Az Ethereum és Solana ETF-ek hatalmas altcoin szezont indíthatnak el

Az Ethereum és a Solana ETF-ek közelgő jóváhagyása várhatóan hatalmas altcoin szezont indít el. Ezek az új tőzsdén kereskedett alapok növelik az intézményi befektetéseket az olyan jelentős kriptovalutákba, mint az Ethereum és a Solana.

Ahogy a szabályozók fokozatosan nyitottabbá válnak a digitális eszközökkel szemben, egyre több tőke áramlik majd a kripto világba. Ez előnyös lehet az olyan altcoinok számára is, mint az RCO Finance, amely jól felkészült arra, hogy kihasználja ezt a bullish hullámot.

Nézzük meg az altcoin árak várható emelkedésének kulcsfontosságú tényezőit:

RCO Finance – Az AI-vezérelt út a kifinomultabb kripto kereskedéshez

Az RCO Finance (RCOF) viszonylag új szereplő a kripto piacon, de máris letette névjegyét az olyan erőteljes AI eszközeivel, mint például a Robo Advisor. Ez személyre szabott kereskedési stratégiákat kínál a befektetőknek az egyéni kockázattűrésük és pénzügyi céljaik alapján. Lehetővé teszi számukra, hogy jobb kereskedési döntéseket hozzanak és kiküszöböljék a közvetítőket.

Ez a platform nagy elismerést szerzett a biztonság és a felhasználói adatvédelem prioritása miatt, amelyet KYC-mentes megközelítésével és a SolidProof által végzett okosszerződés auditokkal biztosítanak.

Az RCO Finance (RCOF) összekapcsolja a digitális és hagyományos pénzügyeket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy részvényeket, kötvényeket és más valós eszközöket közvetlenül kriptóval vásároljanak a platformon.

Ezenkívül a platform számos befektetői ösztönzőt kínál, például alacsony kamatozású kölcsönök és hitelek, akár 1000-szeres tőkeáttétel, staking osztalékok, zárolt likviditás, akár 40%-os kereskedési díjkedvezmények és több mint 120 000 kereskedhető eszköz elérhetősége több mint 12 500 eszközosztályban világszerte.

Ethereum ETF-ek várható hatása az árfolyamra

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt héten 3,38%-kal csökkent, 3 403 dollárra. Ennek ellenére a szakértők szerint az ETH értéke megduplázódhat, hasonlóan a 2021 eleji 1 000 dollárról közel 4 900 dollárra történő emelkedéséhez. Az Ether chartján látható bullish minta és a Fibonacci jelek alátámasztják ezt a növekedést.

Az ETF-ek közelgő bevezetése jelentősen növelheti az Ether árát. A Bitcoin ETF-ek sikerét követően több vállalat is kérelmezte az Ethereum (ETH) ETF-ek jóváhagyását, amelyeket júliusra vártak.

Ez az új befektetési eszköz jelentős piaci érdeklődést kelthet, és az ETH árát potenciálisan a 7 500 dolláros ár irányába tolhatja.

Az olyan nagy kibocsátók, mint a BlackRock és a Fidelity is részt vesznek az Ethereum (ETH) ETF kérelmezési folyamatában. Azonban június 26-án az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke, Gary Gensler megerősítette, hogy az azonnali Ether ETF-ek jóváhagyási folyamata halad előre, de a listázásokra csak szeptemberben kerülhet sor.

Solana ETF: Egy új kripto rally elindítása

A 21Shares Solana ETF kérelme az USA-ban jelentős mérföldkő a Solana számára. Ez követi a VanEck hasonló kezdeményezését, amely célja a Solana hozzáférésének demokratizálása és a kriptovaluták szélesebb intézményi elfogadásának jelezése.

Kanada vezette az első észak-amerikai Solana ETF kérelem bevezetésével, ami 9%-kal növelte a Solana árát, és egy új korszakot jelez a kripto befektetésekben. Az elemzők szerint a Solana az Ethereum növekedését követheti, és ha a jelenlegi úton halad, az ára akár 1 000 dollárra is emelkedhet.

Ha jóváhagyják, ez az ETF a Solana aktuális árfolyamát követi majd, és a Cboe BZX tőzsdén kerül listázásra. Az SEC jóváhagyása jelentős árfolyam-emelkedést indíthat el a Solana számára, és szélesebb altcoin szezont is elindíthat. Más altcoinok is követhetik a Solana sikerét, míg néhányan kihasználhatják a bullish lendületet teljesítményük javítása érdekében.

rco finance előértékesítés

RCO Finance Előértékesítés: Ragadd meg az altcoin szezon előnyeit időben

Az RCO Finance (RCOF) egy olyan coin, amelynek sikeressége hasonló lehet a Solana (SOL) sikeréhez. Már több mint 38 millió token elkelt, és az RCO Finance már most elindította a várva várt altcoin szezont. Az előértékesítés jelentős keresletet tapasztalt, és fokozatosan közelíti az 50 000 dolláros finanszírozási mérföldkövet.

A jelenlegi ára 0,0127 dollár. Az RCOF lehetőséget kínál mind a tapasztalt, mind a kezdő befektetők számára. És ez még nem minden. Az elemzők azt jósolják, hogy a token ára 0,4 dollárral indul az előértékesítési szakaszok után, ami azt jelenti, hogy egy 1 000 dolláros befektetés akár 30 000 dollárra is nőhet az induláskor.

Továbbá, a befektetőket ösztönzik, hogy stake-eljék RCOF tokenjeiket, ami az egyik legmagasabb éves százalékos hozamot (APY) kínálja a kripto iparban. Az RCOF tokenek birtoklása hozzáférést biztosít a közösségi jutalmakhoz, amelyek meghaladják a 100 000 dollárt, és lehetőséget ad a befektetőknek, hogy beleszóljanak a kulcsfontosságú ökoszisztéma döntésekbe.

Mire vársz még? Csatlakozz az RCO Finance előértékesítéséhez még ma, és élvezd a befektetésed akár 50-szeres megtérülésének lehetőségét!

További információkért az RCO Finance (RCOF) előértékesítésről:

Látogasd meg az RCO Finance Előértékesítés oldalát

Csatlakozz az RCO Finance Közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***