Bexplus: az egyedülálló számlamásolást és demószámlát kínáló megbízható kriptotőzsde

A Bexplus Exchange egy vezető származtatott kriptokereskedési platform, amely 100-szoros tőkeáttételű határidős kereskedést kínál számos kereskedési párra – BTC, ETH, ADA, XRP, DOGE stb. A Bexplus nem igényel KYC-t, és több mint kétmillió kereskedő 200+ országból/régióból bízik meg benne köszönhetően az amerikai MSB (Money Services Business) akkreditációjának.

A kezdőbarát tőzsde

Ha minél előbb ki szeretné ismerni a piacot és a kereskedés szabályait, akkor egy demószámlával rendelkező tőzsde jól jöhet. A demószámlával gyakorolhatja a különböző kereskedési stratégiákat, megismerheti a kereskedés szabályait és elemezheti a piacokat. A sikeres kereskedők mindig is azok voltak, akik megtanulják elemezni a piacot, folyamatosan tájékozódnak, és nem restek különböző stratégiákat kipróbálni. A Bexplus átfogó szimulált kereskedést nyújt. Minden felhasználó többször feltölthető 10 BTC egyenleget kap, így annyi kereskedési stratégiát próbálhat ki, amennyit csak akar.

Egy professzionális tőzsde egyedülálló számlamásolással

A Bexplus egy professzionális kriptopénz-kereskedési platform, amely számlamásolós kereskedést is biztosít. Az egyedülálló copy trading eszköze lehetőséget ad a piacra frissen belépő befektetőknek, hogy gyorsan veteránná váljanak. Lehetővé teszi a veterán kereskedők kereskedési megbízásainak másolását, valamint a számlamásolás mértékének meghatározását, a take-profit és a stop-loss beállítását. Csak a Bexplus által szigorú keretek között kiválogatott kereskedők válhatnak copy trading szolgáltatóvá, csak azok, akik már bizonyítottak és rendelkeznek a professzionális kereskedési tapasztalattal. Regisztráció után bármikor kiválaszthatja a legmegfelelőbb kereskedőt, aki termeli a profitot.

A Bexplus többi kiemelkedő ajánlata

  • 100%-os letéti bónusz: duplázza meg befektetését

A Bexplus 100%-os bónuszt kínál minden befizetés után, amellyel nagyobb pozíciókat nyithat és még nagyobb nyereséget érhet el. Fizessen be 1 BTC-t, és 2 BTC-t jóváírnak a számláján. A felhasználók legfeljebb 10 BTC bónuszt kaphatnak minden egyes befizetésük után. (A bónuszokat nem lehet kiutalni, de a bónusszal elért profitot igen.)

  • 100-szoros tőkeáttétel: maximalizálja a nyereséget

A tőkeáttétel fontos szerepet játszik a kriptopénz kereskedésben, ami a kereskedési profit maximalizálását szolgálja. A Bexplus által alkalmazott 100-szoros tőkeáttétellel a marginja 100-szorosával nyithat long (a BTC árfolyam emelkedését jósolva) vagy short (a BTC árfolyam csökkenését jósolva) pozíciót. Ha a megbízása megfelel a piaci iránynak, akkor 100%-os nyereséget kap.

Tegyük fel például, hogy 1 BTC-vel nyit egy short ügyletet, tehát az ár mondjuk 22 000$ BTC és ha az ár 20 000 dollárra esik, akkor a nyereség (22 000$ – 20 000$) * 1 BTC * 100x / 20 000$ = 10 BTC lesz, 1000%-os ROI.

  • Bexplus BTC tárca: kockázatmentes passzív jövedelem

Amikor nem kereskedik, a bitcoinját átutalhatja egy kamatozó tárcába és kockázat nélkül élvezheti az akár 21%-os éves kamatot. Az ajánlat kétségkívül az egyik legjövedelmezőbb ráta az iparágban.

  • Zéró ügyfélazonosítás: nincs adatlopás

A regisztrációhoz csak az Ön e-mail címének megerősítése szükséges, ami csak néhány percet vesz igénybe. Nincs szüksége azonosítani magát. A regisztráció után kap egy valódi kereskedési számlát és a gyakorláshoz egy demószámlát 10 BTC-vel.

  • kiutalás: 24/7, ügyfélszolgálat: 24/7

Bármikor benyújthat kiutalási kérelmet majd munkaidőben akár 30 percen belül hozzáférhet a letétjéhez. Ha bármilyen probléma merülne fel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal különböző csatornákon keresztül, legyen szó e-mailről vagy élő chatről.

  • Mobil app: kereskedjen bárhol és bármikor

A Bexplus App segítségével bárhol és bármikor kezelheti számláját és kereskedhet. Talál még rajta valós idejű grafikonokat, hírjelzéseket stb., amelyek segítik Önt kereskedésben. Töltse le a Bexplus appot az Apple Áruházból vagy a Google Play-ről.

Nem számít, hogy kezdő vagy veterán, a Bexplus extrém barátságos felületet biztosít mindenkinek. A Bexplusnál élvezni fogja a kriptovalutákba való fektetést. Kattintson ide a regisztrációhoz és szerezze meg a 100%-os bónuszt!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***