Az Arbitrum szenved, az Avorak jelentősen több erőt mutat

Amennyi esemény történt eddig 2023-ban, sok kriptovaluta volt érintett látványos visszaesésekben. Viszont az Avorak AI (AVRK) eddig elég ellenállónak bizonyult, míg olyan projektek, mint az Arbitrum (ARB), csak szenvednek.

Az Arbitrum ára

Az Arbitrum (ARB) ára komoly visszaesést mutatott 2023-ban. És ahogy néhány elemző rámutat, ez a trend folytatódhat is. A befektetői hangulat az ARB irányába negatívba fordult, ami azt is jelenti, hogy a birtokosok további veszteségre számítanak. Az is látható, hogy néhány Arbitrum bálna megkezdte ARB tokenjeinek értékesítését. Az ilyen viselkedés nagy befektetők között akár medve-piaci hullámokat is elindíthat az egész ökoszisztémában.

Emellett néhány blokklánc-indikátor is megmutatja, hogy az Arbitrum komolyan veszít lendületéből. Példának okáért ott van a Napi Aktív Címek száma a hálózaton, amely május elseje óta jelentősen visszaesett. Ez a mérőszám, amely a hálózattal napi szinten tranzakciókat végrehajtó egyedi tárcacímeket mutatja, kritikus mérőszámként mutatja meg a felhasználói és befektetői aktivitást. Amikor ez a mérőszám komoly lefelé ívelő trendet mutat, akkor az azt jelenti, hogy csökken az érdeklődés a blokklánc hálózatának szolgáltatásai iránt.

ARB ár: vissza tud még jönni?

Az ARB nemrégiben elég jó emelkedést tudott bemutatni, ami főleg az Ethereumot érintő kihívásoknak köszönhető. Viszont az ARB még mindig jelentősen elmarad a valaha volt legmagasabb árától (ATH) és ha szeretne visszaemelkedni és megfordítani a mostani árcsökkenést, akkor létfontosságú a projekt számára, hogy újra beindítsa a nagy befektetők érdeklődését és újabb befektetéseket vonzzon. Mindazonáltal az Arbitrum mostanában aktívan dolgozik azon, hogy javítsa a decentralizált autonóm organizációját (DAO), hogy így oldja meg a jelentkező kihívásokat. Az egyik ilyen kezdeményezés a jutalmazási program bevezetése, ami lehetővé teszi a token birtokosok számára, hogy profitáljanak a felgyülemlett többlet-díjakból. A jelenlegi fejlesztésekkel és egy pozitív piaci környezetben az ARB visszaszerezheti az érdeklődést és ára is visszatérhet a korábbi szintre. Azonban jelenleg ez még bizonytalan jövőkép és elég sok különféle tényezőtől függ a jövőben.

Miért maradt az Avorak AI erős?

Az Avorak AI kezdeti coin kibocsátása (ICO) márcus elsején indult és a kriptoportálokon a hírek tele vannak a projekthez kapcsolódó pozitív fejleményekkel azóta is. Az ICO ötödik fázisa is teljes egészében értékesítésre került, a Pepe coin őrület közepette is, ami azt mutatja, hogy további befektetők hisznek a projekt szárnyalási esélyeiben a kibocsátás óta. A hatodik fázis már folyamatban van és egyre több befektető csatlakozik, hogy kihasználják az Avorak által kínált előnyöket, amelyeket a projekt az ICO befektetőknek nyújt.

Az Avorak a piacon-első stratégiájának köszönhetően vonzza a befektetőket és a kriptopiaci szakértőket. A projekt ugyanis az AI és blokklánc technológiákat vegyítve biztosít számos AI megoldást, amelyeket bárki elérhet és használhat szerte a világon, az egyéni felhasználóktól egészen a nagy cégekig. E megoldások közé tartoznak többek között a virtuális asszisztensek, képkészítők, szöveggenerátorok, biztonsági megfigyelők és tervrajzkészítő eszközök.

A befektetők azonnal kiszúrták, hogy az Avorak megoldásai kiemelkednek a többi közül a piacon. Például az Avorak AI kereskedő botja automatikusan elvégzi a kereskedést eszközosztályok és kriptotőzsdék között. Ez a kereskedési bot nem kódos parancssori beviteli rendszert használ, és ezáltal emelt biztonsági szintet nyújt az API-kulcsokhoz. Emellett árelőrejelzéseket biztosít valamint nagy mérőszámokat egy integrált értesítési rendszerrel, hogy figyelmeztesse a felhasználókat, ha változás következik be a trendekben, mintákban.

A projekt a szolgáltatásait egy NFT gyűjteménnyel is kibővítette. Az Avorak NFT-k egyediek, jelentős felhasználási lehetőségeket kínálva a birtokosoknak. Az Avorak ökoszisztéma natív tokenje, az AVRK szintén biztosít szolgáltatásokat, funkciókat. A token egyfajta kreditként szolgál az Avorak szolgáltatásainak eléréséhez. Az AVRK birtokosok részesedést kapnak az Avorak AI megoldásaiból származó profitból, ami szintén komoly vonzerő a befektetők számára. Több kriptotőzsde már tervezi az AVRK listázását, ami szintén pozitív hangulatot kölcsönöz ennek az AI kriptoprojektnek.

További információkat olvashatsz az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai
Vásárolj AVRK-ot: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek