Az 5 alacsony kockázatú, magas hozamú token, amire minden kripto befektetőnek szüksége van 2024-ben

Érdekelnek azok a tokenek, amelyek alacsony kockázat mellett magas hozamot ígérnek a 2024-es bikapiac alatt? Ez a cikk útmutatást nyújt a befektetők számára olyan kriptovaluták felfedezéséhez, amelyek potenciális hozamukkal és piaci stabilitásukkal tűnnek ki. A cél, hogy a befektetők rendelkezzenek azokkal a létfontosságú ismeretekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jól alátámasztott döntéseket hozzanak egy dinamikus és lehetőségekben gazdag piacon. Ismerje meg azokat a kriptovalutákat, amelyek különösen jövedelmező befektetésekhez vezethetnek 2024 ezen izgalmas időszakában.

BlastUP előértékesítés: Az első Launchpad a Blast ökoszisztémán belül!

A BlastUP egy úttörő Launchpad a Blast ökoszisztémájában, amely a friss, Layer 2 technológián alapul, és amely csupán 35 nap leforgása alatt elérte az egymilliárd dolláros teljes zárolt értéket.  Sikerességét tovább erősíti, hogy néhány héten belül 4 millió dollárt sikerült összegyűjtenie, így magára vonva a korai befektetők érdeklődését.

A BlastUP mottója: „Növekedj gyorsabban, keress többet.” Ennek a Launchpadnek az elsődleges célja a piacra lépéskor szembe jövő akadályok csökkentése a blokklánc startupok számára, biztosítva, hogy már a kezdetektől sikerre legyenek ítélve.

A BlastUP token a platform egyik alappillére, ami hozzáférést biztosít a szintek szerinti IDO launchokhoz, a zárolási jutalmakhoz, valamint különleges, csak tagok számára elérhető exkluzív juttatásokhoz.

>> Növekedj gyorsabban és keress többet a BlastUP-pal! <<

A BlastUP token birtokosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint  hozzáférés egy Airdrophoz, különleges jutalmak az IDO-kban, és a zárolás útján történő kamatszerzés lehetősége.

Ahogy a BlastUP tovább halad előre, elkötelezett marad amellett, hogy globális központot hozzon létre a Blast közösség számára, támogatva a korai szakaszban lévő startupokat. A BlastUP gyorsan népszerűvé vált, ami az ökoszisztémán belül lévő további szereplők számára is előnyös.

A BlastUP fejlesztési tervét 2026-ig határozták meg, amely az AI vezérelte eszközök megjelenését és a Community Marketplace elindítását ígéri, ezzel bővítve az ökoszisztéma funkcióit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez még MOST, hogy részesülj a korai beszállók jutalmaiból!<<

Ethereum árelemzés: A közelmúlt ingadozásai és a jövőbeli kilátások

Az Ethereum értéke mostanában változékony volt, jelenlegi árfolyama 2920 és 3327,67 dollár között mozog. Az elmúlt héten enyhén, 1,34%-kal emelkedett, de ha a múlt hónapra visszatekintünk, 9,58%-kal csökkent. Az elmúlt hat hónapban azonban lenyűgöző mértékben, 73,32%-kal emelkedett. Jelenleg az Ethereum óvatos piaci mozgást mutat, alacsony RSI értéke pedig arra utal, hogy esetlegesen alulértékelt lehet, ami előrevetíti a lehetséges árkorrekció esélyét.

Az Ethereum jövőbeli kilátásai vegyesek, egyes vélemények szerint reménykeltőek, míg mások óvatosabbak. Az érme ára jelenleg 3506,41 dolláros ellenállási szinttel küszködik, amennyiben pedig csökkenne, akkor 2691,07 dollárnál található a támogatási szintje. Az árfolyam jelenlegi piaci helyzete a 10 napos, 3219,98 dolláros és a 100 napos, 3191,04 dolláros átlagok közötti ingadozásával jellemezhető.

A Solana jelenlegi helyzete a piacon és a jövőbeli ára

A Solana jelenlegi árfolyama 131,62 és 161,13 dollár között mozog. Egy héten belül 9,43%-kal nőtt, de az elmúlt hónapban 18,96%-kal csökkent. Az elmúlt hat hónapban azonban jelentősen, 355,29%-kal ugrott meg. Az árfolyammozgás aktív ugrások és lassabb, egyenletesebb változások keverékét mutatja.

A Solana árfolyama ingadozhat. Amennyiben a piaci lelkesedés továbbra is fennmarad, képes lehet átlépni a következő magasabb árszintet, 173,40 dollárt, és elérheti akár a 202,92 dolláros szintet is. Ha a befektetők bizalmukat vesztik, és elkezdenek eladni, az ár lecsúszhat 114,36 dollárra, vagy akár még tovább, egészen a 84,84 dolláros szintig. A jelenlegi piaci elemzések szerint a Solana esetében felmerülhet a túladás lehetősége, ami árfolyamának alacsony szintjét sugallhatja.

Az Avalanche piaci ingadozásai és az előrejelzések óvatosságra intenek

Az Avalanche (AVAX) ingadozik, jelenleg 33,17 és 39,94 dollár közötti áron kereskedik. A héten majdnem 6%-ot nyert, de az elmúlt hónapban körülbelül 34%-ot vesztett. Az elmúlt hat hónapban az AVAX 233,35%-kal ugrott meg. Az ár korrekciós mozdulatokat mutat, rövid idő alatt csúcsok és mélypontok között ingadozva. Az RSI 30,13-as értéke arra utal, hogy a érme túladott lehet, míg a sztochasztikus mutató alacsony, 11,76-os értéke arra utal, hogy hamarosan bekövetkezhet egy árbeli fordulat.

Az AVAX ára hamarosan elérheti a 42,74 dolláros ellenállási pontot, és ha tovább emelkedik, akkor a következő akadály 49,51 dollár lesz. A támogatási szint viszont közelebb van, először 29,19 dollár, majd ha tovább csökken, 22,42 dollárnál található. Bár jelenleg az AVAX ára az átlagosnál alacsonyabb, a folyamatos csökkenés esélyt adhat arra, hogy az árfolyam újra emelkedni kezdjen, ahogy azt korábban is láttuk.

Következtetés

A 2024-re magas hozamokat kereső befektetők számára az Ethereum (ETH), a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) vonzó lehetőséget kínálhat, bár a gyors profit elérésére vonatkozó elvárásaikat mérsékelniük kell. Ezek a tokenek főleg stabil növekedést ígérnek, nem hirtelen árfolyamugrásokat. Ezzel szemben a BlastUP különösen ígéretesnek tűnik a Blast ökoszisztémán belüli innovatív koncepciójával, ami jelentős növekedési lehetőséget rejt magában. Kiemelkedő választás lehet azok számára, akik portfóliójukat szeretnék optimalizálni a folyamatban lévő bikapiacon.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***