Berobbant a Battle Infinity – elindult az előértékesítés, csapj le rá!

A Battle Infinity (IBAT), a legújabb metaverzum-központú Play-to-Earn játékplatform, a napokban megkezdte az előértékesítést. A hard cap összeg, amellyel a projekt elstartol nem kevesebb, mint 16 500 BNB. 

A Battle Infinity egy olyan P2E fantázia sport játék, ahol a játékosok saját csapatokat hozhatnak létre különböző sportágakban és összemérhetik erejüket vetélytársaikkal annak érdekében, hogy minél jobb helyezésre tegyenek szert az adott ligában. A felhasználók egy stake pool-on keresztül jutnak majd hozzá pénzjutalmaikhoz, így a bevételek forrása mindenki számára áttekinthető lesz.

„Rendkívül keményen dolgoztunk a projekt megvalósításán ezért nagyon örülünk, hogy végre bemutathatjuk a világnak a Battle Infinity-t az előértékesítés nyomán”, nyilatkozta Suresh Joshi, a platform társalapítója.

A kriptojáték előértékesítése hihetetlenül jól alakul, hiszen az első 2 nap alatt több mint 100 000 dollárt gyűjtöttek össze.

Az új Axie Infinity nyomon követhető bevétellel

Az Axie Infinity-vel ellentétben a Battle Infinity átlátható módon jeleníti meg a bevételeket, illetve az új törekvéseknek sem szab határt – ebben rejlik a központi eltérés.

„A Battle Infinity nagyra akar törni – mi vagyunk az új Axie Infinity. Ámbár azzal a különbséggel, hogy egy nyílt pool áll a felhasználók rendelkezésére keresetük begyűjtésére”, magyarázta Joshi.

Az Axie Infinity, amit a vietnámi Sky Mavis videojáték-fejlesztő cég dobott piacra, az utóbbi időben rengeteget vesztett vonzerejéből. Ez annak tudható be, hogy a felülethez kapcsolódó Ronin bridge hálózatot feltörték. A kár 625 millió dollár volt, viszont azóta sikerült helyreállítaniuk a rendszer működését, noha hírnevük komoly csorbát szenvedett.

A Battle Infinity világhódító útra indul

A fejlesztő elmondása alapján: „az általunk kreált Play-to-Earn fantázia sport játékoknak nagy sikere lesz, amely előremozdítja a metaverzum fejlődését is. Bárki beszállhat, ehhez elég ha legalább 0.1 BNB értékű IBAT tokent vásárol, de akár 500 BNB értékben is beruházhat”.

A projekt egy rögzített BNB/USD átváltási árfolyamot használ, ami 250 dollárban van meghatározva. Ez azt jelenti, hogy az IBAT token most 0,0015 dollárért beszerezető. Ebből kifolyólag az első vevők százszoros profitra számíthatnak a Battle Infinity értékajánlatának köszönhetően.

A mai naptól (július 11) számítva 90 nap áll a vásárolni kívánó befektetők rendelkezésére ahhoz, hogy társuljanak velünk. Nincs mentség arra, ha valaki kihagyja a 100x nyereség lehetőségét. Annyi a teendője, hogy feltöltse a MetaMask tárcáját BNB-vel, csatlakoztassa a hálózathoz és vásároljon. A Coinsniper által is hitelesítve van a platformunk, szóval nem áll fenn a rug pull (vagyis átverés) eshetősége sem” nyomatékosította Joshi.

Az utolsó szempont kifejezetten fontos, hiszen számos alkalommal előfordult már a kriptoszektorban, hogy a nyereségesnek ígérkező tervezetek csupán arra szolgáltak, hogy megkopasszák a beruházókat és lelépjenek a megszerzett összeggel.

További pozitívum, hogy a fejlesztőcsapat Indiából származik, mivel a Battle Infinity társalapítója szerint: „a világ legjobb szoftvermérnökeinek hazája. Emellett pedig a Layer 2 Polygon is innen eredeztethető és felettébb népszerűek a fantázia sportok is.”

A Battle Infinity azonban nem csak Indiát szeretné meghódítani, hanem az egész világot. Az összes létező sportágat ki akarja aknázni az elkövetkezendőkben. A virtuális világban a határ csupán a csillagos ég, ami rengeteg lehetőséget biztosít az innovációkhoz.

Akinek felkeltette az érdeklődését ez az ígéretes projekt, az mindenképp látogassa meg a Battle Infinity weboldalát és lépjen be a Telegram csoportjába, hogy további információkra tegyen szert.

Az IBAT token szerződés címe: 0x5832e385f633b30519b3ecade3c5ed3d9881cf58

Itt tudsz részt venni az előértékesítésen: https://presale.battleinfinity.io/

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és más kriptobefektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***