Célegyenesben a margin kereskedés bevezetése a Binancenál

  •  
  •  
  •  

A Binance a végső tesztelési köröket futja 1000 kereskedő bevonásával, és hamarosan indítja margin kereskedés szolgáltatását. A vezető kriptovaluta kereskedő tőzsde az elmúlt hónapokban egyre nagyobb szeletet hasított ki a piaci szegmensből, és a margin kereskedés indításával befolyása tovább nőhet.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

A margin kereskedés egy speciális kereskedési forma, amely sokkal magasabb hozammal kecsegtet, de ugyanakkor megnövekedett kockázattal is jár. Csak olyan piaci környezetben adhat hozzáadott értéket, amelyet magas likviditás jellemez. Az illikvid kriptovaluták extrém magas kockázatot hordoznak és nagy veszteséget okozhatnak, jó példa erre a Clam token esete, amely 13 millió US dollár veszteséget okozott a Poloniexen az elmúlt időszakban.

>>>A Binance tőzsde 24/7, több mint 400 kriptovaluta kereskedési párt kínál

Nagyot pumpált a szinte zéró napi kereskedési volument produkáló Clam token

A margin kereskedés közeli bevezetésének a híre jót tett a Binance Coin (BNB) árfolyamának is, amely 35 dolláron tetőzött, habár azóta enyhén korrigált 32 USD-ig.

A Binance a margin kereskedés szakaszos bevezetésével kezdi meg a működést, és meghívásos alapon mindössze még csak néhány valuta érhető el: Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Tron (TRX), Ethereum (ETH) és Ripple XRP. A társaság a saját belső szabályzata alapján regionális is korlátozta a kereskedést, és egyenlőre nem közölték, hogy mikor lesz nyitott minden kriptovaluta és felhasználó részére.

A Binance ezzel a nyitással egy új piacra lép be, ahol egyenlőre a BitMEX a piacvezető. A nemrég létrehozott BitKing is ezen a pályán mozog, azonban még van hová fejlődnie. A Binance 2.0-ás upgrade adja meg a margin kereskedés bevezetésének a keretrendszerét, jelentette nemrég a Binance.

A Binancenak nem ez volt az egyetlen nagy dobása az elmúlt hetekben. Nagy előrelépést tettek azzal is, hogy a Binance DEX-ben elérhetővé tették a Trust tárcát. A decentralizált tőzsde kereskedési volumene erős, mára elérte a 2.5 millió US dollár egyenértéket 24 óra alatt. A kereskedési aktivitás is fokozódik, és ma már nemcsak a Harmony (ONE) tokenen van magas kereskedési aktivitás, hanem több más valuta forgalma is erősödésnek indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.