Az ETFSwap (ETFS) megkezdi 50%-os bónuszt kínáló előértékesítési szakaszát

Az ETFSwap (ETFS) egy utolsó esélyt ad a befektetőknek arra, hogy kedvezményes áron vásárolják meg a tokenjeit a kiárusítás során, mivel az első presale-kör a végéhez közeledik.

Az ETFSwap (ETFS) kiárusítása

Ígéretes pályára látszik kerülni az ETFSwap (ETFS), miután több mint 1,25 millió dollárt gyűjtött és több mint 200 millió tokent osztott szét az első előértékesítési szakaszban. Az ETFSwap (ETFS) platform a 10 000-et meghaladó felhasználói bázisával folyamatosan bővült. Még nagyobb növekedésre van kilátásban, mivel a befektetők felismerik a platform megkülönböztető jellemzőit, és jelentős összegeket fektetnek be a kezdeti előértékesítés és a folyamatban lévő kiárusítás során.

Összesen 24 millió tokent különítettek el a kiárusításra, amely várhatóan kevesebb mint 24 órán belül lezárul. Ha a fizetéskor az ETFS50 kódot használják, a befektetők 50%-os kedvezményt élvezhetnek ebben a szakaszban.

Miért ragadta meg az előértékesítés a kriptobefektetőket?

Az ETFSwap (ETFS) népszerűsége megnőtt, mivel a kriptovaluta befektetők kreatív módokat keresnek a digitális eszközök és a hagyományos pénzügyi eszközök kombinálására. Következésképpen a befektetők, akiket vonz a platformban rejlő jelentős nyereség lehetősége egy nagyon kiszámíthatatlan piacon, közel 200 millió ETFS tokent vásároltak az előértékesítés első szakaszában.

A natív token, az ETFS kulcsfontosságú szerepet játszott a kereslet ösztönzésében az első előértékesítési szakaszban. Az ETFSwap (ETFS) ökoszisztéma működésének szerves részét képezi. Ez a token hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak a platformhoz, emellett segíti az árstabilitást az ökoszisztémán belül.

A token szavazati jogot is biztosít a birtokosainak, így képesek lesznek alakítani az ETFSwap jövőbeli irányát. Az ETFSwap (ETFS) környezetében az eszközeiket érintő döntések feletti közvetlen ellenőrzésre vágyó befektetők számára vonzó lehet ez a részvételi funkció a kiárusítás során.

Az ETFSwap növekvő népszerűsége az első előértékesítés során annak volt köszönhető, hogy a különböző iparágakban befektetési lehetőségek széles skáláját kínálja. A hagyományos és a digitális pénzügyek közötti szakadékot áthidaló platform az Ethereum blokkláncra épül, és lehetővé teszi a klasszikus valós eszközök (RWA-k), például kriptovaluták, fix kamatozású értékpapírok, árucikkek és Spot ETF-ek tokenizálását.

Miután a SEC jóváhagyta a Spot Ethereum és Bitcoin ETF-eket, a piacon a közelmúltban megugrott a kereslet ezen eszközök iránt. Innovatív eszközkészlete megkönnyíti a Spot Bitcoin ETF-ek és a Spot Ethereum ETF-ek hatékony kereskedését az ökoszisztémáján belül.

Az eszközöknek ez a tokenizációja egyszerűbbé teszi a portfóliódiverzifikációt, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy kereskedjenek ezekkel az ETF-ekkel. Ez aztán még nagyobb figyelmet vonz a kriptovaluta befektetők részéről, akik remélik, hogy profitálhatnak a növekvő ETF-szektorból. A platform csökkenti a felhasználói veszteségeket is azáltal, hogy a befektetők olyan eszközöket használhatnak, mint az ETF Finder és az ETF Screener. Ezekkel a befektetések előtt nyomon követhessék az eszközváltozásokat.

Akár 10-szeres tőkeáttételt biztosít minden eszközre és akár 50-szeres tőkeáttételt az összes jegyzett ETF-re. Ez erősen ösztönzi a befektetőket, hogy a kiárusítás során több tokent vásároljanak, hogy optimalizálják befektetési lehetőségeiket.

Az ETFSwap okosszerződéseit a Cyberscope neves blokkláncbiztonsági vállalat vizsgálta meg. Az ellenőrzés eredménye az volt, hogy nem találtak jelentős problémákat vagy sebezhetőségeket, ami erős védelmet garantál az esetleges kiberfenyegetésekkel szemben. Emellett az ügyfélismereti (KYC) előírások eltörlése leegyszerűsíti a számla létrehozásának folyamatát. Ez ehetővé teszi a befektetők számára, hogy összekapcsolják a pénztárcájukat, és gyorsan elkezdjék a kereskedést a kiárusítás során.

Ezek a kiterjedt funkciók az ETFSwap (ETFS) nevet tették ismertté az iparágon belül. Így a kiárusítás még vonzóbb vállalkozássá vált az intézményi és egyéni kriptobefektetők számára.

Következtetés az ETFSwap (ETFS) kiárusításáról

Az ETFSwap (ETFS) első előértékesítése minden szempontból jól sikerült. Több mint 1,25 millió dollárnyi bevételt, 200 millió eladott tokent és egy olyan felhasználói bázist felmutatva, amely alig várja, hogy kihasználhassa a platform hagyományos pénzügyi és DeFi funkciók egyedülálló keverékét.

A korai befektetőknek meggyőző lehetőségük van arra, hogy csatlakozzanak egy gyorsan növekvő ökoszisztémához a 24 órás kiárusítás során, amely jelenleg 50%-os kedvezményt kínál az ETFS50 kód használatával. Ez fontosnak fog bizonyulni, mivel az ETFS tokenek ára várhatóan exponenciálisan fog emelkedni a második előértékesítési szakaszban.

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***