Az elemzők ezeket az 50-szeres potenciállal bíró altcoinokat választják

A pontos előrejelzésekben jártas elemzők a kevésbé ismert projektekben is meglátták a hatalmas potenciál lehetőségét. Szerintük a 2024-es bikafutás során ezek a bizonyos érmék akár 25-50-szeresére is emelkedhetnek. A jóslatok a jelenlegi piaci elemzéseken alapulnak, és egy esetleges altszezon bekövetkeztével válhatnak valóra. Az elemzés részleteibe az alábbi cikket elolvasva nyerhetsz betekintést.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtött

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,7 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

Blast banner blastup

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „növekedj gyorsabban, keress többet”. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt túl késő lenne <<

A Solana ármozgása tükrözi a piaci hangulatot

A Solana SOL Price SOL Price árfolyama az elmúlt időszakban jelentős mozgást mutat, jelenleg 131,60 és 161,13 dollár között mozog. Az elmúlt héten közel 21%-os emelkedést tapasztalt, szemben az elmúlt egy hónap 10%-os esésével. Ha a nagyobb képet nézzük, az elmúlt hat hónapban lenyűgözően, 402%-kal emelkedett. Az árfolyammozgások az aktív kereskedést tükrözik, de az elmúlt időszak korrekciója bizonytalanságra adhat okot.

A SOL előrejelzése a piaci bizonytalanságok miatt kihívást jelenthet. Mindazonáltal az olyan mutatók, mint az RSI és a MACD egyensúlya óvatos optimizmust sugall. Míg a hat hónap alatt tapasztalt támogató növekedés bátorító lehet, a közelmúltbeli visszaesés az előttünk álló potenciális ingadozásokra utal. Ha a SOL fenntartja a lendületet, akkor tesztelheti a 173,40 dolláros, esetleg a 202,93 dolláros ellenállási szinteket. A befektetőknek és az elemzőknek azonban figyelniük kell a 114,34 és 84,81 dolláros támaszszinteket is.

A Celestia elemzése

Celestia a héten emelkedést mutatott. Az árak 9,67 és 12,90 dollár között mozogtak, a múlt héten pedig közel 14%-os növekedés volt tapasztalható. De ha egy hónapra visszatekintünk, akkor az érme körülbelül 12%-ot esett. Az utóbbi időben a mozgások váltakoznak, az erős, egyenes vonalak kevésbé jellemzőek.

A Celestia számára a jövő sokféleképpen alakulhat. A a mélypontokról emelkedve a dolgok reményteljesnek tűnnek, de a 14,29 dolláros ellenállási szint még messze van. Ha a vevők továbbra is érdeklődnek megérintheti vagy átlépi ezt a szintet. Azonban ha az emberek elkezdenek eladni, akkor a 7,83 dolláros támasz felé eshet. Az érme a 10 és 100 napos átlagok közelében kereskedik, így a nagy ugrások vagy esések nem garantáltak.

Az Ondo árfolyammozgásai

Az Ondo árfolyama jelenleg 0,64 és 1,02 dollár között mozog, és a közelmúltban némi ingadozást mutatott. Az árfolyam az elmúlt héten 7%-ot emelkedett,de az elmúlt egy hónapot tekintve 15,3%-os emelkedés tapasztalható. A mozgás impulzusok és korrekciók keverékét mutatja, jelenleg nincs egyértelmű domináns irány.

Az Ondo közelmúltbeli viselkedése miatt figyelembe kell venni a jó és a rossz kimenetelt is. A jelentős hathavi emelkedés miatt van potenciál a növekedésre, ha sikerül áttörnie az 1,24 dolláros ellenállást. Azonban a relatív erősség index (RSI) 44,23-as értéke és az alacsony sztochasztikus értékek miatt további lefelé irányuló nyomás várhat ránk. Ha esik, akkor 0,47 dollárnál találhat támaszt, vagy legrosszabb esetben 0,09 dollárnál.

Következtetés

Vezető elemzők szerint a SOL, a TIA és az ONDO jelentős emelkedési potenciállal rendelkezik. Rövid távú felfutásuk azonban kevésbé lehet látványos a kiemelkedő potenciállal rendelkező BlastUP-hoz képest. Az elemzők úgy vélik, hogy a BlastUP erős koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja figyelemre méltó sikert hozhat a projekt számára.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***