Az influenszerek egy része szerint a Bitcoin 100 000 dollár lehet, az AiDoge mégis jobb befektetés

A Bitcoin befektetőinek idáig rendkívül sikeres évet tudhatnak a hátuk mögött. A népszerű kripto árfolyama 2022 decemberében egészen 16 600 dollárig esett vissza, azóta azonban több esetben is ennek az árnak a duplájáért lehetett BTC-t vásárolni.

Érthető módon a szektorban tapasztalt pozitív hangulat miatt sokan azon a véleményen vannak, hogy a most látható erősödés csupán a kezdet. Az optimisták táborát erősíti Charles Edwards, Geoff Kendrick és Adam Beck is. Szerintük egyáltalán nem kizárt, hogy a Bitcoin árfolyama akár már idén elérheti a 100 000 dollárt.

Ennek ellenére a Bitcoinnál sokkal nagyobb hozammal kecsegtet egy másik érme, amelynek az előértékesítése még csak a napokban indult, így rendkívül alacsony áron tudsz csatlakozni. Ha a Bitcoin mellett egy olyan érmét keresel, amibe érdemes minél hamarabb befektetni, abban az esetben az AiDoge-ot neked találták ki.

Egyre több a merész jóslat a Bitcoin árfolyamával kapcsolatban

A Capriol Investments alapítója, Charles Edwards véleménye szerint a BTC követni fogja az eddig látott bikafutam menetét, egészen 100 000 dollárig.

Hasonló véleményt fogalmazott meg a Standard Chartered kriptoelemzője, Geoff Kendrick is. Szerinte a 100 000 dollár 2024 végéig biztosan bekövetkezik, ráadásul a most tapasztalható pánik a bankszektorban a jelek szerint pozitív hatást fog gyakorolni a BTC-re.

Adam Beck, a Blockstream vezérigazgatója szintén elképzelhetőnek tartja, hogy a Bitcoin értéke hat számjegyű lesz. Szerinte ez elsősorban a DeFi szektorban látható nehézségek, illetve a BTC korrekciója miatt fog bekövetkezni.

Természetesen azt lehetetlen megmondani, hogy a Bitcoin értéke valóba eléri-e ezt a szintet, az azonban biztos, hogy a legnépszerűbb kripto is erősen volatilis volt az elmúlt időszakban.

Ennek elkerülése végett pedig érdemes lehet elgondolkodni egy olyan projekten, ami kevesebb kockázat mellet magasabb hozamot ígér. Szerencsére az AiDoge pontosan ilyen!

Az előértékesítési szakaszában lévő érme 24 óra alatt 135 000 dollár bevétel volt, jelenleg pedig több mint egymillió dollárt tudtak gyűjteni a fejlesztők a natív AI érmék eladásából.

A listázáskor az AI érméket 0.00003360 dollárért lehet majd megvásárolni, azonban akik még az első szakaszok valamelyikében csatlakoznak, ennél 20-30%-kal alacsonyabb áron juthatnak hozzá a tokenekhez.

A mémgenerátor, ami gyökeres változást hozhat az internet világában

Az AiDoge.com platformján található mémgenerátor képes lesz tökéletesen egyesíteni olyan népszerű mesterséges intelligenciákat, mint amilyen a ChatGPT vagy a DALL-E. Ennek a technológiának hála pedig bárki képes lesz egyszerűen és pillanatok alatt létrehozni a legviccesebb képeket.

A mémgenerátor így hasznos eszköz lehet abban a folyamatban, hogy a legjobb mémek készítése mindenki számára lehetségessé válhasson. Más szóval a decentralizált blokklánc-technológiának köszönhetően a mémek készítése a korábbinál sokkal egyszerűbb és demokratikusabb mederbe fog kerülni. Utóbbi azért lesz lehetséges, mivel minden létrehozott kép esetében egyértelműen látható lesz majd, hogy pontosan ki és mikor készítette el.

AiDoge

Az AiDoge ökoszisztémájának a gerincét az AI érmék alkotják. Az Ethereum blokkláncot használó proof-of-stake tokenek lehetőséget adnak stakelésre, amivel a felhasználók passzív módon tudnak különböző digitális javakat szerezni.

Ezen felül pedig az érmetulajdonosok minden új mémről szavazhatnak, így a hírfolyamban mindig a legjobb tartalmakat fogjuk majd látni.

Nézd meg az AiDoge-t

Önfenntartó ökoszisztéma

A korábban említett mémgenerátort a felhasználók kizárólag az AiDoge oldalán elérhető kreditekért cserébe lehet majd használni. A kreditekhez két különböző módon lehet majd hozzájutni: a felhasználók dönthetnek úgy, hogy az oldal piacterén keresztül átváltják az AI érméiket, vagy stakeléssel minden nap passzív módon beszerezhetik azokat.

Mivel minden mémet kreditekért cserébe lehet létrehozni, és a krediteknek a feltétele az AI érme, továbbá az ökoszisztéma támogatja a stakelést, így az AiDoge csapata folyamatos keresletet tud majd generálni a tokenek iránt.

aidoge borat meme

Ez azonban még nem minden. A közösség minden tagja, aki rendelkezik AI érmével szavazhat majd minden, a közösség egészét vagy a platform működését érintő kérdésről. Ennek a rendszernek hála a befektetők biztosak lehetnek majd benne, hogy az AiDoge mindig olyan irányba fog fejlődni, ami a felhasználók számára is megfelelő.

Szintén a fenntartható ökoszisztéma része, hogy a legsikeresebb mémek készítői minden hónap végén további AI jutalomban részesülnek. Ennek a jutalomnak a mértéke pedig nagyban függ attól, hogy mennyi az aktív felhasználója az oldalnak. Vagyis minél többen csatlakoznak, annál nagyobb nyereményeket lehet majd szerezni, így pedig végső soron egyre értékesebbé fog válni az AI.

Nézd meg az AiDoge-t

Előértékesítéstől a profitig – ne szalaszd el az AiDoge-ot

Az AiDoge az előértékesítés kezdete óta eltelt néhány nap alatt több mint egymillió dollárt gyűjtött. Ennek köszönhetően jelenleg a második előértékesítési szakasz a végéhez közeleg, így hamarosan az AI érméket már csak 0.0000268 dolláros áron lehet beszerezni.

Ahogy arra a kezdeti sikerekből következtetni lehet, az AiDoge előértékesítésén a vártnál hamarabb össze fog gyűlni a célul kitűzött 14.9 millió dollár.

A mesterséges intelligencia, a blokklánc-technológia és a mémeket ötvöző projekt pedig kétségtelenül páratlan lehetőséget kínál rövid- és hosszú távú befektetőknek egyaránt.

Ha nem szeretnéd kihagyni az év legjobb projektjét, vagy csak egy izgalmas új tokent keresel, amivel bővítheted a portfóliódat, akkor neked az AiDoge befektetői között a helyed.

Nézd meg az AiDoge-t

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**