Az Ázsiai Blokklánc Hetek fő témája az iparág felnőtté válása és ezt első osztályú előadók mutatják be

A BlockShow Szingapúrba hozza az Ázsiai Blokklánc Heteket. A több mint 100 előadó és a közösség tagjai november 27. és december 1. között a Marina Bay Sands 5***** hotelben gyülekeznek. Az első ilyen konferencia az Ázsia Blokklánc Hetek keretében változatos hátterű közösséget verbuvált össze: blokklánc startup befektetők, fejlesztők, kriptós fenegyerekek és szakértők. Az 5 napos networking mellett a résztvevők egyben prémium helyszínt kapnak a pihenésre hogy könnyebb legyen megemészteni a szakértők és a szektor vezető gondolkodóinak olykor-olykor súlyos mondanivalóit.

Egy konferencia, mely újradefiniálja a blokklánc technológiát

A blokklánc nem csak egy múló fellángolás hanem egy technológia, melynek gyümölcsét a jövő generációi is élvezni fogják. A BlockShow már 2017 óta igyekszik minden alkalommal kihangsúlyozni ennek fontosságát. Ugyanakkor itt az ideje hogy elkezdjen felnőni az ipar.

Ez csak akkor valósulhat meg, ha közösen, a közösség tagjainak millió egyedi tapasztalataik és meglátásaik beleadásával együttesen viszik előre az iparágat. A Venturebeat a BlockShow-t úgy jellemezte, mint a “a vezető blokklánc esemény mely gyorsan a legnagyobb technológiai roadshowá vált.” mialatt a Forbes egyszerűen csak mint “vezető blokklánc konferencia” definiálta. Az Ázsiai Blokklánc Hetek legfőbb vonzerejét kétségtelenül a BlockShow jelenti.

Előadók, akik paradigmaváltásra készülnek

A nagyobb technológiai konferenciák magját azok az egyéniségek adják, akik előadásaikkal megtisztelik azt. Az idei Ázsia Blokklánc Hetek keretében olyan minőségi előadók fognak fellépni, akiknek feltett célja, hogy szaktudásukkal előrébb vigyék a blokklánc technológiai szektort.

 • Bobby Lee, a BTCC társalapítója és a Bitcoin Foundation vezetőségének tagja, jól ismert személyiség a kriptoközösségen belül és kívül is.
 • Sinhae Lee, a Global Blockchain Innovative Capital vezetője, egyike a top 10 legbefolyásosabb kriptoalap vezetőjének a 36kr (Kína vezető technológiai magazinja) és ODaily (kínai blokklánc médiaoldal) szerint.
 • Justin Chow, a Cumberland fejlesztési igazgatója szintén az előadók között lesz. Szakterülete a kriptopénz piacok és kriptokereskedelem evolúciója.
 • Ott lesz Thomas Lee a Fundstrat ügyvezetője aki korábban a JPMorgannél töltött be vezető pozíciót.
 • Tone Vays korábbi wall streeti kereskedő volt, kriptopénz és blokklánc oktató, kutató és tanácsadó. Szenvedélye – elmondása szerint –, hogy különbséget tegyen az ócska átverések és a sikerre született ICO projektet között.
 • Alex Mashinsky, a Celsius Network alapítója és további 7 másiké, amelyekbe több mint 120 kockázati tőkebefektető fektetett be. Több mint 50 szabadalom van a neve alatt, többek között a VOIP-technológia, széles sávú kereskedelem, Click-to-Call, a diszkont menedzsment és sok más területen. Sokan a VOIP-technológia feltalálójaként ismerik.
 • David Lee, a Szingapúri Egyetem Társadalomtudományi Intézetének professzora és a BlockAsset társalapítójának célja, hogy kiaknázza az ASEAN-ban rejlő lehetőségeket és sikeresen implementálja Szingapúr okos nemzet stratégiáját.
 • Joseph Young, a Bitcoin Magazine, Cointelegraph, Forbes és Hacked.com írója.
  Zing Yang, a Litecoin Alapítvány igazgatójának célja, hogy egy globális közösségen keresztül segítse a technológia elterjedését.
 • Michael Gu, a Boxmining alapítója, blokklánc szakértő szintén jelen lesz.
 • Végül, de nem utolsóként tiszteletét teszi a konferencián Alex Medana is a FinFabrik társalapítója és igazgatója, és egyben a Hong Kongi Fintech Association vezérigazgatóságának tagja. Olyan új generációs platformok építésén fáradozik, melyek javítják az ügyfelek felhasználói élményeit a tőkepiacokon és a vagyonkezelés területén.

5 napnyi fun és tudás

Az Ázsiai Blokklánc Hetek egy VIP elő-partival kezdődik amit egy konferencia követ a Marina Bay Sands központjában. A konferenciát egy újabb előadássorozat követi “The Future of the Token Economy” címen a SUSS-ban. Az utolsó napon egy nyitott nap keretében az összes szingapúri blokklánc központ, akcelerátor és vállalat nyitott kapuk keretében ingyen látogathatóvá teszi egységeit és a programjaiban való részvételt.

Kiváló alkalom tehát mindenki számára, hogy megismerje mit is jelent a blokklánc technológia felnőtté válása. Ahogy a kontinens rákészül az Ázsiai Blokklánc Hetekre, felmerül a kérdés, érdemes-e ellátogatni? Mindenki döntse el maga, jegyek kaphatók a BlockShow Asia honlapján.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük