Az innovatív Kelexo előértékesítését a hedge fundok, a Cardano és a Bitcoin befektetők is szemmel tartják

A felhasználók már régóta panaszkodnak a hagyományos hitelezési rendszerek miatt. A problémák közé sorolható a bürokráciától kezdve a szigorú követelményekig minden, nem beszélve a kölcsönökre vonatkozó hatalmas jutalékokról és kamatokról.

Ennek kiküszöbölésére a Kelexo (KLXO) egy innovatív hitelezési platformot mutat be, amely megoldja ezeket a problémákat, és minden felhasználónak egyszerű hitelezési és kölcsönzési élményt nyújt egy decentralizált platformon keresztül.

A Cardano a Chang hard fork frissítésre készül

A Cardano (ADA) egyik prioritása 2024-ben egy olyan frissítés bevezetése, amely a hálózat irányítási rendszerének fejlesztését, valamint a skálázhatóság javítását szolgálja.

2022 óta, amikor még a hálózat a Chang hard forkot csak fontolgatta, úgy tűnt, minden készen állhat a 2024-es integrációra. Arra számíthatunk, hogy a hard fork implementálása után a frissítés javítja a kormányzási funkciókat és elősegíti az inkluzivitást.

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) alapítója szerint a frissítés választ ad a hálózat decentralizációs és skálázhatósági funkcióival kapcsolatban felmerült kérdésekre. Elemzők szerint azonban a frissítés nem biztos, hogy elegendő védelmet nyújt a Cardano hálózatnak a kritikusokkal szemben, mivel holisztikusabb megközelítést várnak a skálázhatóság és a decentralizáció tekintetében.

Hoskinson továbbá tisztázta, hogy a hard fork bevezetése most a rövid távú cél, miközben fenntartják a stratégiai kilátásokat, és a 2 dollár feletti emelkedést a hosszú távú célok között. A Chang hard fork frissítéstől azt várják, hogy megoldja a blokklánc trilemmáját, így a Cardano felhasználóközpontúbbá, nagymértékben skálázhatóvá és befogadóvá válik.

A Bitcoin bányászok profitja csökkent a felezés után

Közvetlenül a felezés után a Bitcoin bányászok hatalmas profitot könyvelhettek el, azonban ez csak rövid ideig tartott. Pár nappal később már a hashár meredek csökkenése következett. Egyes bányászok a felezés napján és néhány órával utána is rekordokat döntögető nyereséget könyvelhettek el.

Napokkal később azonban a bányászok szembesültek a rideg valósággal. Ugyanis a bányászok által egy kiszámolt hashért kapott átlagos bevétel, az úgynevezett hashár 2023 októbere óta a legalacsonyabb szintre csökkent. Az analitika szerint a Bitcoin bányászok hashára a felezés napján 0,19 dolláron tetőzött. Órákkal később 0,12 dollárra esett, és most a felezés után 0,07 dollár körül mozog.

A Kelexo innovatív hitelezési funkciókat mutat be

A Kelexo, amely most az előértékesítés 2. szakaszában van, elnyerte az intézményi befektetők érdeklődését és bizalmát. Ezek a befektetők egyesítik forrásaikat és befektetik azokat a Kelexo alapjába.

A Kelexo legizgalmasabb funkciója a hitelezési rendszerének egyszerűsége, amely lehetővé teszi, hogy a hitelezők bármikor, közvetítők és felesleges követelmények nélkül boronálhassák össze a hitelfelvevőket a hitelezőkkel. A Kelexo alacsony tranzakciós díjat számít fel, miközben azonnal intézi a kifizetéseket a kért kölcsönökre.

Ezeket a befektetőket lenyűgözi, hogy a protokoll megszüntette a hagyományos pénzügyi hitelezési rendszert jellemző szűk keresztmetszeteket. Nem kell személyi igazolványt vagy lakcímigazolást bemutatni, illetve nem kell szigorú feltételeknek megfelelni ahhoz, hogy Kelexo (KLXO) tulajdonosként kölcsönt vegyen fel és minden megállapodást véglegesítsenek.

Egy másik kiemelkedő funkció a betéti kártya, amellyel közvetlenül a Kelexo tárcájából költhet és bonyolíthat tranzakciókat a felhasználó. Ahelyett, hogy a pénzügyi tranzakciókhoz külön tárcát tartanának fenn, a tulajdonosok kölcsönöket vehetnek fel a tárcájuk feltöltéséhez, és bármikor használhatják a betéti kártyájukat.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***