Az 5 legígéretesebb kriptovaluta 2024-re

A kriptopiac várja a SEC döntését az első amerikai Bitcoin ETF-ről. Az elemzők pozitív piaci reakciót várnak jóváhagyás esetén, az elutasítás esélye kicsi. A jóváhagyás hosszú távú Bitcoin-növekedéshez vezethet, akár 30 billió dollárnyi vagyont is generálhat. A CryptoQuant azonban arra figyelmeztet, hogy a jóváhagyás után az árfolyam eshet, majd a fellendülés nyomán a piac 2 billió dollár fölé emelkedhet.

E dinamikus forgatókönyv közepette vizsgáljuk meg a különböző kriptovaluták növekedési potenciálját. Köztük egy új szereplővel, amelytől egyesek azt várják, hogy felülmúlhat számos meglévő projektet.

ScapesMania: A kriptoszcéna új szereplője

A ScapesMania vonzó lehetőség lehet a korai befektetők számára. Ez a projekt eddig több mint 3 680 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a tömeges/kiskereskedelmi szektorból, és folyamatosan napi 65 000-117 000 dolláros finanszírozást biztosít.

A projekt egyre nagyobb teret nyer a mainstream kriptomédia platformokon, és elismert kripto influenszerektől kap jóváhagyást.

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania egy vibráló játék-ökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptohoz értő közönség érdeklődését kielégíti. Játékosként nem kell a kripto bonyolultságával foglalkoznod ahhoz, hogy élvezd a magával ragadó játékmenetet. A másik oldalon a tokenek tulajdonosai játék nélkül is élvezhetik az ökoszisztéma teljesítményének gyümölcseit és alakíthatják annak jövőjét.

>> Csatlakozz az elővásárláshoz kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Előértékesítési lehetőségek

A korai előértékesítési szakaszban a ScapesMania ára 0,00621 dollár. Mivel a jegyzési ár 0,01 $/érme, a mai támogatók 1,6-os potenciális megtérüléssel számolhatnak.

Ráadásul a ScapesMania-hoz való csatlakozással a bónuszok kincsesbányája nyílik meg, összesen akár 107%-os, valamint olyan exkluzív lehetőségek,mint a token-visszavásárlás és -égetés és a staking.

A mai 50%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek olcsón megvásárolhatóak. Ahogy minden egyes további értékesítési szakasz kibontakozik, az ár növekedni fog, és az előértékesítés lezárásakor eléri a 0,01 dollárt tokenenként. Most lehet a tökéletes alkalom, hogy csatlakozz a ScapesMania-tulajdonosok köréhez.

Biztosíts nagyobb nyereséget a ScapesMania 10%-os bónuszával! Használd az ASP977 kódot a fizetésnél, hogy még jobb ajánlatot kapj. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Blur (BLUR): Token feloldások és piaci dinamika

A Blur (BLUR) esetében több mint 49 millió token került feloldásra, ami hozzájárult a tőzsdére vitt tokenek számának növekedéséhez. A mozgás ellenére a Blur árfolyama 7,5%-kal, körülbelül 0,48 dollárra emelkedett, ami a relatív erősségi index (RSI) szerint gyenge, de érezhetően bullish trendet mutat.

A közelmúltbeli feloldás növelte a likviditást. Ez potenciálisan hatással lehet a Blur jövőjére a megnövekedett kereskedési aktivitással és a növekedés és a volatilitás keverékével.

Osmosis (OSMO): A hálózati aktivitás és érték megugrása

Az Osmosis (OSMO) 2022 decembere óta a legmagasabb pontra emelkedett, ami a decentralizált tőzsdén (DEX) tapasztalható fokozott aktivitásnak köszönhető. A DEX növekvő használata fellendítette a hálózat Total Value Locked (TVL) értékét és a tranzakciókat. mINDEZ 1,2 milliárd dollár fölé lökte a piaci kapitalizációját.

Az OSMO token figyelemre méltó, 880%-os emelkedést produkált. 0,2263 dolláros mélypontról a 2,17 dolláros csúcsra. Míg az Osmosis bikás pályán van, és 2,50 dollár körüli értéket céloz meg, a további felfelé irányuló mozgást megelőzheti egy esetleges visszalépés az 1,50 dolláros szintre.

Cardano (ADA): A robusztus fejlődés és a piaci paradoxon története

A Cardano (ADA) kiemelkedik a vezető 449 napi átlagos GitHub-jelenléttel, ami jól mutatja az erőteljes fejlesztői aktivitást. Ennek ellenére a decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztémája az elkötelezettség csökkenésével néz szembe, jelenleg 356 millió dolláros összértékkel (TVL) rendelkezik.

A Cardano ígéretes jövője a folyamatos fejlesztési tevékenységében rejlik, ami folyamatos fejlesztéseket és innovációkat jelez. A platformnak azonban ezeket a fejlesztéseket a felhasználók nagyobb elkötelezettségére és DeFi aktivitására kell fordítania a tartós siker érdekében.

Optimism (OP): Új magasságok elérése a kormányzás és az értékteremtés terén

Az Optimism (OP) token az elmúlt hónapban 30%-os, az elmúlt egy évben pedig több mint 170%-os emelkedésnek volt tanúja. Ez a növekedés tükrözi az Optimism fejleményeire és az Ethereum ökoszisztémában betöltött jelentőségére adott pozitív piaci reakciót.

A további terjeszkedésre pozícionált Optimism (OP) nemrég esett át a Bedrock frissítésen, amely a díjcsökkentést és a teljesítmény fokozását célozta meg.

Render (RNDR): A piaci érték visszaesése

A Render (RNDR) éves csúcsot ért el az elmúlt 30 napban. Azóta 22%-os veszteségnek volt tanúja az elmúlt héten, és további 8%-os visszaesésnek az elmúlt 24 órában. Ez a csökkenés spekulációkra és a pályáját befolyásoló tényezők elemzésére ad okot.

A Render jövője bizonytalan, amit a közelmúltban elért csúcs, majd az árfolyam mozgásának visszaesése jellemez.

Következtetés

A kriptopiacot 2024-ben jelentős fejlemények és ígéretes kilátások jellemzik, különösen egyes kriptovaluták, köztük a ScapesMania esetében. Az új és izgalmas projektnek megvan a lehetősége arra, hogy soha nem látott magasságokat érjen el.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***