Az Optix altcoin opciós kereskedési versenyt indít 30 000 dolláros nyereménnyel

Örömmel jelentjük be, hogy egy új altcoin opciós kereskedési versenyt és likviditási ösztönző programot indítunk az Arbitrumon, ahol a nyeremények értéke meghaladja a 30 000 USDC-t.

A likviditásszolgáltatók 15 000 USDC-ben fognak részesedni, a kereskedők pedig 15 000 USDC-ért fognak versenyezni.

Az Arbitrumon felsorolt összes opciós piac részt vehet a kereskedési versenyben, beleértve a következőket: Ethereum, Bitcoin, Matic, Solana, Avalanche, Doge, Cardano, Aave, Polkadot, Sushi, BNB, Chainlink, Uniswap és Ripple.

Bővebb információt a kereskedési verseny részleteiről az Optix blogján olvashatsz.

Mi az Optix?

Az Optix egy decentralizált opciós protokoll, ahol opciókkal kereskedhetsz a legjobb kriptoeszközökkel akár 50x-es tőkeáttétellel, és hosszútávon fenntartható hozamot érhetsz el az opciók eladásával közvetlenül a kriptotárcádból.

Mik az Optix kiemelkedő előnyei?

Az Optix egyedülálló funkcióival forradalmasítja az opciós kereskedési szektort. Az egyik kiemelkedő jellemzője, hogy az eszközök széles körére kínál opciókat, nem csak BTC-re és ETH-ra. Ezáltal a kereskedők számára a befektetési stratégiák sokszínű választékát kínálja, amelyeket a saját egyedi igényeikhez igazíthatnak.

A változatos eszközkínálat mellett az Optix átlátható felhasználói élményt is nyújt. Az opciós vételi és eladási folyamat összetett és bonyolult lehet, de az Optix esetében ez olyan egyszerű, mint egy decentralizált tőzsde használata. A platform több blokkláncot is támogat, köztük az Arbitrumot és a Polygont, így a felhasználók szélesebb köre számára érthető el.

Hogyan működik?

A trezorban lévő fedezetet több eszköz, eladási/vételi jelzés és lejárat opciós kereskedésére lehet használni. Ez biztosítja, hogy a kereskedők maximalizálni tudják tőke kihasználásukat és befektetési lehetőségeiket. A trezorokat bárki létrehozhatja és működtetheti engedély nélkül, és versenyeznek azért, hogy a legjobb árakat kínálják a vevőnek.

Az Optixen minden opció teljes mértékben fedezett, nincs letétbe helyezve és on-chain működik, ami nagyobb biztonságot és átláthatóságot nyújt a kereskedők számára.

Kik részesülhetnek az Optix előnyeiből?

Az Optix számos olyan megoldást kínál, amelyek különböző típusú felhasználóknak szólnak, beleértve a protokollokat, DAO-kat, befektetőket, retail kereskedőket, market maket szereplőket és intézményi befektetőket.

A protokollok, DAO-k és projektbefektetők számára a token trezorok és a protokoll natív tokenjeire vagy DeFi primitívekre épülő strukturált termékek tőkeáttételi, kockázatkezelési és hozamlehetőségeket kínálnak.

A retail kereskedők számára az Optix tőkeáttételt, portfólió-biztosítást és hozamszerzést biztosít a trezorok likviditásának biztosításán keresztül.

A market makerek és intézményi befektetők az Optix blokk kereskedési képességeiből is profitálhatnak a KYC-vel rendelkező és fehérlistás szereplők privát jellegű ügyleteinél a likviditás nagy mennyiségű biztosításával, a delta fedezetekből és a kockázatok átcsoportosításából a saját eszközeik segítségével, valamint opciók használatával fedezhetik más ügyletekből eredő kitettségüket is.

Ajánlói program

Az Optixnek van egy izgalmas, on-chain ajánlási programja is. Minden alkalommal, amikor meghívod egy barátodat az Optixen kereskedni, részesedést szerezhetsz a tranzakciójából. Minden sikeres ajánlásért a kereskedő által végzett tranzakció névértékének 0,05%-át kapod meg. Így egyszerűen azzal, hogy terjeszted az Optix jó hírét, már pénzt keresel! Ne várj tovább, csatlakozz az ajánlóprogramunkhoz, és kezd el begyűjteni a jutalmakat.

Tokenomika

Az OPTIX az Optix natív protokoll tokenje, amely 2023 harmadik negyedévében kerül bevezetésre. Ez az OPTIX token egy szabványos ERC-20 token lesz az Ethereum blokkláncon.

Az OPTIX token egy utility és irányítási token, amely az Optix protokoll tulajdonjogát és irányítását biztosítja az Optix közösség számára. Minél több OPTIX tokent birtokol valaki, annál több szavazati jogot szerezhet. Ez a megosztott irányítás lehetővé teszi az ösztönzők összehangolását az Optix csapat, a közösség, a kereskedők, a befektetők és az ökoszisztéma partnerei között.

Token felhasználási esetek

  • Protokoll irányítás
  • A protokolldíjak egy részének átvétele
  • Kereskedési díjak csökkentése
  • A likviditási jutalmak növelése

Befektetők

Eddig 1.8 millió dollárt gyűjtöttek össze a Skynet Trading által vezetett finanszírozási körben, amelyben az Ascensive Assets, az Arrington Capital, az LVT Capital, a Morningstar Ventures, a SkyVision Capital, a Huobi Global és a Phemex is részt vett.

További információk:

Honlap | Twitter

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***