ūüéĶRep√ľl a b√°lna, rep√ľl a b√°lnaūüéĶ | Itt a b√°lna riaszt√≥!

Ha m√°r unod, hogy a b√°ln√°k miatt lemaradsz a j√≥ trade-krŇĎl, vagy nincs fogalmad mikor kellene shortolni, itt egy hasznos Twitter alkalmaz√°s, a b√°lna riaszt√≥. Ez a Twitter sz√°mla folyamatosan p√°szt√°zza a bitcoin, ether, tether √©s m√°s ERC20 tranzakci√≥kat nagy volumenŇĪ √ľgyletek ut√°n kutatva.

Mi is az a bálna riasztó?

A Bitcoin √©s Ethereum protokoll transzparens term√©szet√©bŇĎl k√∂sz√∂nhetŇĎen ak√°r √©lŇĎben is k√∂vethetn√©nk a BTC √©s ETH tranzakci√≥kat, m√°r ha van r√° idŇĎnk √©s affinit√°sunk. De mi√©rt ne b√≠zn√°nk meg helyette egy alg√≥t, hogy a Twitteren azonnal jelentse, ha b√°lna mozg√°s van a piacokon? Pontosan ezt teszi a b√°lna riaszt√≥, amely a szimpla de relev√°ns inform√°ci√≥ival m√©g t√∂bb transzparenci√°t hoz a kriptop√©nz √©s ERC20 szektorba.

A kriptop√©nz tranzakci√≥ fel√ľgyelet nem √ļj a nap alatt, de a b√°lna riaszt√≥ kifejezetten eredetire sikeredett. Jelenleg BTC, ETC, USDT √©s ERC20 token tranzakci√≥kra f√≥kusz√°l √©s minden 8 milli√≥ doll√°rn√°l nagyobb tranzakci√≥t list√°z (BTC √©s ETC eset√©n) a Twitter√©n.

A tweetek val√≥s idejŇĪek √©s amellett, hogy list√°zza a volumen nagys√°g√°t, USD √©rt√©k√©t, felad√≥j√°t, ha azonos√≠that√≥, akkor a tŇĎzsd√©t is minden c√≠mzett wallettal egyetemben.

Az egyik tal√°n legjobb funkci√≥ja a Tether h√°l√≥zat monitoroz√°sa, mivel a coin m√°r h√≥napok √≥ta gyarapod√≥ evidenci√°t szolg√°ltat arra, hogy mikor nagy mennyis√©gben ker√ľl USDT kibocs√°t√°sra, valami t√∂rt√©nni fog a piacokon. EgyelŇĎre m√©g nem jelentett gyan√ļs USDT kibocs√°t√°st, de kor√°bbr√≥l ismert, hogy kritikus pillanatokban t√∂rt√©nt tether kibocs√°t√°s.

Hasznos? Hasznos!

Tradereknek, elemzŇĎknek mindenk√©ppen √ľdv√∂s kell√©k lehet √©s le mern√©nk fogadni, a twitteres keresked√©si √ľgyletfigyelŇĎ csak a kezdet √©s a j√∂vŇĎben fejlettebb eszk√∂z√∂kre is sz√°m√≠thatunk.

Ha hasznosnak tal√°lod a munk√°nk, k√©rj√ľk, t√°mogass minket!

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC

Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc


ūü§¨ Cenz√ļramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
ūüďį √Črtes√ľlj azonnal a friss h√≠rekrŇĎl: https://t.me/bitconbazishirek
ūü¶Ö Csipogj r√°nk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
ūüĒį KezdŇĎknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©.