Az LBank tőzsde listázza a Hungarian Vizsla Inu tokent 2022. március 7-én

A Hungarian Vizsla Inu a legnagyobb digitális tőzsdére kerül, ahol magyar kriptovalutát eddig jegyeztek. Az LBank neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a CoinMarketCap tőzsde toplistájának 23. helyén szerepel, ezt presztízsének, a szolgáltatás minőségének és forgalmának is köszönheti. Több, mint 6 millió felhasználója napi 1 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le, az ő látóterükbe kerülhet most be a legnépszerűbb magyar kriptovaluta.

A 2015-ben alapított hongkongi székhelyű LBank főleg az ázsiai piacot szolgálja ki, emellett az egész világról elérhető a befektetők számára. A HVI/USDT pár kereskedése március 3-i bejelentést követően március 7-én kezdődik. A 9 hónappal ezelőtt indított magyar tokent 2021 augusztus végén listázták először centralizált tőzsdén, hamarosan pedig ötödik alkalommal is megtörténik.

“Ez az eddigi legkomolyabb tőzsde, amire bekerültünk, igy jelentős növekedést remélünk, a közvetlen célunk azonban nem ez. Minél több tőzsdén jelen vagyunk, annál többen ismerik meg a projektünket és a saját fejlesztésű NFT (Non-Fungible Token) piacterünket. Ebben minden új elismert tőzsde komoly tényező lehet.” – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Kádár Dániel.

A HVI felhasználási lehetőséggel, vagy ahogy mondani szokták, utilityvel is bír, mégpedig az NFT szegmensben. Az NFT a tulajdonjog nyilvántartásának új, intézményektől és szervezetektől független módja. Nem véletlen, hogy az NFT a legerősebb befektetési trendek közé tartozik. A Hungarian Vizsla Inu tokent “üzemanyagként” használó VizslaMarket a menhelyeket és az állatkerteket vezeti be az NFT-k gyümölcsöző piacára. Legújabb partnerük Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma, a Tropicarium.

“Megtiszteltetés, hogy az LBankon listáznak, hiszen igazi felsőkategóriás tőzsdéről van szó. A tervünk továbbra is az, hogy újabb és egyre elismertebb tőzsdékre kerüljünk be.” – tette hozzá Kádár Dániel.

További információ:

Kádár Dániel  – gazdasági és jótékonysági menedzser, Hungarian Vizsla Inu (HVI)
[email protected]

Website: https://vizslainu.com/

NFT Market: https://vizslamarket.io/

Telegram: https://t.me/hungarianvizslainucoin

Instagram: https://instagram.com/hungarian_vizsla_inu_official

Twitter: https://twitter.com/hunvizslainu

Facebook: https://www.facebook.com/groups/188822129774638

Reddit: https://www.reddit.com/r/Hungarianvizslainu/

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***