Az Arbitrum árfolyama az ARB airdrop óta szenved, merre tovább?

A kecsegtető lehetőségek és a kezdeti sikerek ellenére az Arbitrum (ARB) árfolyama 2023 nagy részében küzdött az elemekkel. És ez nagyrészt az ARB airdropnak tulajdonítható. Bár ez komoly aggodalmakat keltett a közösségen belül, több kriptoszakértő szerint az Avorak AI, egy új AI alapú kriptoplatform segíthet a felhasználóknak az ilyen bizonytalanság közepette.

Az ARB airdrop

Az Arbitrum (ARB) airdropot azért hajtották végre, hogy elősegítsék az ARB natív token elfogadását, és ösztönözzék a felhasználókat az Arbitrum Layer-2 skálázási megoldás használatára. Az ARB airdrop azonban számos kihívással nézett szembe. Csalások és adathalász kísérletek áldozata lett, amelyek biztonsági kockázatokat jelentettek a résztvevők számára. A weboldal összeomlása és a gas díjak körüli komplikációk tovább nehezítették az airdrop folyamatát, ami a felhasználók körében frusztrációhoz és csalódottsághoz vezetett. Ezen túlmenően a címek elkobzásáról szóló jelentések tovább növelték az airdrop integritásával kapcsolatos aggodalmakat. Ezek hatására az Arbitrumba vetett bizalom komolyan megrendült, és az ARB árfolyama azóta jelentős ingadozásokat és eséseket szenvedett el. A napi aktív címek száma is jelentősen csökkent az Arbitrum hálózaton, és a lánc elemzések arra utalnak, hogy az ARB bálnák próbálnak szabadulni a tokenjeiktől. Ezek a negatív fejlemények komoly kétségeket és bizonytalanságot keltettek a token árfolyamának jövőbeli pályájával kapcsolatban.

ARB árfolyam előrejelzés: Hogyan segíthet az Avorak AI?

Az Avorak AI elkötelezett olyan AI-alapú megoldások fejlesztése mellett, amelyek megkönnyítik a felhasználók életét. A kereskedéshez és befektetésekhez az Avorak AI az Avorak Trade botot kínálja. A fejlett AI-algoritmusok felhasználásával az Avorak Trade képes gyorsan elemezni a piaci adatokat, és olyan mintákat és trendeket azonosítani, amelyek az emberi kereskedők számára nem feltétlenül nyilvánvalóak. A bot ezután árfolyam előrejelzéseket kínál jelentős mennyiségű indikátorral és egyszerű vizuális megjelenítéssel olyan neves kereskedési szolgáltatókból, mint a TradingView. Az Avorak Trade integrált értesítési rendszerekkel is rendelkezik, amelyek figyelmeztetik a felhasználókat, ha a minták vagy trendek megváltoznak a piacon. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak az Arbitrummal kapcsolatban, és képessé teszi a kereskedőket arra, hogy meghatározzák az ARB vételének és eladásának optimális időpontjait.

Az Avorak Trade képes automatizálni az előre meghatározott stratégiák szerinti kereskedéseket is, például amikor bizonyos technikai mutatók vagy árfolyamcélok teljesülnek. Ez az automatizálás kiküszöböli az érzelmi elfogultságokat, és biztosítja a gyors és hatékony kereskedés végrehajtását. Az Avorak Trade a first-to-market funkciói által minden típusú kereskedőnek megfelelő választás lehet, a nagy multinacionális tőzsdéktől az egyéni kiskereskedőkig. A bot egyszerű, nem kódalapú parancssori bevitelt használ, és több tőzsdén és eszközön is képes automatizálni a kereskedéseket.

Az Avorak Trade sok funkciót kínál

Emellett az Avorak digitális asszisztensei és chatbotjai figyelemmel kísérik az Arbitrumot (ARB), és releváns információkat és híreket szolgáltatnak. Ezzel kiegészítik a kereskedési folyamatot, és segítik a kereskedőket abban, hogy naprakészek maradjanak a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.

Az Avorak kényelmes fizetési módot biztosít azáltal, hogy az AVRK tokent kreditként lehet felhasználni az AI-megoldások való hozzáféréshez. Az AVRK tulajdonosok jogosultak az Avorak nyereségéből való részesedésre is, és további AVRK krediteket szerezhetnek a stakinggel. Az AVRK tokenek fiat valutákra vagy más kriptovalutákra is cserélhetők, ami rugalmasságot és likviditást ad a fizetési folyamathoz. Az Avorak AI kezdeti érmekibocsátása (ICO) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az AVRK tokeneket kedvezményes áron vásárolják meg az egyéb előnyök mellett. Miközben az elemzők az AVRK jövőjéről spekulálnak, a kedvező jelek utalnak arra, hogy a token jelentős áremelkedésen mehet keresztül, amikor az Avorak AI projektet élesítik. Az Avorak ICO jelenleg a 7. fázisban van a tervezett 8-ból, az AVRK-t 0,255 dollárért árulják, és 4%-os on-top bónuszt kínálnak most.

További információk az Avorak AI-ról és az ICO-ról:

Weboldal: https://avorak.ai
Vásárolj AVRK tokent: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***