Elindult a Binance Chain, a Mithril lesz az első, mely otthagyja az Ethereumot

A decentralizált közösségi médiát fejlesztő Mithril (MITH) áttér a Binance Chain, a Binance tőzsde blokkláncára. A váltást április 18-án jelentették be a Mithril Medium oldalán.

A Binance a kriptogazdaság leglikvidebb centralizált tőzsdéje. Több mint 400 kriptó – kriptó párt támogat.

A Mithril, ami a tartalomgyártókat jutalmazza natív tokenjével, a MITH-tel, az első, mely vált az ERC20 Ethereum blokklánc standardról a Binance BEP2-jére. A MITH nem előrebányászott token, tárolását a vállalat VAULT platformján (is) lehetséges.

A MITH/USD 90 napos teljesítménye | Forrás: Coingecko

Miután befejeződött a MITH Binance Chainre migrálása a BEP2 tárcákba, az ethereum ERC20 privát tárcák MITH eszközeire nem lesz hatással, de hogy pontosan milyen sorsra is jutnak az ERC20 MITH tokenek, az még nem tisztázott.

A Binance április 18-án indította el a Binance Chain blokkláncát és a cég közleménye szerint április 23-án a Binance tőzsdetokenjét, a Binance Coint is saját blokkláncára tervezi migrálni. 2018 decemberben szellőztette meg először, hogy saját blokkláncot fejleszt a célra, hogy azon keresztül tudjon kibocsátani új tokeneket és bírjon rá fejlesztőcsapatokat a tokenkibocsátásra (ICO).

A Binance Chain indulásának bejelentésekor a tőzsde egyben részletezte az ERC20 BNB tokenek átváltásának menetét natív Binance Chain BNB tokenekre. Április 23-áig tervezi levezényelni és utána a BNB nem támogatja az ERC20 BNB tokeneket.

Az árfolyam a bejelentés hatására erős pozitívban, 24 óra alatt több mint 14%-ot erősödött.

BNB/USD árfolyam