Az egyik kezével ad, a másikkal elvesz a Binance tőzsde

Miközben épp, hogy bejelentették, hogy egy amerikai divíziót nyit a Binance tőzsde, nem sokkal később hozzátették, hogy a jelenlegi tőzsdén az amerikainak nincs több keresnivalójuk.

Amerikaiakat nem fogad a Binance tőzsde

A máltai Binance péntek reggel jelentette be, hogy átnézik az összes felhasználói számlát, hogy biztosítsák, minden ügyfél megfelelt a KYC és a felhasználási feltételeknek.

A frissített felhasználási feltételekben pedig június 14-e óta kifejezetten szerepel, hogy

…az Egyesült Államok polgárainak nem tudnak a továbbiakban szolgáltatásokat nyújtani.

Független kereskedési platformot kapnak az amerikaiak

A tegnapi bejelentés szerint a Binance egy új leányvállalat segítségével terjeszkedne az USA-ban. A Binance US partnerségre lép majd a BAM-mal. A BAM fog felelni a régiós tevékenység koordinálásért miközben a Binance a BAM Trading Services segítségével a kereskedési motort fogja kínálni.

Arról még nincs pontos hír, hogy pontosan mikor indul az új platform, de a meglévőről már kitiltották az amerikai ügyfeleket.

Ezen felül, pedig szeptembertől mindenki fiókját zárolják, aki megszegi felhasználási szabályokat. Bár hozzáférhetnek majd a számlán tárolt összegekhez, de kereskedni és újabb letétet elhelyezni szeptember 12-től már nem tudnak az amerikaiak a Binance tőzsdén.

Korábban a Binance már 15 országgal bővítette azoknak a területeknek a listáját, ahol nem kívánnak szolgáltatást nyújtani. Kína, Afganisztán, Kuba és Irán mellett szerepelt már eddig is 6 amerikai állam, ahol a helyi szabályozás miatt nem lehet kriptopénz kereskedési tevékenységet végezni.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.