Az Adidas beszáll a kriptóba? Ez a mémcoin vetekedhet a Solana mémérmékkel

Az Adidas stratégiai partnerséget kötött a Cryptoval: The Game termékkel és megvetette a lábát a kriptoszférában. Egy különleges kihívás teljesítéséért Adidas tréningruhákat ajánlottak fel a promóció keretében. Ezenfelül a vállalat összesen 1000 darab NFT dobott piacra, amelyek az Adidas tornacipőket képviselik a Solana blokkláncon. Ezek a digitális eszközök, amelyek szükségesek a STEPN promóciós programban való részvételhez, egyenként 10 000 GMT-ért indultak, ami a jelenlegi árfolyamon számolva 2400 dollárnak felel meg.

Ennek eredményeképpen az NFT-hez kapcsolódó tokenek, illetve mémérmék iránti érdeklődés jelentősen megugrott. Sok kereskedő és befektető számára a lista élén a Bonk (BONK) és a dogwifhat (WIF) áll, amelyek a Solana blokkláncon lettek kibocsátva. A KangaMoon (KANG) azonban egy olyan feltörekvő mémcoin projekt, amely NFT és P2E elemekkel rendelkezik, és mindkét Solana-s tokennel vetekedhet. Hogy lássuk, melyikük tud 2024-ben a legnagyobbat nőni és átvenni a vezetést a mémcoinok között, nézzük át a legfontosabb mutatószámaikat

A Bonk 25,3%-kal nőtt az elmúlt héten – az ár elérheti a $0,000033 dollárt

A Bonk robbanásszerű növekedést ért el, miután 2 902%-kal emelkedett az év eleje óta. Ez nagy optimizmust váltott ki a mémcoinok körül. A Bonk heti árfolyamgrafikonja alapján 25,3%-kal emelkedett, és 0,00001362 dollárról a 0,00002173 dolláros maximális értékre emelkedett.

A növekedése azonban nem állhat meg, és a Bonk hamarosan még exponenciálisabb növekedési pályára állhat, ha sikerül megtartania ezt a bikás figyelmet, mivel az RSI és a MACD mutatói is pozitívak. A Bonk árfolyam-előrejelzés alapján ez a mémérme 2024 negyedik negyedévének végére elérheti a 0,000033 dollárt.

A Dogwifhat 28,8%-kal emelkedett – 5 dollár fölé tud menni?

A Dogwifhat egy másik mémérme, amely bullish momentumot mutatott a grafikonokon. A legfrissebb adatok alapján a dogwifhat árfolyama 28,8%-ot emelkedett az elmúlt egy hónapban. Sőt, csak az elmúlt héten a dogwifhat 2,30 dollárról 3,15 dollárra emelkedett.

A hangulatot most a bika uralja a jövőjét illetően, és sokan jelentős nyereséget jósolnak a kriptónak. A dogwifhat árfolyam-előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévének végére elérheti a maximális 5,26 dolláros értéket, és domináns mémcoinként pozícionálhatja magát.

A KangaMoon 100-szoros növekedést érhet el

Az általános bikapiaci lendület során a Bonk és a dogwifhat is hatalmas nőtt, de a KangaMoon mémcoin hamarosan megelőzheti őket, mivel szintén jelentős bullish lendületet mutat. Az előértékesítés kezdetekor a KANG tokennel 0,005 dolláron kereskedtek, de most 0,0196 dolláron áll már, ami monumentális, 290%-os emelkedést jelent az indulási árhoz képest.

A KANG kiemelkedik a többi mémérméhez képest, mivel tényleges hasznossággal rendelkezik. A hamarosan megjelenő Play-to-Earn (P2E) játékban az ökoszisztéma része lesz. Ezen a tokenen keresztül minden játékos lehetőséget kap arra, hogy NFT-ket vásároljon, és fejlessze játékbeli karaktereit, hogy nagyobb eséllyel nyerhessen. Ezenkívül a KangaMoon minden tokentulajdonos számára hozzáférést biztosít további kihívásokhoz és extra tokenekhez vagy játékbeli tárgyakhoz.

A KangaMoon csapata az indulás előtt ingyenes KANG tokeneket is osztogat a közösség aktív tagjainak. Ez a stratégia működik, mivel már több mint 20 000 regisztrált felhasználónak és több mint 5800 KANG token tulajdonosnak kedvezett. Az induláskor az elemzők 100-szoros árfolyamnövekedést prognosztizálnak, különösen a Tier-1 tőzsdére való bevezetést követően. Ezek a szempontok a KANG-ot az egyik legjobb új mémcoinként pozícionálják.

Összefoglaló

A Bonk és a Dogwifhat Solana alapú mémérmék, amelyek komoly figyelmet kaptak a szektorban, és jelentős növekedést mutattak. A KangaMoon azonban még jelentősebb nyereséget érhet el, mivel a közelmúltban elért árfolyam-teljesítményével és általános hasznosságával a legjobb versenytársak elé került, ami a mémérmék piacának meghatározó szereplőjévé teheti.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozz a közösséghez https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***