Az 1xBit bemutatja az 5 BTC nyereményalapú BIG 5 fogadási versenyt

Ha szereted a focit, szeretnél a legjobbnak között lenni és más játékosokkal versenyezni, akkor „jó helyen jársz”, írja az 1xBit.
Az 1xBit bemutatja a szezon legnyereségesebb futballversenyét, a BIG 5 fogadási eseményt. A BIG5 fogadási versenyt kifejezetten a futballrajongók számára tervezték világszerte, és bárki bemutathatja tudását és részese lehet az 5 BTC-s nyereményalapnak.

Hogyan vehet részt a BIG 5 fogadási versenyen

Nem kell mást tenni, mint fogadni Európa top 5 ligájának futballmeccseire: az angol Premier League, az olasz Serie A, a német Bundesliga, a spanyol La Liga és a francia Ligue 1 meccseire. Ezenkívül tisztában kell lenni vele, hogy milyen tétekkel lehet kvalifikálni a BIG 5 versenyre. Bármelyik elérhető meccsre fogadhat. A minimális fogadási tét 0,2 mBTC és a szorzónak minimum 1,5x-esnek kell lennie.

A követendő lépésekkel lehet részt venni:

1. Regisztráljon vagy lépjen be az 1xBit webhelyére.

2. Erősítse meg a promócióban való részvételt a promóciós oldalon található „Részvétel” (Participate) gombra kattintva.

3. Tegyen meg legalább 0,2 mBTC tétet 1,5x vagy annál nagyobb szorzóval a Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga vagy Ligue 1 meccsire, és gyűjtsön promóciós jegyeket.

Díjak és jutalmak

Minden egyes fogadás után promóciós jegyekben részesül a fogadó: minél több jegye van, annál nagyobb az esélye arra, hogy egyike lesz a szerencséseknek. Ha szeret focira fogadni és óriási nyereményekben részesülni, akkor az 1xBit 5 BTC-s nyereményalapja (több mint 200 000 dollár) mindenképp Önnek szól. A nyereményeket havonta, a bajnokság végén sorsolják ki és a legvégén egy fődíj is gazdára talál.

Havi nyereményjátékok

A futballszezon minden egyes hónapjában a játékosok promóciós jegyeket kapnak a fogadásai után. A hónap végén az 1xBit sorsolást tart minden olyan promóciós jegy tulajdonos között, aki fogadást tettek egy adott liga meccseire. Havonta tizenöt szerencsés nyertest sorsolunk ki, és őket 15 mBTC-vel jutalmazzuk.

Nyereményjáték a bajnokság végén

A második sorsolásra akkor kerül sor azon promóciós jegyek birtokosai között, akik Európa öt legerősebb bajnokságának (Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga és Ligue 1) meccseire fogadtak, amikor egy bajnokság véget ér. Tizenöt véletlenszerű nyertes, aki teljesíti a feltételeket, ligánként legfeljebb 50 mBTC érmét fog kapni. Az öt liga azt jelenti, hogy összesen 75 fogadót díjazunk.

A végső finálé

Hátrább az agarakkal, mert ez még nem minden! Az 1xBit további egy sorsolást szervez. A teljes BIG 5 fogadási eseményre kapott összes promóciós jegy ugyanabba a potba kerül. Ebből tíz másik nyertest sorsolnak ki, akiket akár 500 mBTC-ig terjedő nyereményekkel és egyéb jelentős jutalmakkal várunk!

Miért érdemes az 1xbitten játszani?

A BIG 5 fogadási versenyhez való csatlakozásért 7 BTC-ig terjedő üdvözlő bónuszt is kaphat a regisztráló, és ez minden új játékosnak jár.

    • Az 1. befizetéshez az 1xBit 100%-os bónuszt kínál 1 BTC összegig.
    • A 2. befizetésre 50%-os bónuszt írunk jóvá, legfeljebb 1 BTC-ig.
    • A 3. befizetéshez 100%-os bónusz jár, legfeljebb 2 BTC-ig.
    • Végül a 4. befizetés 50%-os bónuszt tartalmaz, legfeljebb 3 BTC-ig.

Ezen túlmenően az oldal lehetővé teszi a többvalutás kriptoszámlák használatát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a platform 35+ kriptovalutájának bármelyike közül válasszanak, amelyek 100%-os anonimitás mellett be- és kifizetésre lehet használni.

Mit érdemes tudni az 1xBit-ről

Az 1xBit platformon még ennél is többet el lehet érni, köszönhetően a változatos szolgáltatásoknak és termékeknek. Az 1xBit ügyfelei több mint 35 sportág közül választhatnak, köztük olyan népszerű sportágak közül, mint a futball, a kosárlabda és a tenisz.

Az 1xBit bízik benne, hogy szolgáltatásaival mindenki számára ideális környezetet biztosít, miközben megőrzi a játékosok névtelenségét és egyben gyors kifizetéseket képes biztosítani. A bevételek közvetlenül a felhasználó fiókjába kerülnek feldolgozás vagy várakozás nélkül.

Csatlakozzon a fogadási versenyhez és maradjon naprakész

Ha szeret focira fogadni és hihetetlen nyereményekben részesülni, akkor regisztráljon egy fiókot még ma. Vásároljon több jegyet, és nagyobb esélye lesz a nyerésre! Kövesse az 1xBitet a közösségi médiában, hogy naprakész legyen: Twitter, Instagram, YouTube, Telegram.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent írtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és egyéb befektetések és kriptokaszinók kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***