A top 5 érme, amit feltétlenül nézz meg májusban

Ahogy a régi mondás is tartja, a májusi kriptoeső aranyat ér!

Éppen ezért bemutatjuk, mik azok az előértékesítések májusban, amikbe érdemes lehet még most befektetni.

Ha szeretnéd bővíteni a portfóliódat, imádod az előértékesítéseket, vagy csak szeretnél képbe kerülni a legjobb Web3 projektekkel kapcsolatban, ez a cikk neked szól.

1. AiDoge – A Top 5 érme egyik legjobbja

Az AiDoge talán legjobb része, hogy képes egyesíteni az internet két legnépszerűbb részét, a mémeket és a mesterséges intelligenciát.

A fejlesztők egy olyan platformon dolgoznak, amin keresztül a felhasználók egyszerűen hozhatják majd végre a legviccesebb képeket, amiket aztán egyszerűen meg is tudnak osztani másokkal.

Az elkészített mémekre lehetőség van szavazni. Ennek a módszernek hála nem csupán a legjobb képek kerülnek a hírfolyam elejére, hanem a képek alkotói még a natív Ai érmékhez is hozzá tudnak majd jutni.

aidoge fooldal

Minden hónap végén a legnépszerűbb képek készítői jutalomban részesülnek majd. Egyrészt így folyamatosan hozzá lehet majd jutni profithoz, másrészt a közösség tagjai minden hónapban egyenlő esélyekkel indulnak az Ai érmékért.

Az oldalon található mesterséges intelligenciával ötvözött mémgenerátor használatát bárki képes lesz másodpercek alatt elsajátítani. Nem lesz más dolgod, csak megadni néhány rövid címszóban, hogy milyen mémet szeretnél csináltatni, a munka oroszlánrészét pedig már az Mi el fogja végezni.

Az AiDoge előértékesítése rendkívüli tempóban halad, kevesebb mint egy hét alatt sikerült a fejlesztőknek több mint 700 000 dollárt gyűjteni. Jelenleg egy token ára 0.0000268 dollár, azonban a listázáskor már csak 0.0000336 dollárért lehet beszerezni a tokeneket.

Ha szeretnél többet megtudni a projektről, látogass el az AiDoge weboldalára.

Nézd meg az AiDoge-t

2. Launchpad XYZ

A Launchpad xyz fejlesztői helyesen ismerték fel, hogy bár a Web3-ban hatalmas lehetőségek vannak, nehéz kiigazodni a számtalan Web3 projekt és oldal között.

Pontosan ezért döntöttek úgy a fejlesztők, hogy létrehoznak egy közös felületet, aminek használatával a felhasználók azonnal látni fogják a legjobb projekteket.

Az oldalon keresztül többek között lehetőség lesz a részvételre különböző előértékesítéseken vagy akár már a megjelenés előtt ki lehet majd próbálni különböző play-to-earn játékokat.

launchpad-fooldal-indulas

Ezek mellett a Launchpad xyz lehetőséget kínál a kereskedésre kriptokkal és NFT-kkel egyaránt, illetve a profi elemzőfelületével könnyedén fel lehet mérni, hogy egy-egy kripto mennyire jó befektetés.

Szintén az oldal előnyei közé tartozik, hogy önálló kriptotárcaként is üzemelni fog fiókunk. Ezzel pedig mód nyílik kényelmesen, egyetlen platformon belül kezelni az összes kripto-pénzügyünket.

Az előértékesítés során jelenleg 160 000 dollár gyűlt össze, ezért a most csatlakozó befektetők még rendkívül kedvezményes áron juthatnak hozzá a LPX érmékhez. Ismerd meg jobban a Launchpad xyz-t.

Launchpad XYZ token vásárlás

3. Ecoterra

A TOP 5 érme következő jelöltje az Ecoterra. Az Ecoterra egy rendkívül eredeti ötleten alapuló zöld projekt. A fejlesztők egy olyan ökoszisztémát hoztak létre, melyben a felhasználók újrahasznosítással tudnak majd profithoz jutni.

Röviden összefoglalva, az Ecoterra mobilalkalmazás segítségével mielőtt a felhasználók bedobnának egy újrahasznosító automatába egy terméket, a termék vonalkódját be kell olvasniuk.

Amennyiben a termék szerepel az elérhető partnerek között, abban az esetben a felhasználó máris hozzá fog jutni az ökoszisztéma natív tokenjéhez, az ECOTERRA-hoz.

ecoterra kripto

Ezt követően pedig a piactéren keresztül felhasználhatod az összegyűjtött tokeneket. Különböző valós vagy digitális termékeken túl lehetőséged lesz akár különböző oktatóanyagokat is vásárolni. Utóbbival jelentős mértékben növelheted majd a környezetvédelemmel kapcsolatos tudásodat.

