Az IBM és a Columbia Egyetem blokklánc startupokat támogat

Az IBM és a Columbia Egyetem összeállt, hogy egy olyan programot indítson, mely a blokklánc startup cégeket támogatja. Tanácsadást és technikai segítség nyújtást egyaránt ajánlanak a programba bekerült cégeknek.

Az IBM és a Columbia Egyetem együtt támogatja a blokklánc technológiai fejlesztéseket

Közös erővel és egyben legfontosabb szereplőkként kívánják elősegíteni a blokklánc technológia fejlődését azáltal, hogy az iparágban tevékenykedő startupoknak adekvát segítséget nyújtanak az induláshoz és a növekedéshez. Mindkét szervezet jelentős tapasztalattal rendelkezik a technológia és a fejlesztés területén, és most örömmel meg is osztják a tudásukat.

A programban 10 startupot támogatnak majd akiknek a tapasztalat hiánya miatt szükségük lehet a segítségre. A megfelelő eszközökkel és forrásokkal nagyobb méretű blokklánc hálózatokat tudnak kialakítani.

Az IBM technikai workshopjain túl üzleti kapcsolatokat is nyújt a bekerült cégeknek. A Columbia Egyetem pedig aktív kutatóközösséget és diáktehetségeket nyújt a blokklánc startupoknak.

Nem csak induló vállalkozások jelentkezhetnek

Az IBM akcelerátor programja a már működő blokklánc cégeket is szeretné előrébb segíteni, melyek bár létrehoztak egy terméket, de nem tudják a platformjukat kellő mértékben felfuttatni.

“A blokklánc technológiában rejlő lehetőségek száma határtalan. Határozottan úgy gondoljuk, hogy számos jelentős applikáció jöhet létre ezen a platformon.” – nyilatkozott David Post az IBM Blockchain Ventures-től.

A szövetség minden bizonnyal több ezer dollár értékű szolgáltatási csomagot nyújt a programba bekerült blokklánccal foglalkozó startupoknak.

Már lehet jelentkezni a programba. A legjobb cégeket januárban választják ki.

Veterán szereplők a blokklánc technológiában

Mindkét szervezet jelentős tapasztalattal rendelkezik a technológia és a fejlesztés területén, és most örömmel meg is osztják a tudásukat.

Már megint esik!? Profitálj a zuhanásból is Bitcoin és Ether opciók kereskedésével!

Az IBM egy átlagos szoftver multiból nőtte ki magát igazi blokklánc óriáscéggé pillanatok alatt. Mára már az egyik legfontosabb szereplőnek számítanak a piacon. A felhőszolgáltatás kínáló részlegükön keresztül számos startup és nagy cég számára nyújtanak elosztott főkönyvi megoldásokat.

A Columbia Egyetem az Egyesült Államok egyik legpatinásabb oktatási intézménye. Az 1754-ben alapított egyetem az ötödik legrégebbi felsőoktatási intézmény az országban. Mára már több, mint 200 cég használja az intézmény által kidolgozott technológiai megoldásokat valós sikerekkel megfűszerezve világszerte.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.