Az 1000%-os haszon reményében a Shiba Inu befektetők egy új ICO felé fordulnak

A közkedvelt ERC-20 mém érme, a Shiba Inu ($SHIB) túlteljesíti az Ethereumot, a Bitcoint és még a legjobb kutyás mém érmét, a Dogecoint is, így az egyik legjobb befektetési eszköz 2024-ben. Akadt azonban egy kihívója a legújabb play-to-earn mém érme, a PlayDoge ($PLAY) személyében.

Jelenlegi 0,000028350 dolláros árfolyamán a Shiba Inu elképesztő, több mint 200%-os pluszban van az egy évvel ezelőtti árhoz képest.

Összehasonlításképpen: a legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin ($BTC) 158%-os, az Ethereum ($ETH) 115%-os, a $SHIB legnagyobb ellenfele, a doge mém érmék atyja, a Dogecoin ($DOGE) 137,5%-os növekedést produkált az elmúlt 365 nap során.

SHIB

A token elmúlt három hónapban produkált teljesítménye azonban bizakodásra ad okot. A grafikonon jól látszik, hogy csökkenő ellenállással néz szembe (amit a piros trendvonal jelez), miközben a támasz szintje (zöld trendvonal) nő. Az adatok alapján a $SHIB az elmúlt hónapban viszonylag stabil volt, hiszen folyamatosan a 30 napos mozgóátlag felett forgott, amit a grafikonon kék vonallal jelöltünk.

A relatív erősség index (RSI) a magas, 60-as érték körül mozog, és a Shiba Inu nem áll messze a túlvásárlási szinttől (70 és afelett). A közelmúltban tapasztalt vásárlási hullámot valószínűleg az a múlt heti hír okozta, amely szerint a SEC engedélyezte az Ethereum ($ETH) – a Shiba Inu működéséért felelős natív blokklánc – ETF-eket.

A Shiba Inu rájött, hogy csak kevés mém érme fogja túlélni az elfogadás után, amikor a kriptovaluták széles körben elterjedt fizetőeszközzé és értékmegőrző eszközzé válnak. Éppen ezért a projekt az év elején egy 12 millió dolláros közösségi gyűjtést jelentett be, amely egy új, adatvédelem központú layer 3 blokklánc fejlesztését szolgálja.

Habár a SHIB is jó megoldás lehet, a portfólió diverzifikálása és a csillagászati haszon érdekében érdemes új projektek után nézni. Ezek közül néhány ráadásul még előértékesítésben van, amely fényes jövőt sejtet a kriptovaluták számára a fizetési lehetőségek és az értéktárolás mellett.

PlayDoge – A legújabb play-to-earn kutyás mém érme

A mém érme játszótéren új nagykutya jelent meg, a PlayDoge ($PLAY) személyében. A legújabb Binance mém érme még csak most indította az előértékesítését, de máris nagy sikert aratott. A gyűjtés kezdete után csupán néhány óra elteltével meghaladta a 200.000 dollárt. A talpraesett befektetők az előértékesítés során még azelőtt juthatnak hozzá az érméhez, hogy az tőzsdére kerülne, így kimondottan kedvező áron vásárolhatnak.

PlayDoge

A PlayDoge több mint egyszerű mém érme. A projekt egy 2D-s, 8 bites játssz, hogy keress (P2E = play-to-earn) mobil appal várja a felhasználókat. A játék lényege, hogy a Tamagotchi mintájára a játékosok gondját viseljék az ikonikus Doge kutyának. Az ökoszisztéma működéséről a projekt natív tokenje, a $PLAY gondoskodik.

A játékokban közös kalandokban vehetsz részt kedvenceddel, etetheted, ápolhatod, taníthatod és szórakozthatod, pont úgy, ahogyan egy valódi kutyát! De jól vigyázz, mert, ha rossz gazdája leszel és elhanyagolod, akkor megszökhet, vagy akár a legrosszabb is bekövetkezhet… és ráadásul a játék is alaphelyzetbe áll.

A projekt a játékok mellett kereseti lehetőséget is kínál: PlayDoge játékokon keresztül ugyanis $PLAY tokeneket gyűjthetsz. A PlayDoge retro, szórakoztató és kifizetődő is egyben, ami izgalmas kombinációt kínál, és egy próbát mindenképpen megéri.

Ami a $PLAY tokeneket illeti, összesen 9,4 milliárd készül. Az érméket jelenleg az előértékesítés keretében lehet megvásárolni. Az előértékesítés 40 szakaszos, a tokenek pedig minden szakasszal egyre drágábbak lesznek, egy-egy szakaszban 2,5%-kal.

A vásárolt érméket rögtön letétbe is helyezheted, így még nagyobb jutalomban részesülhetsz. A jutalmak kibányászott ETH blokkonként, három éves periódus alatt kerülnek kiosztásra. Mindezek fényében úgy gondoljuk, hogy a PlayDoge lehet az egyik legjobb előértékesítés 2024-ben.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**