Befektetés egy vacsora árából?

Az elszálló infláció mellett az is elkezdte keresni a megtakarított pénze gyarapításához vagy legalábbis megőrzéséhez optimális formát, aki eddig nem foglalkozott mindennaposan a pénzügyeivel. A kockázat – likviditás – magas hozam hármasságában pedig viszonylag könnyű eltévedni a különféle befektetési formák között, ahol a kriptovaluták napról-napra egyre népszerűbbek lesznek. Pro és kontra érveket sorakoztattunk fel.

Van, aki jelentős vagyonokat keresett a kripto alapú befektetéseiből, míg a beszakadó Bitcoin sokakat megrémít és visszatart a kockázatvállalástól. Lépni azonban szeretnénk, mert a folyószámlán pihenő megtakarításaink garantáltan veszítenek értékükből az infláció hatására.

Hogyan minimalizáljuk a kockázatot, miközben értékelhető hozamokat érünk el befektetett pénzünkkel?

“A magas hozamot alacsonyabb kockázat mellett hosszabb távú befektetésekkel érhetjük el reálisan. Emellett fontos az is, hogy diverzifikáljunk, tehát különféle kockázatú pénzügyi termékekben kamatoztassuk pénzünk.” – mondja el Bándli Renátó a Millionstarter alapítója.

A Millionstarter egy innovatív magyar kripto startup, melyen keresztül MST tokenek vásárlásával tehetnek szert a haladó gondolkodásúak a hosszú távon jelentős hozamot ígérő befektetésre.

Egy ilyen volumenű projektbe befektetőként beszállni csak milliárdosok kiváltsága volt eddig, Renátó célja azonban az, hogy szélesebb körben is elérhetővé tegye a projektet és ezáltal a befektetési lehetőséget.

A Millionstarter különlegessége, hogy egy valós üzleti modell, egy működő vállalkozás alapozza meg a hátteret, és biztosít egyre növekvő bevételeket. A Q Protection mobiltelefon készülékvédelmi szolgáltatása a hagyományos készülékbiztosításoknál jelentősen kedvezőbb feltételekkel kínálja szolgáltatását. Nem véletlen ezért, hogy a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az alapító negyedéves tervei között szerepel a nemzetközi piacra lépés. A fejlesztés alatt lévő közösségi platform, a Social Q pedig a progresszivitást és fejlődést szimbolizálja.

Tovább erősíti a Millionstarterbe vetett bizalmat az is, hogy a 2019 óta piacon lévő cég alapítója, Bándli Renátó a nevét és arcát adja a vállalkozásához, és különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy transzparensen működjön és minden tájékoztatást megadjon a befektetni vágyóknak.

“Sokáig elhatárolódtam a kripto piactól, mielőtt megismertem a benne rejlő befektetési lehetőségeket. Most az a célom, hogy minden támogatást megadjak azoknak, akik még ismeretlenül szeretnének elindulni a kripto befektetések világában. Ügyfélszolgálatunk ezért készséggel válaszolja meg a felmerülő kérdéseket, budapesti irodánkban pedig személyesen is örömmel várjuk a nagyobb összeget befektetni szándékozókat.” – mondja el Bándli Renátó alapító.

Beszállni természetesen minél korábban érdemes, hiszen az árfolyam növekedése egy tervezett dubaji vagy amerikai piacnak egyértelmű velejárója, így aki korán lép, sokkal nagyobb hozamot realizálhat a későbbiekben. Ahogyan tette az az eddig 1650 befektető is, akik eddig összesen 205 millió forint értékben vásároltak MST tokent.

Már csak azért is megéri most, február 1-től március 14-ig tájékozódni és lépni, mert aki legalább 110 dollár értékben vásárol MST tokent, az olyan értékes nyereményekért szállhat versenybe, mint egy iPhone 13 Pro, egy új iPad Mini vagy 1 BNB (Kb. 130 000 ft) értékű kriptovaluta.

És hogy mi az a jó döntés, amiért az 5 évvel későbbi éned majd megdícsér Téged? Az, hogy akár egy vacsora áráért – 50 dollárért – támogattad egy dinamikusan fejlődő, nemzetközi piacra törő hazai startup fejlesztését, melyért cserébe befektetéseid sokszorozódása lesz a jutalmad.

Tarts velünk, építsük együtt a jövőt, és profitáljunk közösen belőle!

Hivatalos oldal:

https://millionstarter.com/