A végtelenbe és tovább: 15 millió felett a Dogeverse

A Dogeverse ($DOGEVERSE) előértékesítése közelít a végéhez, de 2024. június 3. 12 óráig még vásárolhatsz.

A befektetőknek valamivel több mint egy hetük maradt arra, hogy beszálljanak az egyedülálló, több láncon átívelő $DOGEVERSE mém token előértékesítésébe. A projekt több mint 15 millió dollárnyi befektetést gyűjtött, ami jól mutatja, mennyire népszerű a mém érme közösségen belül.

A Dogeverse tokeneket jelenleg 0,00031 dollárért lehet megvásárolni. Sokak szerint amint véget ér az előértékesítés, és a token bekerült a decentralizált tőzsdékre (DEX) az ára az egekbe szökik.

A Dogeverse történet főszereplője Cosmo, egy láncok között ugráló kutya, aki a Wormhole és a Portal Bridge technológia segítségével navigál a blokkláncok világában. A projekt hat blokkláncot kapcsol össze, név szerint az Ethereumot, a Base-t, a Polygont, az Avalanche-t, a BNB Smart Chain-t és a Solanát.

Az előértékesítés alatt összegyűjtött óriási, 15 millió dolláros összeg alátámasztja a projekt népszerűségét, valamint a benne rejlő potenciált.

A közösségi médiában is nagy az izgalom a Dogeverse körül, a projekttel számos influenszer, befektető és kripto rajongó foglalkozik.

Egyikük a népszerű kripto YouTuber és influenszer Jacob Crypto Bury, aki szerint a Dogeverse a jövőben akár az 1 dolláros árfolyamot is elérheti. Szerinte “A Dogeverse az egész mém közösséget összehozza.”

Azok, akik aktívan figyelik az iparágat, azt jósolják, hogy a projekt hamarosan lekörözheti a Bone ShibaSwap (BONE) érmét, és még sok másik kriptovalutát. A BONE piaci kapitalizációja nagyjából 142 millió dollár jelenleg, árfolyama pedig az elmúlt 24 óra alatt 0,61 dollár körül jár.

A vezető mém érmék jó része kutyás tematikájú, mint a Dogecoin, a FLOKI, a Shiba Inu vagy a Dogwifhat.

Kutyás érmék

Mivel a Dogeverse erős közösségi támogatással, innovatív funkciókkal és zökkenőmentes, láncok között bonyolítható tranzakciós lehetőségekkel rendelkezik, jó eséllyel korbácsolhatja fel a mém kripto piac vizeit.

Az előértékesítésre 30 milliárd tokent allokáltak

A teljes DOGEVERSE kínálat 200 milliárd darabból áll, az előértékesítésre pedig 30 milliárd tokent allokáltak. A projekt vonzereje és a befektetők Dogeverse jövőjébe vetett bizalma jól látszik az előértékesítés sikeréből.

És mivel a gyűjtés néhány nap múlva véget ér, egyre fogy az időd, ha be akarsz szállni a projektbe még azelőtt, hogy a Dogeverse piacra lép.

A letétekből származó passzív jövedelem szintén a Dogeverse befektetők rendelkezésére áll, a tokenek lekötésére ugyanis már van lehetőség.

A befektetők jelenleg akár 53%-os évesített hozamot is elérhetnek a letétekkel. A Dogeverse token jutalmakat két év alatt osztják ki, ETH blokkonként 6088 darabot. Az előértékesítés során letétbe helyezett érmék továbbá az eladási nyomást is csökkentik, amikor az érme bekerül a tőzsdére.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szállj be a lehető legalacsonyabb áron a Dogeverse előértékesítésbe. Látogasd meg a Dogeverse előértékesítés weboldalát, és légy részese a több láncot összekötő mém érmék forradalmának.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**