Az XRP és a Cardano tulajdonosok felfedeztek egy 2000%-os megtérülést ígérő előértékesítést

Ahogy a Bitcoin BTC Price BTC Price új történelmi csúcsot döntött, az olyan kriptovaluták körüli izgalom, mint az XRP vagy a Cardano, soha nem látott szintre emelkedett. A szakértők és a tulajdonosok véleménye megoszlik: egyesek szerint a bikafutás már elérkezett, míg mások szerint a horizonton van.

A kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy melyik kriptopénz fogja vezetni a rohamot. A Solana, amely nemrégiben elnyerte a CoinMarketCap “év kriptopénze” díját, egykor az élen állt, de mára kialakuló konszenzus lehet arról, hogy az aranykorának vége. A reflektorfény most az új versenyzők felé tolódik, akik készen állnak arra, hogy uralják a bikafutást. Cikkünk ezeket a potenciálisan feltörekvő tokeneket vizsgálja, megvilágítva a jövő lehetséges piacvezetőit.

BlastUP előértékesítés: Az első launchpad az ökoszisztémában!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast ökoszisztémában. Az élvonalbeli Layer 2 megoldás mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket. A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában állhat, és a “Gyorsabb növekedés, több kereslet” mottót képviseli.

A BlastUP aprólékos szűréssel biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek jussanak el az ökoszisztémájába. Emellett a platform passzív jövedelemszerzési lehetőségeket kínál a téteken és a megfelelő gazdálkodáson keresztül, ezzel is hangsúlyozva elkötelezettségét az igazságos és kifizetődő környezet mellett.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, és minden egyes új fázissal az értékük csak tovább növekedhet. A jelenlegi ár 0,05 dolláron van rögzítve, míg a DEX listázáskor az ár 0,1 dollár lesz. Most itt lehet a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, akár 50%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket  a maximális hozamért! <<

A BlastUP továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisban lévő startupokat. A BlastUP közösségközpontú megközelítésével és innovációs törekvéseivel gyorsan teret nyerhet az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A projekt útiterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri. A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Élj a lehetőséggel, keress többet a BlastUP tokenekkel! <<

XRP dinamikája bikafutáshoz vagy áreséshez vezethet

Az XRP XRP Price XRP Price jelenlegi piaci dinamikája érdekes lehetőségeket kínál. Mivel az árfolyam 0,62 dollár körül mozog. Eközben az RSI és a sztochasztikus indikátorok semleges állásban vannak, így az XRP áttörheti az első ellenállási szintet, ami megnyithatja az utat egy 0,70 dollárig tartó bikafutáshoz. A MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag optimista vételi ajánlása is ezt az álláspontot támogatja.

Azonban ha a Ripple csatája a SEC-el kedvezőtlenül alakul, az potenciálisan negatív piaci reakciót válthat ki. Ami ahhoz vezethet, hogy az árfolyam a jelenlegi 0,51 dolláros támaszszint közelébe, vagy akár a 0,43 dolláros második támaszszintre is leeshet. Ezt a forgatókönyvet érdemes megfontolni, annak ellenére, hogy a 100 napos egyszerű mozgóátlag vásárlást javasol.

Cardano: A mutatók potenciális rallyt jeleznek

A Cardano továbbra is stabilan tartja magát a 0,75 dolláros szinten. Egy tartós áttörés a második ellenállási szintig, egészen 0,85 dollárig emelheti az árfolyamot. Mindez A MACD és az egyszerű mozgóátlag elemzések kedvező vételi ajánlásaival párosítva optimista potenciálra utal. A Grayscale alapból való kizárás azonban befolyást jelenthet, bár ennek hosszú távú hatása még várat magára.

Az ADA új Grayscale alapból való kimaradása rövid távú kockázatokat vethet fel. A legközelebbi támaszszint 0,52 dollárnál van, és ez alá esve az árfolyam egészen a második támaszszintig, 0,38 dollárig eshet. Mivel mind az RSI, mind a sztochasztikus RSI semlegességet jelez, az ADA árfolyama egy ideig a jelenlegi értéke körül maradhat, amennyiben nem történik nagyobb vételi vagy eladási nyomás. Az elmúlt 10 nap viszonylagos stabilitása óvatosságra inthet.

Következtetés

Míg az olyan veterán tokenek, mint az XRP és a Cardano a piaci trendekkel és külső hatásokkal küzdenek, a BlastUP menedéket kínálhat az előrelátó befektetőknek. A Blast blokklánc erejére és sikerére támaszkodva a potenciálja kiemelkedő lehet a kriptoiparban. A forradalmi projekt friss növekedési lehetőséget és jelentős megtérülést ígér. A piac felfigyelhet erre a feltörekvő csillagra, ami még inkább azt bizonyítaná, hogy a BlastUP jelentős potenciál hordozója lehet.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***