Az LTC felezés közeledte nem tolja az árat, képes az AVRK egy litecoinnál magasabb szintre emelkedni?

A Litecoin, a várva várt felezés miatt került a reflektorfénybe a kriptósok körében, ám ez sem volt elegendő ahhoz, hogy az árat felfelé tolja. Sok befektetőt mindez arra késztetett, hogy megkérdőjelezzék az LTC további értékét.

Az Avorak AI egy új szereplő a kriptopiacon, és akkora potenciál van benne, hogy értéke a közeljövőben meghaladhatja az LTC-t.

Mi az a Litecoin felezés?

A Litecoin várva várt felezési eseménye nem volt titok, azonban ez sem volt képes növelni az értékét.

A Litecoin felezése egy előre beprogramozott esemény, amely négyévente következik be, és a bányászati jutalmak 50%-os csökkentését jelenti. Ez az esemény számos szektort érint a hálózaton belül, ideértve az egész bányászati ökoszisztémát és piaci értéket is.

Elméletileg a felezési esemény csökkenti az LTC kriptovaluta kínálatát, növelve annak keresletét és további piaci értékét.

Az Avorakhoz hasonló új szereplők azonban mutatják, azt a bennük rejlő lehetőséget, hogy jobbak legyenek, több felhasználási lehetőséggel rendelkezzenek, sőt akár felül is múlják a Litecoin piaci árát.

Mit jelent a Litecoin árelemzése?

A Litecoin körüli hype sem segített egyelőre abban, hogy az értéke magasabbra emelkedjen, és ennek egyik oka lehet a digitális eszközzel kapcsolatos általános hangulat.

A hálózat saját tokenje az LTC. Felhasználási esetei azonban nem olyan szélesek, mint amiben a befektetők reménykedtek, és a projekt nem mutatott semmilyen áttörést az olyan innovatív technológiák terén, amelyek valódi – a hétköznapi életben is megmutatkozó – hasznosságot kínálnak.

A Litecoin tranzakcióinak volumene elhalványul más eszközök előnyeihez képest, ideértve a gyorsabb tranzakciókat is.

Ezzel szemben az Avorak AI olyan platformként mutatkozik be, amely széles körű felhasználási lehetőséget kínál, és áttöréseket hozhat gyakorlati alkalmazásaiban.

Elérhet-e az Avorak hálózat egy, a Litecoin-nál magasabb szintet?

Az Avorak AI platformja számos felhasználási lehetőséget kínál, a piaci elemzéstől az AI-alapú szöveggenerálásig. Szolgáltatásai haladó technológiákat alkalmaznak, így az egyik legpontosabb rendszer az övék.

Az Avorak AI egy blokklánc alapú megoldás, amely gépi tanulást alkalmaz és széles adatkészletet használ a intelligens analitikai javaslatok nyújtásához.

Saját tokenje az AVRK. Funkciói között szerepelnek kifinomult chatbotok, kereskedési botok és képkészítő eszközök.

Az AI kriptó protokoll számos nehézkes feladatot tesz könnyebbé a profi kereskedők, a tartalomkészítők és a tervezők számára. Ennek következtében a potenciális felhasználhatósága jobb, mint a Litecoin-é, így akár jelentős összeget invesztálhtnak különbőző befektetők ebbe a projektbe. Mindez pedig hatással lehet az árára, még akár lekörözheti a Litecoin piaci értékét is.

Összegzés

Ellentétben a Litecoin-nal, az Avorak AI potenciális növekedése nagyon valószínű és akár meg is haladhatja az LTC-t. Az AVRK ICO befektetői magasabb megtérülést élvezhetnek, mint a Litecoin befektetői, mivel az AVRK ígéretesnek tűnik a piac uralásában.

További információk az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai

AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register