Az év kriptokaszinója, a BC.GAME megújult, jobb funkciójú weboldalt indít

A BC.GAME ma jelentette be, hogy elindította megújult weboldalát, amely több és jobb funkciókat fog kínálni a játékosok számára. A platform megújulása az egyike a BC.GAME azon erőfeszítéseinek, melyek célja, hogy továbbra is a legjobb élményt és legnagyobb elégedettséget nyújtsa játékosai számára világszerte.

A BC.GAME bemutatja újratervezett weboldalát

A weboldal új felhasználói felülete a régi verzióhoz képest letisztultabb és elegánsabb dizájnt kapott. A játékosok különböző nyelvek közül választhatnak, ha le akarják fordítani az oldalon található játékleírásokat. Mostantól a portugál, az indonéz, az orosz, a vietnámi, a koreai és a spanyol nyelv is elérhető a platformon.

A BC.GAME nemrégiben partnerségre lépett a labdarúgás és az eSport két legelismertebb szereplőivel, az AFA-val és a Cloud9-nal. Az új platformon külön részleget dedikáltak a szponzoroknak, hogy a közösség folyamatosan értesüljön a kaszinó partnereit érintő legújabb eseményekről.

Vakmerőbb és jobb funkciók érkeztek a BC.GAME játékosai számára

A weboldal új dizájnja részeként a játékosok mostantól további hasznos tartalmakhoz is hozzáférhetnek – a felhasználóknak szóló ajánlatok, a játékszolgáltatók adatai és a játékleírások is felkerültek a honlapra.

A játékinterakciók is elérhetővé váltak. A játékosok értékelhetik a játékokat, lájkolhatják, kommentálhatják, megoszthatják és visszajelzést is adhatnak azokról.

A platform további biztonsági funkciókkal is bővült, többek között a hivatalos személyes azonosítással (Official Staff Verification) és egy friss KYC funkcióval.

Az összes játékos hozzáférhet a megújult funkciókhoz a BC.GAME weboldalán.

Chris, a BC.GAME operatív igazgatója hozzátette:

„Az iGaming iparág gyorsan fejlődik. Nem könnyű lépést tartani vele. Az iparág úttörőiként büszkék vagyunk arra, hogy többet teszünk annál [a célnál], hogy mindig az élen járjunk. A célunk az, hogy kirajzolódjon egy görbe. Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha nyitva hagyjuk a kommunikációs csatornákat a közösségünk számára. A BC.GAME csapata nevében szeretném megköszönni hűséges közösségünknek a visszajelzéseket és javaslatokat a legújabb frissítéssel kapcsolatban.”

Mit érdemes tudni a BC.GAME-ről?

A BC.GAME egy közösségre épülő kriptokaszinó, amely az egyik legjobb online kaszinóélményt kínálja a játékosok számára. A 2017-ben indult BC.GAME az első olyan kaszinók között volt, amelyek támogatták a Lightning Network-öt, ami nemcsak a kaszinóipart, de a blokklánc ökoszisztémát is forradalmasította. A sportfogadással kiegészülve a felhasználók több mint 8000 játékot vehetnek igénybe, beleértve a sporttal kapcsolatos játékokat, nyerőgépeket, élő táblajátékokat, valamint a híres Bitcoin (BTC) Crash játékot is. A BC.GAME több iparági díjat is elnyert, és a 2022-es év legjobb kriptokaszinója lett. A platform számos vezető kriptovalutát és fiat pénzt is elfogad.

További információért kattints ide.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***