🎵Repül a bálna, repül a bálna🎵 | Itt a bálna riasztó!

Ha már unod, hogy a bálnák miatt lemaradsz a jó trade-kről, vagy nincs fogalmad mikor kellene shortolni, itt egy hasznos Twitter alkalmazás, a bálna riasztó. Ez a Twitter számla folyamatosan pásztázza a bitcoin, ether, tether és más ERC20 tranzakciókat nagy volumenű ügyletek után kutatva.

Mi is az a bálna riasztó?

A Bitcoin és Ethereum protokoll transzparens természetéből köszönhetően akár élőben is követhetnénk a BTC és ETH tranzakciókat, már ha van rá időnk és affinitásunk. De miért ne bíznánk meg helyette egy algót, hogy a Twitteren azonnal jelentse, ha bálna mozgás van a piacokon? Pontosan ezt teszi a bálna riasztó, amely a szimpla de releváns információival még több transzparenciát hoz a kriptopénz és ERC20 szektorba.

A kriptopénz tranzakció felügyelet nem új a nap alatt, de a bálna riasztó kifejezetten eredetire sikeredett. Jelenleg BTC, ETC, USDT és ERC20 token tranzakciókra fókuszál és minden 8 millió dollárnál nagyobb tranzakciót listáz (BTC és ETC esetén) a Twitterén.

A tweetek valós idejűek és amellett, hogy listázza a volumen nagyságát, USD értékét, feladóját, ha azonosítható, akkor a tőzsdét is minden címzett wallettal egyetemben.

Az egyik talán legjobb funkciója a Tether hálózat monitorozása, mivel a coin már hónapok óta gyarapodó evidenciát szolgáltat arra, hogy mikor nagy mennyiségben kerül USDT kibocsátásra, valami történni fog a piacokon. Egyelőre még nem jelentett gyanús USDT kibocsátást, de korábbról ismert, hogy kritikus pillanatokban történt tether kibocsátás.

Hasznos? Hasznos!

Tradereknek, elemzőknek mindenképpen üdvös kellék lehet és le mernénk fogadni, a twitteres kereskedési ügyletfigyelő csak a kezdet és a jövőben fejlettebb eszközökre is számíthatunk.

Ha hasznosnak találod a munkánk, kérjük, támogass minket!

[su_row]
[su_column size=”1/2″] [su_list] Bitcoin[su_spoiler title=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[su_list] Ether és ERC20 tokenek[su_spoiler title=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[/su_column]
[/su_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük