Beindult a Bitcoin felezés utáni rali, az ETFSwap lehet a győztes

RBA kriptórajongók már nagyon várják a Bitcoin közelmúltbeli feleződése után bikaralit, és ez végre itt lehet, hiszen a BTC 70 000 dollár fölé emelkedett. 70 000 dollárral a Bitcoin nagyszerű nyereséget kínál, a befektetők azonban emellett a még nagyobb profitlehetőséget kínáló altcoinok felé fordultak.

Az ETFSwap (ETFS), az Arbitrum (ARB), az Internet Computer (ICP) és az Uniswap (UNI) alkotják azon altcoinok listáját, amelyekkel meggazdagodhatsz. Mindegyik altcoint elemezzük a profitpotenciáljuk szempontjából a bikafutam előtt.

Az ETFSwap masszív profitpotenciállal előzi a többi altcoin

Az ETFSwap (ETFS) egy feltörekvő platform az ETF-ek blokkláncon történő kereskedésére. Ez az új projekt felkeltette a Bitcoin- és kriptobefektetők figyelmét is. A folyamatban lévő előértékesítés kínálja a legjobb piaci belépést az érdeklődőknek.Ezzel a befektetők legjobb esélyévé vált, hogy kihasználják a tokenizált és valós eszközök bullish narratíváját.

Az ETFSwap (ETFS) lehetővé teszi a befektetők számára, hogy tokenizált ETF-ekkel kereskedjenek. Kihasználja a blokkláncot a fokozott biztonság, az átláthatóság és a hatékony kereskedési szolgáltatások érdekében. Az új projekt az Ethereum hálózaton indul, ahol kihasználhatja a már erős DeFi ökoszisztémát, hogy gyorsan ismertté váljon.

A tokenizált ETF-ekkel való kereskedés az új ETFSwap-en gyorsabb elszámolást, éjjel-nappalikereskedést, kripto-ETF-ekké való gyors konverziót, a staking hozamból származó passzív jövedelmet, a likviditáshoz való hozzáférést és még sok mást lehetővé tesz. Az ETFSwap hidat képez az ETF- és a kriptopiacok között, lehetővé téve a felhasználók számára a decentralizált és engedélyezés mentes hozzáférést a tokenizált ETF-ek kereskedéséhez.

Emellett az ETFSwap (ETFS) nem igényel ügyfélazonosítást, kiküszöbölve ezzel a harmadik feles szervek általi beavatkozását és megőrizve a portfóliójukat ETF-ekkel bővíteni kívánó natív kriptofelhasználók személyes adatait. Ennek köszönhetően a szakértők úgy vélik, hogy az ETFSwap (ETFS) a legjobb választás a meggazdagodáshoz.

Az Arbitrum készen áll az ugrásra

Az Arbitrum (ARB) egy másik érdekes választás az altcoinok listáján, amelyekkel meggazdagodhatsz. Az A egy Ethereum alapú layer-2-es megoldás, amely a gyorsabb és olcsóbb tranzakciókhoz épült. A skálázhatósági megoldás rollupokat használ az átviteli sebesség növelésére és a tranzakciók csökkentésére. Az Arbitrum 2023-ban az egyik legizgalmasabb airdrop-eseménnyel indította el a tokenjét.

Az Arbitrum 2,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, és e cikk írásakor 0,9691 dolláron kereskednek vele. Az árfolyamgrafikon 46%-os esést mutat az elmúlt egy évben, de nem ad teljes képet. A szakértők úgy vélik, hogy az Arbitrum végre megérett a növekedésre a spot Ethereum ETF-ek hájp közepette.

Internet Computer készen áll a szárnyalásra a Bitcoin felezés után

Az Internet Computer (ICP) kiemelkedett a többi altcoin közül a jelenlegi ciklusban egyedülálló bika trendjével. Az ICP egy decentralizált hálózat, amelyet úgy terveztek, hogy nyílt hozzáférésű számítógépként működjön.

Az Internet Computer nyilvános számítási platformot kínált a fejlesztők, a vállalatok és a kormányzati szervek számára. A legújabb fejlesztései a mesterséges intelligencia felhasználási esetek felé hajlanak, ami az AI érmék bullish narratívájához igazodik. Az ICP tokennel 11,63 dolláron kereskednek, ami több mint 175%-os árfolyam-emelkedést mutat az elmúlt egy évben.

Az Uniswap rugalmasságot mutat a piaci zavarok közepette

Az Uniswap (UNI) a hullámvasút mozgása ellenére továbbra is az egyik legjobb altcoin, amely gazdaggá tehet a következő bikafutam során. Az UNI tokennel 9,81 dollár körül kereskednek, ami 115%-os áremelkedést jelent az elmúlt egy évben.

Az Uniswap (UNI) befektetői az elmúlt időszakban néhány durva tendencián mentek keresztül. A token azonban hihetetlen visszapattanási erőt mutatott, és a szakértők ismét bizakodóak az Uniswap potenciáljával kapcsolatban a következő bikafutamban.

Az altcoinok nyerhetik a Bitcoin felezés utáni ralit

A szakértők 50.000%-os potenciális ROI-t jósolnak az ETFSwap számára, ahogy a Bitcoin feleződés utáni rali elkezdődik. Az előértékesítés gyorsan halad, a 2. szakaszban 0,01831 dolláron kínálják a tokent. A befektetők a token bevezetésekor adhatják majd el a tokeneket a magas profit mellet. A szakértők azonban úgy vélik, hogy a hosszú távon tartás esélyt jelent a maximális nyereség learatására. Az előértékesítés 2. szakaszában már 8 millió tokent értékesítettek. Szállj be most, mielőtt az ára a 3. szakaszban 0,03846 dollárra emelkedik.

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***