Az Instagram NFT művészek számára támogató programot szervez

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az Instagram az első alkalommal rendezi meg az úgynevezett Creator Week-et, mely keretében az NFT (nem helyettesíthető tokenek) művészek számára nyújt támogatást.

Ezen virtuális eseményen egy sor meghívásos alapú látogatható rendezvény lesz, amelyek célja az, hogy visszajelzéseket kérjenek a digitális alkotóktól azzal kapcsolatban, hogy az Instagram és a Facebook platformok hogyan tudnák jobban támogatni ezeket az innovatív tartalmaikat, mind a követők növelése, mint pedig az anyagiak tekintetében. A tervek szerint három napon át, június 8-től június 10-ig fog tartani a rendhagyó program.

Várhatóan mintegy 5000 alkotó vesz részt a programon az Egyesült Államokból. A Facebook tulajdonában lévő szolgáltatás globális programokat is tervez, az Instagram Creator Week eseményei virtuálisan az európai piacokon is követhetőek lesznek majd.

Bár a Creator Week csak meghívottaknak szól, az Instagram az ülések tartalmának egy részét nyilvánosan elérhetővé teszi az instagram.com/creators fiókon (4,5 millió követő), többek között a The Rundown nevű napi összefoglaló sorozatban.

Az Instagram globális partnerségekért felelős alelnöke, Charles Porch szerint a Creator Week céljai között szerepel az, hogy segítsék az alkotókat közösségük építésében és üzleti tevékenységük növelésében. Az Instagram arra a következtetésre jutott, hogy a Creator Week virtuális eseményként való megrendezése a legbiztonságosabb ebben a COVID-járvány okozta káoszban.

A programkínálatban olyan előadások szerepelnek majd, mint például a pénzgyűjtés nonprofit szervezeteknek, médiaképzés, hogyan törjünk be a szórakoztatóiparba, hogyan indítsunk podcastet.

Ezen kívül az Instagram Creator Week keretében termékújdonságokat is bejelentenek, valamint az Instagram és a Facebook vezetői is megjelennek.

Az előadásokon tippeket adnak arról, hogy az alkotók hogyan használhatják az Instagram termékcsaládját (Reels, Stories, Feed, Live és IGTV) az üzleti tevékenységük növelésére. A Creator Week programjainak célja emellett az alkotók érzelmi támogatása és az olyan problémák kezelése is, mint a kiégés – és a társaikkal való kapcsolatteremtés.

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.