BAT/USD technikai elemzés: január óta + 67,23%-ot erősödött a Brave tokenje

A BAT túllépett a csökkenő trenden, a januári mélypont óta 67,23% -ot emelkedett. A csökkenő trendből kitörve a BAT ismét 0,50 dollár felé vette az irányt.

Technikai elemzés: BAT/USD

2019 januártól márciusig a BAT még ennél is mesésebben teljesített, 392% -kot emelkedett, de a helyzet április végén megváltozott, és jelentős korrekciónak voltunk tanúi. A BAT leglényegesebb ellenállás szintje 0,50 dollárra redukálódott, ami jóval impozánsabb a januári – márciusi időszakkal szemben, mikor az ellenállást 0,25 fölé alig tehettük. Szerencsére ezt az akadályt sikeresen vette és a mai esés hatására sincs messze tőle.

Ha rápillantunk a BAT egyhetes diagramjára, akkor az utolsó órákban 0,264 USD-ről 0,232 USD-ig esett. Ám a csökkenésnek valószínűleg még nincs vége és tesztelésre kerülhet a legközelebbi támasz, ami 0,225 USD-nél található.

Itt a támaszon azonban egy szép visszapattanásra lehet számítani, ami ha bekövetkezik, akkor 0,264 dollárig szabad az út.

Elsőre őrült visszaesésként hathat a mostani a piacon, de az ilyenek csak a tóba dobott kavics által keltett hullámok. Érdemes megfigyelni a BAT/USD esetét 2019. október 15 – 31. közötti időszakban. Kezdetben nagyon magas volt a pumpák és az esések szétszóródása. Ezek az aljak és magasabb magasak voltak jellemzőek a 2018-as medvepiacokon is és most jellemzik a mostani korrekciós – bikapiacokat.

2019-ben a BAT mélypontról indult

Az előző medvepiacának az elején a BAT közel járt a 0,50 dolláros árszinthez, majd ezt követően egészen 0,144 dollárig korrigált (lásd lenti grafikon). Az ünnepek tájéka különösen kedvező volt a kereskedőknek az elmúlt évben. Általában ezeket az időszakokat használják ki a nagyobb szereplők a BAT árfolyamának manipulálására és annak felhalmozására.

A chartra pillantva látni, hogy a BAT a mélypontról 67,23% -kal feljebb kereskedik. A nagy játékosok  ugyanis kihasználták a BAT nagymértékű visszaesését és most úgy tűnik, hogy a BAT ismét 0,50 dollár felé tart.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük