvezhetik a játékmenetet, míg a token tulajdonosok befolyásolhatják a projekt fejlődését és alakíthatják az ökoszisztéma jövőjét.

A hatalmas alkalmi játékiparban működő ScapesMania a Statista szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárra emelkedhet. A Scapesmania pedig készen áll arra, hogy kamatoztatni tudja ezt a növekedést. A jelenlegi bikafutás azt sugallja, hogy az új altcoin szezon már a sarkon van, és a játéktokenek fogják vezetni a kriptókat.

Mi vár a token birtokosokra?

Ahogy a ScapesMania lendületet vesz, a következőket várhatják a $MANIA befektetői:

  • Kiegyensúlyozott, szikla szilárd tokenomika. Külön mechanizmusok segítik a stabilitás biztosítását a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartásának érdekében.
  • DAO kormányzás: A token birtokosok befolyásolhatják az ökoszisztéma fejlődését a döntések megszavazásával.
  • Staking program: A tagok további jutalmakért tétekkel játszhatnak.
  • Token Utility Expansion: A token játékon belüli pénznemként fog működni a kísérleti játékprojektben, egyben szavazati joggal ruházza fel a tulajdonosokat a fejlesztés alatt álló DAO-ban, és lehetővé teszi számukra, hogy további téteket és közösségi jutalmakat szerezzenek.
  • Ellenőrzött biztonság: A ScapesMania intelligens szerződését a BlockSafu auditálta és ellenőrizte.

Jövőkép és kilátások

Most pedig vessünk egy pillantást arra, ami előttünk áll:

  • A csapat most a termékfejlesztésre, tapasztalt játékfejlesztőkkel való együttműködésre és a házon belüli tehetséggondozásra összpontosít. A projekt a teljesített mérföldkövekkel halad előre.
  • A vezérigazgató vízióját követve a csapat folyamatosan teszteli és finomítja az ötleteket, hogy azok tökéletesen rezonáljanak a célközönséggel.
  • A listázást követő szilárd marketingstratégiával a ScapesMania folyamatos tájékoztatást ad és finomhangolja a taktikáját. A 6 000 000 dollár feletti előértékesítési eredmény, a több mint 18 400 token tulajdonos, a 60 000 tagot meghaladó közösség és a 75 000 feletti átlagos havi forgalom sokat mond a csapat marketinges képességeiről.

Sven a Scapesmania chatben

Forrás: Hivatalos ScapesMania Telegram Közösség

Közösségi izgalom

A kriptoközösség nyüzsög a ScapesMania körül a népszerű platformokon. Az emberek szívesen csatlakoznak a projekthez, mert tudnak azonosulni a vízióval, és aktív szerepet szeretnének játszani a projekt jövőjében. Még a bálnák is figyeltek a Scapesmaniára, egyes betétek már meghaladták a 20 000 dollárt.

Bizalom a közösségben

Nyilvánvaló, hogy ez a siker nem érhető el egy ilyen odaadó közösség nélkül.

Nézd meg, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

Merülj el a ScapesManiában

Az árfolyam iránya valószínűleg a közösség erejétől, a fejlődés előrehaladásától és a hatékony marketingstratégiától függ. Ez a projekt ezen területeken eddig kiváló, izgalmas kilátásokat kínált a jövőre nézve.

Scapesmani kilövés az űrbe

Ne várj tovább – szerezd be $MANIA tokeneket a PancakeSwapon még ma.

>>> Csatlakozz az akcióhoz – Szerezd meg a $MANIA tokeneket még ma! <<<

Ripple (XRP): A jogi győzelem és piaci hatása

A jogi csaták ellenére a Ripple XRP Price XRP Price számára pozitív kimenetelű döntés született egy nemrégiben hozott bírósági ítéletben, bár az árfolyam ingadozások a szabályozási bizonytalanság közepette is fennáll. Az előrejelzések 2024-ig 1,46 dollártól 2030-ig 4,51 dollárig terjednek, ami a jogi győzelmek kihasználásától és a határokon átnyúló fizetések bővülésétől függ.

Pyth-hálózat (PYTH): BNB listázás utáni teljesítmény

A Pyth Network (PYTH) natív tokene 11%-os áremelkedést ért el, ami erős piaci fogadtatást jelez, de a közösségi média visszhang és hangulat későbbi csökkenése vegyes jövőt fest le. A token árfolyam pályája a folyamatos érdeklődéstől és a valós idejű piaci adatok használatától függ.

Cardano (ADA): Emelkedő TVL és regenerálódó piac

A Cardano (ADA) továbbra is ellenállónak bizonyul a szabályozási kihívásokkal szemben, a növekvő TVL és a stabil érmék bevezetése pedig az árak fellendülését eredményezi. Az előrejelzések szerint 2024-re 1,47 dollárra, 2025-re pedig 1,79 dollárra emelkedik majd a Cardano (ADA), ami a fundamentumaiba vetett bizalmat tükrözi.

Tudományos megközelítése és skálázhatósága jót tesz a növekedésnek. De a szabályozási akadályok és a hálózati fejlesztések létfontosságúak. A hosszú távú előrejelzések szerint 2030-ra akár 8,74 dollárig is eljuthat az árfolyam, ha sikerül az akadályokat leküzdeni.

Következtetések

A kriptovaluta piac átalakulóban van, és a Solana SOL Price SOL Price vezeti a legújabb fejlesztéseket. Ez a táj megalapozza az optimizmust és az innovációt, különösen az olyan projektek esetében, mint a ScapesMania.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***