A Baidu kínai kereső blokklánc OS-t indít a dapp fejlesztés támogatására

  • 5
  •  
  •  

A Baidu keresőóriás útjára indította a Baidu Blockchain Engine (BBE) operációs rendszert melynek feladata a decentralizált alkalmazások fejlesztésének támogatása. A hivatalos bejelentést a Baidu felhőbányász oldalára a Baidu Cloudra tették fel

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Baidu Cloud közlemény szerint céljuk egy nyílt forrású kereskedelmi platform mellyel blokklánc operációs rendszereket lehet fejleszteni. A BBE fejlesztésekor a Baidu ABC technológiai stratégiáját vették figyelembe (mesterséges intelligencia, big data és felhőszámítás) és célja, hogy a dapp fejlesztéseket olyan könnyűvé tegye, mint a mobilapp fejlesztést.

A blokklánc kereskedelmi elterjedésének felgyorsítása érdekében a Baidu Cloud a BBE termékeket intelligens felhőplatformon kívánja fejleszteni. Ezzel kiküszöbölhetőek lennének a jelenlegi infrastruktúra gyengeségei, amelyek valós kockázatot jelentenek egygépes tároláskor, valamint a magas adattárolási költségek és a számítási kapacitásbeli hiányok miatt, áll a közleményben.

A BBE egyben multilánc, okos szerződés és dapp sablonokat is kínál az adatvédelmi és személyes adatok védelmét előtérbe helyező mechanizmusok mellett.

Az eszköz kompatibilis lesz a Baidu privát felhőjével, amivel a fejlesztők különböző üzleti modellekre fejleszthetnek dappokat a blockchain-as-a-service platform (BaaS) keretei között.

A Baidu múlt év szeptemberben jött ki Baidu Blockchain fehérkönyvének első változatával, mely egy “szuperlánc” hálózati rendszer alapjait vázolja fel. A szuperlánc egy a Baidu BaaS platformjának kommercializálásának részét képező hálózat, mely párhuzamos oldalláncokat is támogat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.