A Cardano Hotel extra szolgáltatásokkal várja a Cardano közösség tagjait

Barcelona belvárosának közkedvelt szállodája, a Cardano Hotel, örömmel várja új vendégeit.

Különös rajongó

Bár a Cardano háza táján nincs minden rendben mostanság és az ADA is megszenvedi a kriptotelet, továbbra is vannak, akik töretlenül lelkesednek a projektért. Az egyikük Alfred Moesker, aki már a kezdetektől fogva elkötelezett híve a Cardanónak. Olyannyira, hogy nemrég elhatározta, hogy átépítteti a patinás barcelonai szállodáját. A hotel azonban nem csak egy alapos ráncfelvarrást kapott, de egy meglepő extrával is várja már a látogatókat: a vendégek akár ADA-val is fizethetnek.

Extrák Cardano tulajdonosoknak

Az immár 3 csillagos szálloda ezenkívül még további szolgáltatásokat is nyújt a szintén Cardano rajongó vendégeknek. A Moesker által indított Cardano Hubs-on keresztül a szálloda saját podcast adással járul hozzá a közösség fejlődéséhez.

A hubon futó Cardano Artist Corner programon keresztül a szálloda kiállítási lehetőséget is biztosít a közösség digitális és hagyományos médiumokkal dolgozó művészeinek. A műveket a szálloda közös tereiben nézhetik meg a betérők, akik akár a Club Cardano programjaihoz is csatlakozhatnak az erre kialakított közösségi szobában. Ha azonban a saját ágyából szeretne a vendég csatlakozni, akkor a szálloda egész területét lefedő ingyenes WiFi szolgáltatásnak hála megteheti.
A hotel egy saját Cardano stake poolt is futtat HOTEL néven.

Jótékonyság

A hotel tulajdonosa azonban nem csak azokra gondol, akik aktívan részt tudnak venni a közösség életében. A Cardano szellemisége ugyanis azon alapul, hogy a blokklánc segítse azokat, akik a körülményeik miatt nem juthatnak banki szolgáltatásokhoz. A rászorulóknak gyakran mindennapi étel előteremtése is gondot okoz, ezért a Cardano Hubs-on elindították a “Thought For Food” nevű jótékonysági programot. A felhasználók a HOTEL stake pool-on keresztül tudnak adományokat eljuttatni Bangladesh-be. Ott egy helybéli koordinátor juttatja el a megvásárolt ételt a leginkább rászoruló családoknak.

Szállodai NFT

A Cardano Hotel persze több NFT kollekcióval is büszkélkedhet, melyeket a hubon keresztül tudnak megvásárolni a gyűjtők. Ezek a “CNFT”-k kedvezményre is beválthatóak a szállodai tartózkodás során, de ha egy teljes sorozatot vásárolunk, akkor akár egy hetes ingyenes ott tartózkodást is nyerhetünk. A “CNFT”-ből származó bevétel a hotel által működtetett programok finanszírozására fordítja a tulajdonos.