Abban az esetben pedig, ha még ennél is többet szeretnél tenni a környezeted megóvása érdekében, a rendelkezésedre álló tokeneket el is tudod adományozni különböző civil szervezeteknek.

Abban az esetben, ha érdekel a projekt, érdemes mihamarabb a tettek mezejére lépned. Az előértékesítés alig kezdődött el, a fejlesztőknek máris közel 2.8 millió dollár értékben sikerült eladni az ECOTERRA érmékből.

Nézd meg az EcoTerrát

4. DeeLance

A DeeLance egy olyan platform, aminek használatával szabadúszók és cégek biztonságos módon és tisztázott jogviszonyok mellett tudnak majd közösen dolgozni.

Hasonlóan az olyan népszer oldalakhoz, mint az Upwork, Fiverr vagy a Freelancer, a DeeLance is lehetőséget kínál munkakeresőnek és munkaadónak arra, hogy biztonságos körülmények között dolgozzanak együtt.

A DeeLance és a konkurencia között azonban a legnagyobb különbség az, hogy a DeeLance felületén minden tulajdonjogi kérdés tisztázva lesz, továbbá a versenytársaknál jelentősen alacsonyabb árakon lehet majd igénybe venni az oldal szolgáltatásait.

deelance forradalmi web3 munkakereses

Szintén különbség, hogy a DeeLance rendelkezni fog egy kiterjedt metaverzummal is. Ebben a felhasználók tarthatnak majd meetingeket, bérelhetnek irodákat, vagy akár hirdethetik a szolgáltatásaikat vagy a cégüket.

A projekt egyik legizgalmasabb része, hogy a felek amint megállapodtak egy munkáról, a munkaszerződés NFT-ként jön létre. A létrehozott NFT egészen addig a szabadúszó tulajdonában lesz, amíg a munka elvégzésre nem kerül, illetve a munkaadó azt el nem fogadja.

Ekkor az NFT tulajdonjoga megváltozik, egyben a munka előzetesen letétbe helyezett ára átutalásra kerül.

Mivel minden tranzakció kriptoban történik, így szemben a legtöbb oldallal, itt a szabadúszó gyakorlatilag azonnal hozzá fog tudni jutni a pénzéhez.

Az előértékesítésen a DLANCE tokenek ára jelenleg 0.029 dollár, azonban a listázáskor 0.055 dollárért kerülnek majd eladásra.

Ha úgy érzed, szívesen megismernéd jobban a projektet, látogass el a DeeLance magyar nyelvű honlapjára.

Nézd meg a DeeLance-t

5. yPredict

A yPreict egy egészen különleges „minden az egyben” kezdeményezés. Dióhéjban a platformon lehetőség lesz elemzői, kereskedői, fejlesztői és kvantitatív elemzői eszközöket is igénybe venni.

Ezeknek a lehetőségeknek pedig a szakszerű, egyben egyszerű használatáért az ökoszisztéma legfontosabb része, a mesterséges intelligencia lesz felelős.

Ennek használatával a kereskedőknek lehetősége nyílik egy-egy érme múltbéli teljesítménye alapján különböző, a jövőben várható ármozgást megtekinteni. Ezzel pedig érthető módon hatalmas haszonra lehet majd szert tenni.

ypredict fooldal

Ezek mellett a yPredict szignál szolgáltatóként jelezni fogja a tagoknak, amikor valamelyik érmét érdemes lesz megvásárolni. Jogosan pályázik tehát a Top 5 érme egyikének a címére.

A natív, Polygon hálózaton található YPRED érmék segítségével a befektetők a platform piacterén keresztül előfizethetnek a mesterséges intelligencia által gyártott előrejelzésekhez.

Ezen túl pedig lehetőség lesz az érmék stakelésére, illetve a tulajdonosok részt vehetnek az oldallal kapcsolatos összes szavazáson.

Jelenleg az előértékesítés a 4. szakaszánál tart, így a potenciális befektetők 0.07 dollárért juthatnak hozzá a YPRED tokenekhez. A listázáskor az érméket már csak 0.12 dollárért lehet beszerezni.

Ha szeretnéd egy magasabb szintre emelni a kereskedéseidet, akkor a yPredictet neked találták ki.

yPredict token vásárlás

Frissítés:

Egy új érme jelent meg a Dextools-on május 4-én, ami egyből óriási figyelmet kapott. A Spongebob token, $SPONGE vonatra egyből felültek azok, akik lemaradtak az elmúlt időszak PEPE árrobbanásáról.

sponge token

Itt megismerheted te is a Spongebob tokent, követheted őket a Twitteren, vagy a Telegramon.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**