Az erősödő piaci mutatók alapján szárnyal a kriptopiac! Íme, miért is jó befektetés az AltSignals új coinja, az ASI

A jelek arra utalnak, hogy az erősödő piac – bikapiac hamarosan beindul, ezért a befektetők a nehéz 2022-es évet követően új megvilágításból vizsgálják a piacot. Most azon projekteket kívánják megtalálni, amelyek 2023-ban és azon túl a legnagyobb esélyt kínálják a hatalmas nyereségre.

A legtöbb befektető már látta a bikapiaccal járó előnyöket, ezért egyre jobbak a nagyszerű lehetőségek felismerésében és a következő nagy projekt megtalálásában, amelyet felkarolhatnak. Ez az egyik oka annak, hogy a hozzáértő szakemberek örömmel bukkantak rá a következő kiszemeltjükre, az AltSignals ASI-ra, amelynek most kezdődött el az előértékesítése.

Az előértékesítés híre már széles körben elterjedt, mivel az AltSignals hatalmas és jól bevált közösségére és egy olyan platformra épül, amely már eddig is sikeres volt. A mesterséges intelligencia kripto-ágazata gyors növekedésével párosulva az ASI előértékesítés nem is jöhetett volna jobb időpontban ahhoz, hogy lendületet vegyen, tekintve, hogy az új AltSignals termékben a legmodernebb mesterséges intelligenciát széles körben alkalmazzák: ez nem más, mint az AcualizeAI.

Az ASI előértékesítést egy ritka, de értékes lehetőség a szakértők szerint

Az ASI előértékesítést sokan méltatták a kripto világban, mint olyan lehetőséget, amely hatalmas potenciált rejt magában, valamint nem túl gyakran fordul elő, különösen a meglévő közösség és az ügyfélértékelések fényében, amelyekkel az AltSignals platform már korábban is rendelkezett.

Nem csoda, hogy a nemrégiben elérhetővé vált tagok előértékesítése máris komoly aktivitást vonzott, hiszen 2 nap alatt 122 ezer dollárt gyűjtött össze, mivel a tapasztalt befektetők az elsők között igyekeznek megszerezni az ASI tokenjeit, és kihasználni a kedvezményt, amellyel hozzáférhetnek.

Mi az az AltSignals?

Az AltSignals a kripto kereskedési jelzések világának egyik vezető szereplője, amely a csúcstechnológiája által nyújtott iránymutatás minőségének köszönhetően több mint 50 000 változatos tapasztalattal rendelkező kereskedőből álló összetartó közösséget épített ki.

Ennek köszönhetően a projekt olyan szintű ügyfél-elégedettséget ért el, amely szinte példátlan a kripto kereskedésben, az AltSignals Trustpilot profilja több mint 500 “Kiváló” értékelést és 4,9/5 átlagpontszámot tudhat a háta mögött.

Ha megnézzük a kereskedések sikerességének arányát, könnyen belátható, hogy a platform miért tudott kivételes pontszámokat produkálni. Az ETH és a BTC behemótok jelzéseire vonatkozó backtesztek során 64%-os átlagos nyerési aránnyal büszkélkedő kereskedők rendkívül elégedettek voltak az eredményekkel mind a medve, mind a bika piaci körülmények között – és ez valószínűleg az ASI token jövőbeli sikerét fogja elősegíteni, tekintettel a következő betekintés szintjére, amelyet az ASI token az AcutalizeAI-hoz – az AltSignals AI rétegéhez – való hozzáférés révén nyit meg.

Hogyan működik az AltSignals?

Az AltSignals a technikai és a fundamentális elemzés ötvözetét hozta létre, amely egy adat réteget alkot, amit olyan modellek építésére használnak, amelyek megdöbbentő pontossággal képesek kereskedési jeleket előállítani. Az átfogó mesterséges intelligencia hozzáadása az élvonalbeli meglátások következő szintjének elérése érdekében egy másik fontos tényező, amely érdekelheti a felhasználókat, miután már több mint 1500 prémium minőségű kereskedési jelzést szolgáltattak az AltSignals ügyfeleinek.

Az ASI tokennel együtt indult az ActualizeAI Club, amely a token használatát és további fejlesztését segíti, emellett hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak az AI-vezérelt jelek korai kibocsátásához. Ez egyben az egyik legfontosabb tényező, amely az ASI-t olyan meggyőző befektetéssé teszi, mivel a hatalmas és növekvő felhasználói bázis igyekszik hozzáférést kapni az ASI-hoz, hogy a lehető legkorábban kihasználhassa a kereskedési jelzéseket, ami az ASI tokenre nehezedő vásárlási nyomás minden bizonnyal felfelé fogja hajtani az árát.

Mi az az ASI?

Az ASI token az a módszer, amellyel a AltSignals ActualizeAI működtethető. Amellett, hogy kritikus szerepet játszik a platformon belüli hozzáférési szerepekben, további tokeneket lehet szerezni a termékfejlesztési folyamathoz való hozzájárulással az ActualizeAI Club-on keresztül, így az ASI-tulajdonosok következetlenül hozzájárulhatnak a projekt jövőbeli sikeréhez.

Az ASI token számos előnyt is biztosít a tulajdonosoknak, például exkluzív kedvezményeket és béta hozzáférést az új funkciókhoz, valamint a token főszerepet fog játszani a platform ambiciózus jövőbeli fejlesztési terveiben. Ez kulcsfontosságú, ha az AcutalizeAI-ból származó, mesterséges intelligencia által vezérelt jelzések potenciálját nézzük. Emellett kivételes biztonságot is élvez, mivel a token az Ethereum hálózatra épül, ezáltal megfelel az ERC-20 token szabványnak.

Megéri-e ASI-t vásárolni?

Az ASI kiváló befektetési lehetőséget kínál, amit már a tagok előértékesítésében elért teljesítmény is jelez. A projekt sikeresnek tűnik, tekintettel a komoly közösségre, amely egy olyan termék körül alakult ki, ami pozitív kritikákat kapott. Az ASI tökéletes választásnak ígérkezik, ha optimalizálná a nyereségét a közelgő bikapiacon.

Az ASI előértékesítésében itt vehet részt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**