A bányászok álma: az ASUS H370 alaplapja 20 videokártyát képes kezelni

Az Asus a napokban jelentette be a legújabb H370 alaplapját, mely nem kevesebb, mint 20 grafikus egységet tud egyszerre kezelni.

Egyre népszerűbb a bányászat, az ASUS H370 alaplap még dobhat is rajta

Asus H370 mining master diagnosztikaA kriptopénzek elterjedésével egyidejűleg a bányászat is egyre népszerűbb hobbivá (vagy foglalkozássá?) kezd válni az emberek körében. Emiatt a legtöbb hardvergyártó, mint az ASUS, AMD és az NVIDIA már kifejezetten a bányászok számára is tervez és gyárt eszközöket.

A legtöbb bányászgépet manapság ethereum bányászatra használnak. De rengeteg altcoin elérhető már a piacon, melyek szintén kiváló jövedelmezőség mellett bányászhatóak az otthon összeállítható gépekkel.

A H370 Mining Master egy új világot hozhat el az otthoni bányászok számára

A 20 videokártyát kezelő alaplap jelentős megtakarítást jelenthet bányász farm tulajdonosoknak, akiknek ezentúl nem kell újabb és újabb alaplapokat és egyéb kiegészítőket (mint memória, processzor vagy tápegység) vásárolni ahhoz, hogy minél több videokártya segítségével tudjanak bányászni.

Ezen felül az új alaplap hatékonyan tudja azonosítani a rendszerben fennálló problémákat a külön erre a célra fejlesztett szoftver segítségével.

A nagyközönség számára 2018 harmadik negyedévében  kerül bemutatásra a H370 Mining Master alaplap, de a Taipei Computex konferencián a szemfülesek már június elején kipróbálhatják a gépeket.