Az USDT-TON forgalma egy hónap alatt túllépte a 200 millió dollárt

A TON hálózat átlépte a 200 millió dolláros teljes lekötött értéket, és az olyan kezdeményezések, mint a The Open League, tovább ösztönzik az elkötelezettséget és az adoptációt. Ez a növekedés új rekordot állít fel a Tether USDT történetében mint a leggyorsabb token cirkuláció, és rávilágít az USDT iránti növekvő keresletre a TON ökoszisztémán belül.

Tether TON

A TON a Twitteren keresztül jelentette be ezt az eredményt. A következőket írták: „$USDt – $TON elérte a 200 millió dolláros forgalmat kevesebb, mint egy hónappal a kibocsátást követően, ezzel új rekordot állítva fel a Tether történetében mint a leggyorsabban növekvő kibocsátott token”.

A Tether és a TON Foundation partnerségét a Token2049 kriptokonferencián hozták nyilvánosságra április 19-én Dubaiban, ami a stabilcoin integrációban való előrelépést jelzi.

A partnerség célja az volt, hogy lehetővé tegye az USDT és az XAUT használatát peer-to-peer fizetésekhez a TON blokkláncon. Ezzel a Telegram 900 milliós felhasználói bázisát célozták meg. A felhasználók megnyugtatására a TON blokklánc fejlesztői csapata a hálózatán történő határokon átnyúló fizetések egyszerűségét és gyorsaságát hangsúlyozta. Emellett kiemelték, hogy ez annyira egyszerűen működhet mint a Telegramban a szöveges üzenetküldés.

Megdöntötte a TON a lekötött érték rekordot is

Eközben a TON hálózat nemrég újra a címlapokra került. A DefiLlama adataiból kiderült, hogy a hálózat az elmúlt héten átlépte a 200 millió dolláros teljes lekötött érték (TVL) határt. Ez a szám 900%-kal haladta meg a márciusi 22,9 millió dolláros TVL értéket. Ez jelentős növekedést és elfogadottságot mutat az ökoszisztémán belül.

Nemrég a TON megtette az első lépést a protokollintegrációinak elindítására, és bemutatta a The Open League-et. Ez az újdonság jelentős figyelmet generált a kriptoszereplők körében. Ez a kezdeményezés összesen több mint 150 millió dollár értékű TON-tokeneket kínál nyereményjátékokban a közösségnek és a TON ökoszisztémán belül működő projekteknek.

TON

Az indítást követően a The Open League jobb felhasználói elkötelezettséget váltott ki a TON blokklánccal kapcsolatban. Összehasonlításképpen, a liga a TON havi aktív felhasználóinak 264%-os növekedését váltotta ki, és egy hónap alatt 1,5 millió felhasználóra nőtt. A Coinmarketcap adatai szerint a TON tokennel a cikk írásakor 7 dollár alatt kereskedtek, ami 4%-os napi emelkedést jelent.