Az XDOG nagyot megy az X Layeren, de vajon jobb vétel mint a DOGEVERSE?

A letétekkel és kölcsönzéssel hajtott pfp adoptációt ösztönző XDOG kripto az első meghatározó GameFi mém érme az OKX X Layerén – most megtudhatod, miért.

Új kölyök van a GameFi kutyafuttatóban, és egy olyan futamra készül, mint az Axie Inifity 2021 táján. A 99Bitcoins elemzői szerint erre van is esélye az XDOG-nak, ugyanis ez a kripto lehet a következő virális GameFi mém érme.

Az XDOG egy egyszerű, de tartalmas koncepcióra épül – virtuális kutyatartás Elon Musk platformján, az X-en. Ebben a játékban a felhasználók digitális kutyákat fogadhatnak örökbe, képezhetnek ki, és elmélyíthetik kapcsolatukat velük az X-en. Ezzel a profiljuk is olyan egyedivé válhat, mint szőrös kis barátaik.

A decentralizált NFT piactér egy pezsgő gazdaság, ahol a felhasználók kisállatokat, kiegészítőket és egyebeket adhatnak-vehetnek. Emellett élvezhetik a felhasználói autonómia és a pénzügyi interakciók minden előnyét.

Az XDOG token az OKX X Layeren a múlt héten indult el, azóta pedig 577%-os pluszban van.

Az XDOG a felhasználói elköteleződést X Ládák segítségével kívánja növelni. A ládák arra ösztönzik a játékosokat, hogy különféle jutalmakat gyűjtsenek a Twitteren. Ezzel biztosíthatják, hogy digitális kedvencük a lehető legjobb életet éli.

Az XDOG az olyan funkciói által, mint a letétbe helyezés vagy a kölcsönzés, nemcsak egy sokadik blokkláncon futó játék, hanem egy merész lépés az ismeretlenbe.

Irány a Dogeverse

Vajon az XDOG 100-szorozhat?

Az XDOG épphogy az 1 millió dolláros piaci kapitalizáció alatt mozog, 24 órás kereskedési volumene azonban ennek csak a felét teszi ki, így továbbra is lázba hozza a piacokat.

A piaci kapitalizációhoz képest magas kereskedési mennyiség az Axie Infinity robbanás egyik legfontosabb mozgatórugója volt.

Ehhez hasonló tulajdonságokat mutat az XDOG is. A volumen ugyanis jelentős része a piaci kapitalizációnak, ez pedig lelkes korai befektetői bázisra utal.

XDOG USD chart

(XDOGUSD)

Az XDOG RSI-je 100-on áll. A 70-es vagy az afeletti RSI érték általában túlvásárolt állapotot jelez, a 100 azonban rendkívül szokatlan. Ez arra utal, hogy az XDOG érme iránt óriási a kereslet, ez pedig szélsőséges vásárlási aktivitásban nyilvánul meg.

Az XDOG 5 napos mozgóátlaga a jelenlegi ár felett van, ez pedig arra utalhat, hogy a következő napokban újabb emelkedés jöhet.

Érdekes, hogy a tegnapi napon 12:30 és 14:30 között tapasztalt árfolyammozgás egy konszolidációs mintát, talán egy szimmetrikus háromszöget alkot, ezek pedig gyakran az aktuális trend folytatódására utalnak.

Ez az előértékesítés jobb mém érme lehet?

Doge

Habár most az XDOG a virális szereplő a GameFi és a mém érme piacon, a Dogeverse arra készül, hogy a következő nagy durranás legyen. Úgy tekints erre, mintha időgéppel visszarepülnénk az XDOG kripto első napjára.

A BASE-re épített DOGEVERSE előértékesítés a közelmúltban 10 millió dollárnyi összeget gyűjtött össze.

Az első több láncon átívelő DOGE inkarnációként a DOGEVERSE célja az, hogy rövid idő alatt a BASE legjobb mém érméjévé váljon. Ne maradj le!

Irány a Dogeverse

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**