Az ICO utolsó fázisába lépett a LYOCREDIT

A LYOCREDIT ICO utolsó fázisában a felhasználóknak még egyszer utoljára lehetőségük lesz kedvezményes áron tokeneket vásárolni.

  • A LYOCREDIT ICO utolsó fázis 2021. december 1. és 31. között zajlik.
  • A LYOCREDIT a LYOPAY hasznossági tokenje, ami egy kriptovaluta fizetési alkalmazás.
  • A token ára ebben a fázisban 0,75 €, az ICO befejezte után az árfolyam 1€ lesz.
  • Listázáskor különböző tőzsdéken lesz kereskedhető, beleértve a LYOTRADE-t és a PancakeSwap-ot.

A LYOPAY hasznossági tokene, a LYOCREDIT 2021. december 1-jével az elsődleges tokenkibocsátás (Initial Coin Offering – ICO) utolsó fázisába – az 5. fázisba – lépett. Az ICO 2021. december 31-én zárul. Az ICO végeztével a token 2022. január elsejével listázásra kerül több vezető kriptovaluta tőzsdén.

Mit érdemes tudni a LYOCREDIT-ről

A LYOCREDIT a LYOPAY, egy kriptovaluta fizetési alkalmazás hasznossági tokenje. Egy olyan token, amelyet a LYO ökoszisztémán belüli használatra terveztek. A LYO ökoszisztéma különböző termékek gyűjteménye, amely több szolgáltatást is lefed.

A LYOCREDIT lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy stakeljenek, kedvezményekben és jutalmakban részesüljenek, a tokenben fizethessék ki a tranzakciós díjakat, mialatt termékeket és szolgáltatásokat vásárolnak és értékesítenek.

A jelenlegi utolsó fázisban egy LYOCREDIT token ára 0,75 €, amihez 33%-os bónusz is jár a felhasználóknak minden egyes megvásárolt token után. Az ICO lejárta után minden LYOCREDIT token ára 1€ lesz és a piaci kereslet függvényében fog változni.

A LYOCREDIT-nek sikerült elnyernie a közösség bizalmát. Az előző szakaszban a rendelkezésre álló 5 millió token 81%-a elkelt.

Tokengazdaság

A LYOCREDIT token teljes kínálata 250 millió, ebből 30 milliót értékesítenek az ICO során. Ez a tokenek teljes kínálatának csak 12%-át teszi ki. Az ICO után a token különböző tőzsdéken lesz elérhető, mialatt a fennmaradó tokenek különböző célokra kerülnek elhelyezésre hidegtárcákon, ahogy az a ábrán is látható.

A legnagyobb arányt a Cloud Minting és a Social Minting teszi ki a forgalomba kerülő tokeneknek. Ez a LYOCREDIT által használt két új és egyedi módszer a tokenek generálására, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját tevékenységeikkel szerezzenek tokeneket. A Cloud Minting szolgáltatáson keresztül a felhasználók felhőalapú hardvert bérelhetnek a LYOCREDIT tokenek generálásához. A Social Minting egy olyan szolgáltatás, amelyben a felhasználók LYOCREDIT tokeneket generálhatnak online tevékenységek végrehajtásával, mint például oktatóvideók megtekintésével.

Az ICO során gyűjtött tőkét az ábrán látható módon különböző célokra osztják fel. A tőke felét felhasználószerzésre, ajándékozásra és airdropokra fordítják, amivel demonstrálják, hogy a felhasználók lesznek a LYOPAY elsődleges prioritása. A következő legfontosabb cél a platform fejlesztése, ezt követi a marketing, a jogi megfelelés és a biztonsági fejlesztések.

A LYOCREDIT lényege

A LYOCREDIT célja egy LYO ökoszisztémába integrált token. A LYOCREDIT tokenek jutalék kifizetésre és a platform felhasználói közösségének jutalmazására használhatóak.

Rengeteg új token kerül forgalomba minden nap, de hosszú távon csak néhány marad életben. A kriptovaluták értéke függ a hasznosságuktól, a LYOCREDIT pedig egy olyan hasznossági token, amely 100%-ban a LYOPAY projekthez kapcsolódik. A LYOCREDIT-et az különbözteti meg a versenytársaktól, hogy már partnerségben áll egy globális platformmal, amely 82 országban működik, több millió felhasználóval és saját piacokkal.

Mi az a LYOPAY?

A LYOPAY egy kriptovaluta fizetési alkalmazás, ahol a felhasználó kriptovalutákat tárolhat, válthat, vásárolhat és adhat el. Ez a kapcsolódási pont a fiat pénzek és a kriptovaluták között, a hagyományos pénz kriptovalutákra váltásához és fordítva.

A LYOPAY-en európai intézetnél vezetett bankszámlát nyithat, proxi számlát vezethet, kriptopénztárcát nyithat, márkás CoolWallet S hidegtárcát szerezhet, illetve válthat fiatpénzt több mint 20 kriptovalutára, de fizikai Mastercard bankkártya is elérhető rajta.

Hol lesz elérhető a LYOCREDIT?

Az ICO lejárta után a LYOCREDIT először a LYOPAY saját professzionális kriptovaluta tőzsdéjén, a LYOTRADE-en kerül bevezetésre. A LYOTRADE az egyik legtöbb tőzsdén elérhető tokennel büszkélkedhet, és magas likviditással rendelkezik, mivel a világ 300 legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjéhez kapcsolódik. A LYOCREDIT más tőzsdéken is listázva lesz, mint például a PancakeSwapon.

Hol lehet vásárolni belőle?

A LYOCREDIT tokenek vásárlásának jelenleg egyetlen módja a LYOPAY alkalmazásban történő vásárlás, a váltó (exchange) funkciójukon keresztül. Töltse le a LYOPAY alkalmazást majd vásároljon LYOCREDIT-et BTC, ETH, USDT vagy SEPA átutalással.

Az ICO utolsó fázisa izgalmas periódus minden induló token történetében. Ekkor már látható, hogy a token hogyan fog teljesíteni a tokeneladási számokból következtetve. A LYOCREDIT eddig nagyon jól teljesített az ICO öt szakaszában, dicséretesen megállta a helyét. Ez azt mutatja, hogy van némi bizalom, érdeklődés és kereslet a LYOCREDIT iránt a piacon. Egy ilyen ambiciózus projekthez mint a LYOPAY-hez kapcsolódva könnyen belátható, hogy a token számos hasznosságot tartogat.

Ha többet szeretne megtudni a LYOCREDIT-ről, feltétlenül olvassa el a weboldalon található műszaki dokumentumot. Tekintse meg a LYOPAY projektet részletező fehér könyvet, valamint a LYOCREDIT tokengazdaságával foglalkozó részt is.

Legyen naprakész a közösségi médiában, hogy tájékozódjon az összes új termékről és szolgáltatásról, amint megjelennek.

Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Telegram | YouTube

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a fent írtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***