Az előrejelzések szerint ezekkel az altcoinokkal a tízszeres hozam sem lehetetlen

Egy olyan időszakban, amikor a 2024-es bikafutás a címlapokra kerül, a befektetők a figyelmüket a kevésbé ismert altcoinok felé fordítják. A legfrissebb altcoinokról készült elemzésből kiderül, melyek a nemcsak jól teljesítő, hanem rendkívüli profitra is képes projektek. Azok számára, akik portfóliójukat szeretnék bővíteni, ez a betekintés a lenyűgöző nyereségek felé nyithat ajtót.

BlastUP előértékesítés: A Blast első launchpadja

A BlastUP egy úttörő Launchpad a Blast ökoszisztémájában, amely a friss, Layer 2 technológián alapul, és amely csupán 35 nap leforgása alatt elérte az egymilliárd dolláros teljes zárolt értéket. A BlastUP sikerességét tovább erősíti, hogy néhány héten belül 4,6 millió dollárt sikerült összegyűjtenie, így magára vonva a korai befektetők érdeklődését.

A projekt mottója: „Növekedj gyorsabban, keress többet.” Ennek a Launchpadnek az elsődleges célja a piacra lépéskor szembe jövő akadályok csökkentése a blokklánc startupok számára, biztosítva, hogy már a kezdetektől sikerre legyenek ítélve.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és keress többet a BlastUP-pal! <<

A BlastUP token birtokosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint hozzáférés egy airdrophoz, különleges jutalmak az IDO-kban, és a zárolás útján történő kamatszerzés lehetősége.

Ahogy a BlastUP tovább halad előre, elkötelezett marad amellett, hogy globális központot hozzon létre a Blast közösség számára, támogatva a korai szakaszban lévő startupokat. A BlastUP gyorsan népszerűvé vált, ami az ökoszisztémán belül lévő további szereplők számára is előnyös.

A BlastUP fejlesztési tervét 2026-ig határozták meg, amely az AI vezérelte eszközök megjelenését és a Community Marketplace elindítását ígéri, ezzel bővítve az ökoszisztéma funkcióit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy részesülj a korai beszállók jutalmaiból<<

A Render jelenlegi ármozgásai

Az elmúlt héten az RNDR árfolyama közel 17%-ot esett, míg egy hónap alatt 26,72%-ot. Mégis, ha hat hónapra visszatekintünk, a RNDR nagy ugrást produkált és több mint 333%-ot emelkedett. Jelenleg 6,70 és 10,90 dollár között ingadozik. Úgy tűnik, hogy az árfolyam most nem mutat jelentős mozgást, így várhatóan a közelmúltbeli csúcsok és mélypontok között marad.

Az RNDR jövője megjósolhatatlan. Lehetősége van arra, hogy elérje a következő nagy szintet 12,83 dollárnál. Ha minden jól megy, akkor akár a 17,03 dolláros szintet is megcélozhatja. De ha a dolgok rosszra fordulnak, akkor eshet, egészen a 4,42 dolláros biztonsági szintig. Nagyon rossz szcenárió esetén akár 0,209 dollár közelébe is leeshet. Jelenleg azonban az altcoinok piaca nyugodtnak tűnik.

Az Optimism változékony helyzete

Az Optimism tokene (OP) 1,64 és 3,22 dollár között ingadozik. A közelmúltban 30,48%-os heti csökkenésnek volt tanúja, egy hónap alatt pedig 41,81%-ot esett. A zuhanások ellenére az árfolyam az elmúlt hat hónapban 85,83%-kal emelkedett. Az érme mozgása gyors változások és kisebb, egyenletesebb mozgások keverékét mutatja.

A közelmúltbeli esés ellenére a hat hónap alatt elért hosszú távú emelkedés optimistább képet fest. A legközelebbi ellenállás 4,10 dollárnál található, ami egy lehetséges emelkedésre utalhat. Másrészt a 0,95 $-nál lévő támasz óvatosságra utal, mivel az alatta való áttörés további csökkenéshez vezethet.

A Celestia ára ingadozik a piaci mozgások közepette

A Celestia érme (TIA) árfolyama az elmúlt héten jelentős, 23,64%-os esést szenvedett el. Az elmúlt egy hónapban az árfolyam 39,35%-kal csökkent. A közelmúltbeli csökkenés ellenére a TIA jelentős, 172%-os emelkedést mutatott az elmúlt fél évben. Jelenleg a TIA 7,71 dollár és 13,14 dollár között mozog. Az altcoin mozgása korrekciósnak tűnik a közelmúltbeli csökkenő trend miatt, ami óvatosságot sugall a rövid távú kereskedők számára.

Előre tekintve a Celestia árfolyama vegyes hatásokkal szembesülhet. Az érme a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag alatt cserél gazdát, ami rövid távon potenciális csökkenésre utalhat. Ha azonban a TIA át tud törni a legközelebbi ellenállási szinten 15,73 dollárnál, akkor a 21,17 dolláros második ellenállási szint elérése is reális forgatókönyv lehet. Mindazonáltal az érme 32,46-os RSI értéke azt jelzi, hogy nem túlvásárolt, ami arra utal, hogy van hely az emelkedő mozgásra. A befektetőknek érdemes figyelniük a 4,86 dolláros támaszra, mivel az alá való beesés további csökkenést jelezhet.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint az RNDR, az OP és a TIA, érdekes kilátásokkal rendelkeznek, de rövid távon kisebb potenciált kínálhatnak. A BlastUP azonban kiemelkedik, mivel a legnagyobb értéknövekedési potenciállal rendelkezhet. A projekt előnye az innovatív koncepciója és a tágabb Blast ökoszisztémába való integrációja. A BlastUP-ba való befektetés stratégiai lépés lehet azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a folyamatban lévő bikapiacból.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***